NYPD314

  2009-01-31 / 23:39:01 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
min lilla blogg har tyvärr glidit ner på prioritetslistan den senaste tiden.. det är sorgligt. för jag gillar att blogga, jag går omkring på dagarna och tänker ut fina saker som jag kan skriva om när jag hamnar framför en dator. men sen får jag inte tid till det.. och ikväll när jag nu väl sitter här på kontoret vid datorn, så känner jag inte heller direkt någon inspiration.   
    ..kanske är det för att klockan är mycket och jag verkligen borde sova då jag ska upp tidigt imorrn igen.. eller kanske är det för att min mamma tittar på opera på tv:n i rummet intill med ASHÖGT ljud.. eller kanske för att det liksom bara inte riktigt stämmer just nu. för att jag helt enkelt inte riktigt är på blogghumör.. nej, jag har inga smarta tankar eller djupa  känslor att bjuda på ikväll. förutom de gamla vanliga då.. saknaden, den eviga undran, den tidvisa desperationen och heltidsförvirringen.. allt kring en och samma sak. 

men det känns iaf bra att vara upptagen på dagarna, så som jag har varit på sistone. (säkert hela tre dagar i rad!) även om jag säkert kommer sakna mina låånga ensamma inte-göra-någonting-stunder ganska snart.. de är ju liksom så uppladdande på något vis..! ;P

shit. jag måste ha tappat min hjärna någonstans mellan malin och jätten igår, för mina tankar är kvar där. det känns som att jag fortfarande sitter där bak på cykeln, att det är kallt men ändå varmt inuti. och förvirrat..

yet another crappy day

  2009-01-29 / 17:22:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

vi slutade extra tidigt idag, efter ett speedat mattepass. jag kanske inte räknade fortare än vanligt egentligen, men jag var bara så himla desperat efter att få komma hem att jag slet sönder stencilen i min brådska. och det verkligen knöt sig i magen när jag upptäckte att det fanns ännu en sida..! gaaaaaaah! :S
      men herregud, vad skyndade jag mig för? det var ju inte precis så att jag inte visste när bussen gick.. 40 minuter senare.. jag var väl bara trött, korkad, less... och ledsen.
      och när man är ledsen är det inte ett så stort steg till att bli arg. att stoppknapparna inte funkar i bussen räcker gott. ännu bättre blir det när det bara finns knäckebröd med salladsblad till middag. då smäller det.

jag börjar förstå hur det känns för dem som var där jag är nu.. då när jag var den andra. jag känner med dem nu.

o jag tror att jag ska gå och gråta en skvätt nu. kanske kommer det kännas det lite bättre efteråt..?


sengångardag

  2009-01-28 / 22:38:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idag har varit lite knäpp. jag var inte på humör för någonting alls riktigt. jag kom aldrig igång. det kändes som att jag bara seglade mig igenom dagen för att den skulle vara över fort och morgondagen skulle komma. så jag kunde få en ny uppstart, för jag vaknade nog på fel sida idag..
   eller så är det ngt med onsdagar.. typ franska-etik-samhäll-syndromet kanske..? eller så kanske jag var lite sympati-deppad på avstånd eftersom brodden var på begravning i Västerås? haha, nej, jag vet inte. men allvarligt. idag var inte så bra. och det gör liksom ont när det inte känns bra. ont i skinnet, ont i själva blodet. och mitt lilla fejs får djupa rynkor.. 

bara två gånger idag var det bra.

men det dåliga sluter sig som kvicksand om de bra sakerna. och det får en att glömma.. fel saker.

the true meaning of lol

  2009-01-26 / 20:45:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag är jag glad. allt är frid och fröjd! ..och det är väldigt härligt att få prata av sig. idag var malin min lilla räddare :D hon är bra hon. såå flum och så fnissig, och så lik mig på många sätt. det brukar liksom matcha bättre när man har mycket gemensamt. :)

och vet ni!! vi har köpt en ny bärbar dator nu!!!! :D:D JAJAJAJAAAA!! jag är LYCKLIG! så nu kommer jag säkert gå ner mig i beroendeträsket igen, men det skiter jag i! för jag är bara så GLAD! :D

och vet ni en annan sak..! jag har på senaste tiden börjat få väldiga problem med att inte le och fnissa högt när jag sitter på bussen hem. det är helt knäppt! XD jag måste sitta och titta ut genom fönstret hela tiden, så att ingen ser att jag sitter där helt för mig själv och fånler! och så lyssnar jag på underbar musik så jag kan inte ha fötterna still heller. folk måste ju tro att jag är hjärnskadad, och det får mig att le ännu mer. och herregud, nu sitter jag likadant här vid datorn! jag typ flabbar. på allvar. åt livet i allmänhet. åt det jag skriver. åt mig själv. för jag är så knäpp! ;D HAHAH!

trååååk

  2009-01-26 / 12:56:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tråkdag.

trots att håltimmen var inställd har jag nu istället snart haft en två timmar lång lunch och inte gjort nästan någonting. eller jo, jag har utnyttjat skolans datorer eftersom min hemma är kass.

shit. matten förut var skitsvår. och vi blev inte ens klara! det har typ.. aldrig hänt förut. nästan. och nu har vi etik. och vi ska göra en pjäs. och brodden som har en stor roll är sjuk. och den ska vara klar att spelas upp nästa lektion. och ingen är pepp på att driva på alla andra. och sen är det lång rast. och sen är det franska. med karl-anders. en timmes låångsam predikan. och nu ska vi till the other side of the bridge. till den fina dramasalen. och jag känner mig lite hackig idag. hej då.

cosy

  2009-01-25 / 21:00:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag har lite ont i magen.. GOD! varför äter jag när jag inte är hungrig???  
uää, det känns som att det fräter på väggarna i magen. not very pleasant. och clementinen var inte god, så det var inte ens värt det..

varför slutade man vara barnslig?? jag hade nästan glömt hur underbart kul det är att gunga - det är freedom! synd bara att det inte var en sån där gunga med jättelånga snören - de ger en verklig "I must have died and gone to heaven"-känsla. alldeles, alldeles.. underbart! :D
     men mina byxor blev helt dyngsura. och de torkade aldrig. och mina skor läckte, så strumporna var också blöta. men det gjorde ingenting! det var värt det.

god natt världen! jag är glad! :D

the substitute

  2009-01-24 / 21:44:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag skrev ett låångt inlägg förut. för en gångs skull inte bara om mig själv, utan lite mer.. världsligt.
    men det blev inte riktigt rätt. jag snubblade på orden, fick inte ut det jag ville ha sagt. och jag vill inte förstöra de få av mina livsteorier som jag faktiskt tycker är rätt så smarta med att fabbla bort dem på vägen mellan hjärnan och pappret. de förtjänar att bli formulerade bra, annars är de bara värda ungefär lika mycket som alla annan skit jag häver ur mig. så därför blir det bara det här inlägget ikväll, som berättar vad som kunde ha varit. om bara, om bara..

men okej, jag kan väl säga några ord till.. typ som att igår var bra :D ..och att jag fullkomligt ÄLSKAR att gå promenader på natten med vänner vid min sida! det är så kul och underbart härligt att jag nästan börjar önska att lägenheten inte låg så jäkla centralt XD
    och shit.. vad gött det kan vara att må bra ibland. man borde uppskatta det lite mer, att man ändå mår såpass bra som man gör. det kunde varit såå mycket värre. och egentligen pratade jag bara om illamående nu, men det blev lite vackert utbroderat som vanligt xP

nu ska jag gå o käka äppelpaj som min lilla mor har bakat - pussohej!

feest

  2009-01-23 / 19:07:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
shit. nu har jag varit vaken i 13 timmar, och det är först nu det börjar. på riktigt alltså. ingen vila ingen ro..
för ikväll ska jag ha såÅ kul, jag ska vara ett energiknippe och peppa allihopa till tusen! hähä, ingen press.. xP

men aja, nu måste jag se vad de små skitungarna håller på med! HEJ då! :D

tillägnad teknikfreaks

  2009-01-21 / 19:35:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
shit.. hur ska det här gå? min mage börjar bli väldigt.. skum. paniken tar fäste där förstår ni, sen skickar den ut små impulser därifrån för att jag inte ska kunna slappna av. men gaah! jag kan ju inget göra!! för utöver min icke existerande plugg-vilja så har datorn ju minikraschat. vissa funktioner är helt kaputt - typ skydrive. och jag visste att det kanske skulle bli så, därför mailade jag dokumenten till mig själv också, för säkerhets skull.. men nej, en timme senare och de går inte att öppna.. så vad gör jag?? :S

min dag har varit lite skit

  2009-01-20 / 22:15:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
datorn totalmobbar mig..böhö! ..men ibland är det nästan bra, för då kan jag ju inte göra idrottsskiten.. 
- hallåå liksom, jag kuuunde ju verkligen inte göra den, sofie! det var ju inte mitt fel! :o

alltså, jag ångrar mig så! för det jag inte gjorde..
   det var ju det jag visste, jag har blivit madde 14 år igen... innesluten i en mussla och omgiven av den obegripliga stumheten. jag fattar inte ens själv. men ibland är det ju bara så himla enkelt att inte göra någonting. så underbart kravlöst..! men tråkigt.. och det är jobbigt att alltid ångra sig efteråt.. jag antar att det är förklaringen till att mitt liv är som det är - jag gör hellre ingenting än någonting. 
   fast egentligen inte..

faan, VARFÖR kan jag inte bara öppna käften och säga nåt?! ett ord bara, ett ynka litet sketet ord?! ..eller en rörelse?
VARFÖR kan jag inte få det ur mig? jag blir så less på det.. och jag gillar alla snälla människor som drar det ur mig, men alla fattar ju inte att de måste göra det, såklart! hur skulle de kunna veta det? jag må vara som en öppen bok, men texten är bannemig rena rama grekiskan.. so Houston, we have a problem.

idag väntade jag i 5 timmar på min cellolektion, och den varade i 25 minuter. sen kunde jag åka hem. sånt gör att jag flippar, jag HATAR onödig skit och oeffektivitet, man ska rycka av det jädra plåstret snabbt! (dåliga metaforer är min nya grej;)

skitskitskitskitskitskit!!!!!!!!

och shiet, vad jag måste sova..! min kropp kollapsar, och psyket ska vi inte tala om.
men som vanligt: jag måste få drömma mig glad först, innan jag somnar. hihi^^ :D

s*tans j*vla sk****t

  2009-01-19 / 20:56:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

mental breakdown!!! vääÄldigt snart kommer jag börja bita i min telefon, riva sönder mina näsdukar i tusen bitar, smasha sönder takkronan och sedan hoppa ut från balkongen..!!!!! för är det något jag inte pallar så är det datorer som inte gör som jag vill! ..och svinjobbiga läxor som vägrar göra sig själva.

msn mobbar ut mig, och bilddagboken låter mig se men inte röra. välkommen till helvetet.


o ja, jag ÄR ironisk.


puppet

  2009-01-19 / 20:39:23 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
det känns som om.... jag vore en marionettdocka 
och någonstans högt uppifrån
säger någon åt mig att göra mina läxor
men varje gång jag är påväg
drar det i mina snören
och istället börjar jag dansa

jag gör verkligen ALLT.. förutom att plugga
både kul och mindre kul grejer
men hela tiden så ligger det över mig
hela tiden är det någon som gormar:
GÖR DINA LÄXOR!
men så dras jag därifrån..



mycket bra sätt att skylla ifrån sig på.. XD

hula hula

  2009-01-18 / 17:29:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
vi kanske ska till västindien i mars..! :O
..så varför hoppar jag inte upp och ner av lycka?
böööh, jag ve'nte..

för.. man vill väl vara hemma på sin artonårsdag?? eller vill man inte det? om alternativet är västindien liksom..? :o
jag kan inte bestämma idag.. hela mitt inre är tomt. 
    fast det är inte så dumt faktiskt. allt jag behöver då är att äta, rapa och sova - sen kan jag resten av tiden bara banka in en massa härlig genetik i huvudet..! okej, i teorin skulle det fungera så.. självklart har jag inte pluggat i flera timmar idag, jag hade behövt!.. men nej, så bra är jag inte.. jag brukar säga att jag har noll självdisciplin. det är en lögn. men sanning är iaf att den helt klart lämnar en del kvar att önska..! ;D

okej.. tjöttjöttjöt.. hej då!

en liten poäng

  2009-01-17 / 22:41:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det som finns att läsa här, är saker som jag vill ha sagt.. antingen till omvärlden, eller bara för att få det ur mig. men saken är den att ibland finns det folk som säger det jag vill säga på ett så bra sätt att jag inte ens ska försöka göra om deras bravad. därför står säkert bara hälften av allt jag vill säga här..

winston churchill sa en smart sak en gång, den har lite med dagens poäng att göra så här kommer den:

"ett spontant tal tar tre veckor att förbereda."

och om man på allvar tänker på den meningen så säger den ganska mycket.. den säger att vi alla är falska ibland.. det här inlägget till exempel är falskt, för även om det bara verkar vara rent babbel så har jag jobbat en del för att försöka få ut det på ett hyfsat förståeligt och intressant sätt. de gånger jag faktiskt lyckas säga något smart så är det alltså inte speciellt spontant. men jag menar, det gör ingenting om vi inte alltid är smarta och coola - vi är ju bara människor. i grund och botten vill alla bara må bra, ändå finns det så mycket där ute som får oss att må dåligt. mobbning (eller utanförskap överhuvudtaget), dålig mat, reklam, pengar.. skit. 

se, nu försöker jag säga det själv i alla fall.. jag är hopplös! min poäng med dagens inlägg var egentligen att hänvisa mina ynka få läsare till en ooh så smart tjej som ofta säger det där jag vill ha sagt, och hon gör det så bra.
men nu ska jag sluta tjata.. klicka här! för att läsa. och sov gott!

jag gillar egentligen inte ens rosa

  2009-01-17 / 14:33:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
flickan som egentligen inte gillar rosa.

jag tyckte det behövdes lättas upp lite här, med en bild eller två! ;) för vem sjutton orkar egentligen läsa allt skit jag skriver här? XD

ni vet, jag gillar inte ens rosa, men en sån här klänning vill jag bannemig ha! (kanske har jag till och med kvar den.....?!)
och få känna mig lite som askungen på bal, få känna mig lite sådär.. fin :)

nu, gott folk, ska jag gå och förlora mig i garderoben..! (och plugga!!!) 

hej då!

lost

  2009-01-16 / 22:17:59 / Allmänt / 5 KOMMENTARER
det känns som att jag har förlorat något.. och det känns så tomt utan det, men problemet är att jag inte vet vad det är som fattas..! 

det känns också som att alla vet någonting, alla utom jag. jag känner mig så konstigt frånvarande och utanför. som om någon har byggt en mur runt mig. jag prövar försiktigt att riva på väggen med mina naglar medan jag försöker förstå varför den är där. men jag fattar inte! jag hör människorna på andra sidan och jag vill vill vill dit. jag springer utefter väggen, men den är solid. inga kryphål, inga genvägar.
     jag måste över.

bubben!!

  2009-01-16 / 21:58:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag varit JÄTTEflum, har brutit ihop flera gånger, ibland helt för mig själv - och då är man flum! typ som i morse på kemin när det lät som att sten sa bubbenbindning, ingen annan fattade ett skit men jag trodde jag skulle dö så kul det var! hahah! ..sten kollade lite konstigt på mig efter det.. XD

iaf, det är tomt på nätet idag, folk är väl ute och lever sina liv.. så eftersom ingen finns kvar som kan förgylla mitt, får jag väl fortsätta roa mig själv..! ;D

hejjjjjjjjjz!

no escape

  2009-01-16 / 21:12:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
i helgen blir det plugg. :( it's payback-time at last.
 

neverland

  2009-01-15 / 22:23:55 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idag skriver jag för att skriva. kanske kommer det komma ut något bra på vägen, man kan ju alltid hoppas..

jag har inget att göra, så som vanligt flyr jag in i min egen lilla värld, in i min hjärna alltså. där inne är det oftast ganska trevligt, det finns liksom inga gränser så jag kan göra vad jag vill! jag kan vara den jag vill och jag är orädd, det finns inga hinder mellan mig och Livet.
        där inne finns inte olycka.. även när någon är sjuk är det bara sån där smärta som inte är så farlig egentligen, så som träningsvärk ungefär. och där har alla alltid kul, ingen är någonsin "inte på humör" utan livet är bara sådär härligt obekymrat som det var när man var barn. :)
       
ibland hjälper tv:n mig att skapa en grundvärld, det är säkert därför jag gillar amerikanska high school-filmer där allt är så ljust och babyrosa, medan jag inte alltid gillar skräckfilmer och mörka deckare då man bara blir nedstämd och rentav nojig (här tänker jag såklart på THE film!). ikväll ska jag fly in i min värld och denna gång är den ett vackert gammalt tåg, såna som de har i Afrika enligt det där elefant-resebolaget.. och alla mina underbara människor är där och vi har tåget helt för oss själva! ..så självklart springer vi runt så som man gjorde när man var barn - vi leker kurragömma och jagar varandra tills vi utmattade faller ihop i en stor hög. och sedan är det bara skratt och kramar resten av dagen tills det går över i the ultimate sleepover som aldrig tar slut ;D

stämningen i min värld är ungefär som i en musikal (typ mamma mia!) - alla bryter ut i sång för de är så lyckliga och man vill liksom bara vara däär! man önskar till och med att man fick ha deras problem, så bra är det..!

i alla fall, nu vet ni vad jag ska göra ikväll och varför jag kommer vara astrött imorrn.. för när jag väl är inne i min värld ska det mycket till för att jag ska lämna den. god natt!

trainluffing in europa

  2009-01-15 / 20:00:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
åhh, måste vi verkligen vänta till sommaren?? jag vill åka nu på en gång!! :D

jag vill inte ner igen..

  2009-01-14 / 19:12:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
självklart är det så att människor förändras, för vi lär oss ju nya saker hela tiden.. allteftersom livet rullar på lär man sig om de saker som gör livet bättre och om de man borde undvika.. därför tror jag att alla förändringar leder till förbättring.. iaf till slut ;P
       men ibland händer det att en förändring, som tagit lång tid att gradvis ske, helt plötsligt bara blir som vore den ogjord. man hamnar där man var från början igen. nere i skiten.

jag är rädd för att förändras tillbaka.. till den jag var förut.. då jag gick omkring och lät småsaker påverka mitt huvud och hålla mig tillbaka, typ som att ha fula och obekväma kläder på sig en dag i skolan - det kan ligga o förpesta allt man gör den dagen bara för att man inte kan sluta tänka på det!  jag trodde jag hade kommit ifrån sån skit?!

jag vill inte behöva hålla tillbaka! jag vill vara en social människa, som jag var igår, när jag pratade med folk till höger och vänster tills jag blev alldeles snurrig - SÅ vill jag ha det! :D
       istället så har jag börjat bli lat, jag har slutat tvinga mig själv att börja prata (vilket jag alltid senare är glad att jag gjorde) och jag skyller allt på att jag är trött och har en dålig dag. men what the hell! jag lever bara en gång, jag kan inte gå omkring och ha "dåliga dagar" hela tiden! jag måste fasen börja skaffa mig det liv jag vill ha!!

gaaaaah, jag blir så sur på mig själv ibland!!

och jag hatar när inlägg blir piss-dåliga!!

allt har ett slut

  2009-01-13 / 21:28:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

asså, snart lär man väl tröttna på att blogga med.. det blir så - man går från community till community, följer strömmen liksom. förr var det lunarstorm, efter det kom bilddagboken, bloggen och nu senast facebook. de lappar ju över varandra lite grann, men till slut byter alla ställe helt.. det är lite sorgligt faktiskt.. speciellt eftersom jag är lite seg av mig, så jag fattar liksom inte grejen med ett ställe förrän ett nytt kommer.. och sen får jag se alla mina kompisar sakta, gradvis, lämna mig kvar där.. tills även jag byter.. :P

bilddagboken <3

;D


SKIIIT

  2009-01-12 / 21:43:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
dammit dammit dammiiiit! PLUGGA DÅ DIN JÄVLA SOFFPOTATIS!! COME OOON!!!

....

HAHAHA, glans o gustafson!!! :D:D

...

dull

  2009-01-12 / 21:34:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har varit en titta-ut-genom-fönstret-dag.. jag antar att man bara får sånna ibland, inget att göra åt :P kan ha varit för att jag bara väntade mest hela dagen.. matte, håltimme, långlunch, slapp lektion, håltimme, franska.. sammanlagt åtta timmar..!

och jag blev lite sur någonstans där i mitten, förlåt för det alla ni. men det var bara så att jag bröt ihop. efter en dålig natts sömn, allt sittande under dagen, och allt väntande, och sedan susanne ovan på det! gaaaahhhhhajshshriduhgtirdhglu! men jag fick iaf gjort arbetet xP för ibland när jag bara vill få något sjukt tråkigt gjort, och det inte är sådär himla komplicerat så man bara blir helt matt, ja, då kan jag bli lite kort om folk inte orkar bry sig. och så gör jag bara jobbet själv..

sån är jag. och idag var jag alltså inte på bra humör!

måndag kväll

  2009-01-12 / 20:06:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ehhm. det går ju inte så bra det här..

jag booooorde plugga. måste plugga. men ack, vad jag inte vill!! jag har undvikit det hela kvällen, isället har jag skannat lite foton och så redigerat några.. riktigt nice! :P och sen har jag kollat på VÄNNER :D:D ..och så nu är det ju guldbaggegalan också! med både björn gustafson och johan glans!

shit också!!

do your homework, you spoiled brat!

  2009-01-11 / 21:08:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det är helt otroligt hur lite man kan göra på en dag.. och hur jäkla länge man kan sitta vid datorn utan att riktigt göra något..

snart måste jag nog åka iväg på ett sånt där bootcamp eller till ett rehab för datorberoende.. eller om någon kan vara så snäll och ge mig utegångsförbud? ..och då såklart även ta ifrån mig datorn.. (:S) 
      kanske skulle jag då lyckas göra allt det där som jag bara måste måste måste få gjort..

suck..

me me me me me me me

  2009-01-10 / 23:18:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag, jag, jag och jag. jag vet, det är bara jag jag jag i hela den här bloggen. jag vet det. men jag orkar inte bry mig. inte idag i alla fall. det var nog inte riktigt meningen från början, men det här har blivit som min egen lilla dagbok, och inte skriver man om typ politik eller global uppvärmning i sin dagbok heller xP..

god natt på er nu!


balder

  2009-01-10 / 22:58:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

upp, å ner.. å upp, åå ner, ååå upp..  Bäääääh! Snart hoppar jag av..


det är ingen fara

  2009-01-10 / 21:51:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
alltså.. jag är inte såå deppig egentligen, vetni.. det är ingen större fara med mig :)

ville änna bara säga det..

hata rubriker

  2009-01-10 / 14:46:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kapitulat - hon har så j*vla rätt. Eller inte "rätt" kanske, men för mig känns det närapå exakt likadant som så hon skriver.. jag har inte heller någon jävla grund att stå på. Ingen trygghet i mig själv eller vett nog att inte klanka ner på mig själv. Det märker jag av varje gång jag lämnas ensam. Min fina fasad jag har byggt upp för min omgivning att få skåda rivs, och kvar blir.. inte så mycket. Osäkerhet, orkeslöshet, ensamhet, en svag panikkänsla och ibland en stark vilja att fly.. det är det som lämnas kvar.

Och i just de ögonblicken är det ingen (om inte av en slump) som tänker på mig, ingen som undrar vad jag gör, ingen som ens vet om att jag sitter där och är ledsen - och det känns så tomt. Så läskigt tomt..


Men egentligen.. jag antar att man istället borde "tänka på dem i Afrika", för det finns ju de som har problem på riktigt. Kanske borde jag sluta klaga? Och bara rycka upp mig?


Önskar att det vore så lätt..


to be or not to be

  2009-01-09 / 17:55:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jahopp, ensam igen då..

haha, jag blir nog aldrig riktigt nöjd.. för jag har umgåtts med mina vänner i 7 timmar idag, och sedan varit för mig själv i typ två och en halv.. och det är redan seeegt! xP
      jag vet inte ens om jag egentligen vill vara med mina vänner hela tiden.. för självklart, vi kan verkligen ha skitkul tillsammans!! ;D:D ..men ibland blir det ju bara så att samtalsämnena tar slut.. eller så är ingen riktigt på det humöret bara.. och ibland driftar jag iväg helt på egen hand.. antingen tänker jag på något (lite mer intensivt än vanligt menar jag, för tänker gör jag nog hela tiden.. :P) och därför får jag svårt att hänga med i samtalet, eller så är jag bara sådär zombie-aktigt trött och det tar emot väldigt att behöva öppna munnen och börja prata.. 
       men jag gillar ändå alltid sällskapet. istället för att sitta ensam här hemma och sakta men säkert nöta hål i soffan så är jag mycket hellre tillsammans med andra.. även om vi bara sitter runt ett bord och är tysta. att bara få vara, utan att behöva vara kul och pratsam hela tiden, är något som är grymt underskattat, och även något jag vill ha mer av.. mer mer mer!
för att byta samtalsämne lite halvt.. jag skulle nog trivas ganska bra med att dela lägenhet med en kompis, även om det bara var en etta.. jag tror det hade passat mig riktigt bra faktiskt, så länge det var en bra kompis som förstår och som liksom inte är så där supersvår att leva med... och (typ) på tal om det - kanske skulle jag också trivas med att dela en barack i Norge med mina finest och några polacker ;P hahaha, wink, wink ;D

 .. ojoj, jag tror jag har gjort det lite för mysigt här inne i mitt rum känner jag nu.. mina ögonlock känns väÄldigt tunga.,..
 
zzz..

oh..? no.. damn!

  2009-01-09 / 16:56:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ibland händer det att mitt i allt ens babbel så kommer det faktiskt ut något riktigt smart! då blir jag stolt över mig själv, sådär fånigt stolt, och jag tänker att gud vilken poetisk och djup människa jag är! men snart kommer huvudet ikapp och det slår mig att med stor sannolikhet är det inte ens jag som har kommit på det.. jag har säkert bara läst det någonstans.. jag är inte så smart i alla fall..

le premier jour

  2009-01-08 / 18:19:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
första dagen tillbaka i skolan. eventuellt har jag redan lyckats suga åt mig lite förkylningsbakterier och blivit sjuk.. det känns änna lite så. jag är som ett jäkla dagisbarn! - hej alla basselusker, kom till mig vetja, you know you get me every time! ... :( 
        men förhoppningsvis är jag inte sjuk. förhoppningsvis så är det något annat jag nyser åt.. för sån är jag. djurallergiker och torrboll (torr hud) och häromveckan fick jag mycket mystiska utslag så jag tror att jag är allergisk mot halsdukar också xP Oh my, oh my..

men iaf.. det gick upp ett ljus för mig idag! :D på biologilektionen kom jag nämligen på att det är vecka 2 nu, därmed är det inte 3 veckor kvar till vecka 3 då de saftiga samhällsgrejerna ska in!
- Men jahaaa! tänkte jag då. jädrar att jag inte kom på det lite tidigare..

men det var helt okej att börja skolan igen. kommer nog vara helt okej i en vecka eller två.. sen kommer jag bli bitter. *djuuuuup suck

..bööh.

higgledy-piggledy

  2009-01-07 / 21:35:34 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
allt är lite ur fokus just nu.. som i den jäkla ramlösa reklamen.. tiden bara går, och jag fattar inte vart den tar vägen.. det är som om livet snabbspolas då och då, ena stunden sitter jag där, i nästa är jag någon annanstans. vad hände egentligen där emellan?

jag har gjort tre seriösa försök att skriva ett inlägg idag.. bara ett litet, några ord bara.. det som har varit så löjligt enkelt fram tills nu, jag har ju snarare haft svårt att sluta! men idag.. allt bara flyger omkring, och det är svårt att få ut det då..

jag tänkte gå o äta lite fryst frukt nu.. bööh, jag vet, jag bara härmar folk nu för tiden.. för jag dansade loss idag också, och stretchade XD men det var iaf gött! och jag upptäckte att jag inte har speciellt bra cds att dansa till, för veery slow beats means veeeeery slow dancing x) får fixa det ngn dag!

harebäst!

sleeep

  2009-01-07 / 01:00:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag borde sova. ska bara vänta några minuter till, tills spöktimmen är över.. heheh.. en  viss person lyckades skrämma upp mig skkiitmycket förut, så nu sitter sitter jag här i soffan med huvudet under en filt (eller tröja) och försöker tänka positiva tankar! :P alltså tänker jag på  .... ^^

HAHAHAHA! det trodde ni va?! oh no! här avslöjas inga smaskigheter bara sådär, dem får ni leta efter på annat håll!

okej, NU är det godnatt.. ska jag bara gå omkring o släcka alla lampor först... :S:S:S

hejjs!

I'm happiii!

  2009-01-06 / 23:35:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idag är jag på SÅ gott humör! :D min isolering är bruten! mina vänner har återigen räddat mig! my knights in shining armour came to me and fed me some chocolate so now it's ALL good! ;D suuuuperflummilumm! ..också kallad sockerkick ;D eller bara lycka? kanske, kanske inte! vad vet jag, en liten plupp i den stooooora världen, den oääändliga rymden, VAD vet jag egentlgien? :P

shiiiit, TACK alla som kan flumma med mig! jag säger bara kråkan, råttan och snorkfröken. the rest you know! :D och sedan säger jag bara freakin' DISNEY, the genious (mr disney alltså)! rööörda av en tooon, i en meloodii! ..the dammwhip and lumiere!...och chip! ;D aaaaww!


en o en halv timme senare: okej.. jag har lugnat ner mig lite nu ;) men åh, vad jag ÄLSKAR flum! det är nog det rooligaste som finns! :D

:D...

nightynight

  2009-01-05 / 23:38:04 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ett sista inlägg idag.. för jag ville bara säga god natt! :)

har änna ingen annan att säga det till.....
 
..jag är ms depp ;P (johnny ^^)

somersault

  2009-01-05 / 22:22:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I am telling you - it's always there. somewhere behind all the rest, behind all the crap that's flying around making no sense, even to me.. it's always there. dependable, yet uncertain..

up and down and up and down.. 

time for a little whining

  2009-01-05 / 19:19:24 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
okej, jullovet blev inte alls som jag tänkt mig.. några skiitroliga stunder (det var meningen att de skulle vara något fler) men mest tråk. Ja, mest har jag bara varit lat.. så lat att jag inte har orkat ringa någon, inte orkat ta en buss in till stan sådär lagom spontant, inte orkat ut och springa (för kallt :P) och inte orkat ägna mig åt något litet projekt på egen hand heller (typ som att sy kläder - något jag alltid har velat göra :D)..
         meen jag antar att jag får skylla mig själv..
och nu vet jag iaf vad jag inte vill ska hända på sport-, påsk- och sommarlovet.. då får jag se till att ta igen allt jag förlorat för att jag varit dum och lat o bara gnällt hela tiden. då får JAG se till detta! HÖÖH! hör du det din lilla skit?! (jag själv alltså)

böööörp. see you!

the man

  2009-01-05 / 16:29:28 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Jag är redo för en ny MRAZ-konsert, kan seriöst texterna vääÄldigt bra nu.. så varför kan han inte komma till Sverige igen? :D annars får jag väl ta och åka till Tyskland eller nåt..
 

je te manques

  2009-01-03 / 23:30:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
suck. är jag patetisk? jag är patetisk.

och det är inte ens  jag menar denna gången..

några dagar sent men what the hell!

  2009-01-03 / 22:53:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
just det ja.. nyår innebär visst inte bara träffa kompisar efter ett långt lov med bara föräldrar x), utan även faktiskt ett nytt år. nu är det bort med det gamla in med det nya som gäller! och jag känner mig inte det minsta sentimental.. för jag kommer änna inte ihåg så där väldigt mycket från året som gått x) iaf inte så specifikt de bra stunderna, utan mest dyker det upp lite bilder i huvudet på mig på platser jag har varit på.. typ korridorerna i skolan, rummet i källarn på smögen, fryshuset i sthlm (:D:D:D!), broddens place, min lägenhet, den vita stranden i Falsterbo.. men alla de ställerna kan jag ju alltid åka till igen, så det är inget att direkt sakna.. utan det är de andra minnena, de små sakerna, som är det jag kommer att sakna från tjugohundraåtta.. typ som.. alla de gånger jag o julia låg utslagna på 'the berg' på gaddis och bara stekte i solen..! (vi blev väldigt vackert röda sen xP) och på mejeriet den gången vi skulle planera sommaren (shit vad förväntansfull jag var då, speciellt magen min levde loppan) och den gången precis innan skolan började när vi (flickorna) var helt ensamma på bryggan men festade järnet ändå.. tihi! ..och alla kramkalas sen!.. och all FIKA! XD ...shit, vad jag seriöst måste börja träna i vår... x)
        okej, så kanske har jag inte glömt allt ändå.. för 2008 var ett bra år! och min "personliga utveckling" ..för att låta lite lagom snofsig.. tog stooora kliv och kommer förhoppningsvis fortsätta göra det under 2009.
         Och det här nya fina året ska jag bannemig utnyttja! 2009 ska bli året då jag på allvar började leva livet. punkt slut. inget mer depp eller vel eller annan skit som jag för jämnan sysslar med - härifrån är det bara djupa andetag, skratt och lycka som gäller! :)


yeah, right..

farväl nu alla.. nånting..!

moviestar oh moviestar

  2009-01-02 / 23:59:56 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
ikväll såg jag 'sagan om konungens återkomst' på tv och shit, vad bra den är! alldeles för lång of course, typ tre och en halv timme närmare bestämt :o men vilka bilder! och vilken story! det är lite smått genialt, ärligt talat.. och inspirerande också för den delen.. för jag kommer ihåg en gång för länge sedan när jag var ute på en vääldigt lång vandring.. och då när jag var som värst trött och gnällig började jag tänka på 'sagan om ringen'-triologin - vilken otrolig pers att bara gå och gå i flera månader samtidigt som alla.. omständigheter.. bryter ner en mer och mer ju längre tid som går.. iaf så är det inspirerande, och även fast det såklart inte är sant så ger det lite perspektiv på saker ;D 
  haha, jag är en liten fantasynörd, jag :P ..för en annan serie som är genial är den om harry potter. vill inte gå in på det nu, men måste bara säga att det där med helt andra världar, det är speciellt. de erbjuder ju.. en flykt från verkligheten (uppenbarligen).. och det är nog det som är det bra med det.. :)

det är natt. mitt liv är en aning innehållslöst, därför är det tur att filmer finns.. xP nu ska jag sova..(det ska jag med största sannolikhet inte alls göra, men det är nog läge att sluta skriva nu.. jag kan hålla på för evigt om det vore så.. men nej. måste börja utöva lite disciplin över mig själv)

god natt!

it's all about the wordplay

  2009-01-02 / 16:41:25 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
herregud, vad jag fullkomligt älskar att sova! XD visst borde man få göra det två tredjedelar av sitt liv istället för en, som jag tror att man väl gör (?).. eller kanske inte.. vad vet jag! det är iaf underbart :D
     
asså.. igår skrev jag (väl...?) att jag äntligen kände mig lite mindre ensam än jag gjort dittills (finns det ordet ens?) och idag.. har det nog tyvärr gått tillbaka till hur det var innan. :( för nyår är över och nästa grej att se fram emot är.. skolan. heh......! christ :/ och inte blir det bättre heller av att den jäkla solen går ner innan jag ens gått upp.. eller av att mina föräldrar åker iväg och lämnar mig ensam fredagkväll. för det är väl fredag? xP

nehepp.. jag får väl sitta här själv då! baaahh x) jag har iaf mr A-Z som sällskap, eftersom louisen lånade mig skivan igår! :D och dessutom hittade jag hennes andra mraz-cd under soffan i lägenheten så nu har jag den med! ;D haha!

pööö.
nu ska jag gå och länsa kylskåpet.. :D och tända lite lampor också för annars blir jag nojig.. hahaa, det är så dumt så att det liksom blir kul... för alltid när jag ska gå till exempel från bussen genom skogen här mitt ute i ingenstans och det är bäcksvart ute så börjar jag förstås tänka på våldtäktsmän eller typ.. monster XD och ALLTID då vandrar tankarna iväg och jag börjar sedan tänka på house of wax.. guuuuuuuud vad jag hatar den filmen!!! blääää, den är typ läskigast ever och definitivt inte bra att tänka på mördare med vaxansikten som skär upp ens fotleder och limmar ihop ens läppar när man som sagt är helt själv ute i svarta natten... uäää :S och nu kan jag inte ens skriva mer för musiken tystnade nyss och det äär mörkt överallt och jag är ensam.. jag tror inte ens att grannarna är hemma..! :S:S
       aja, ni vet vad som har hänt om jag inte kommer till skolan nästa vecka! heh..

hej då livet! det var kul så länge det varade!

:S......

2009

  2009-01-01 / 19:42:20 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
NYYYÅÅÅR! :D:D

TACK alla ni som jag träffade igår (även ni som fort försvann igen) för att ni gör mig så glad! verkligen SÅ glad! VERKLIGEN GLAD menar jag! jag tror inte att jag kan förklara det bättre än så.. men säg så här: det var inga problem att städa efter er idag (förutom lukterna kanske) för jag mådde liksom så bra inuti! eller ja, magen var lite skum som vanligt, men inte lika mycket..(det gröna giftet är inte så dumt ändå ;D) så jag dansade omkring med dammsugaren en bra stund (jag är lite jobbigt noggrann ibland ;P) och sen slumrade jag lite i soffan och jag kände mig helt okej :)
       och nu så känner jag mig inte riktigt lika ensam inombords längre..

med tanke på det snälla som viktor sa häromdan: 'då får jag fira nyår med alla jag ville fira det med!'
så kan jag nu i efterhand säga: 'jag med! nästan iaf...' ;)