Midsommar dagen.

  2006-06-24 / 20:03:05 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Idag är det midsommardagen... Jag sov länge idag, och sen kollade jag på en film, om en kille som var indian och hette lilla trädet.. Sedan gick jag ut och bollade lite och sprang en sväng... sen duschade jag, och efter det kollade jag så klart på fotbollsmatchen sverige-tyskland.. ja, det gick ju finfint, inte.. men jag trodde på dem! och de kämpade bra trots allt tycker jag, snacka om att de hade och har press på sig! De vill ju inte svika sitt land o så.. typ som krig.

I alla fall, snart kommer en film som jag ska se på tv4.. Jag gillar film!

Pappa stack nyss ut för att cykla, han ville att jag skulle följa med, men.. Filmen kommer ju snart och jag har redan haft ett litet träningspass idag.. Och jag kom just på att jag egentligen hade tänkt skruva ihop en liten träningsbänk nu.. glömde bort det :/

På måndag ska jag spela cello, det är en liten kurs som Per Nyström ordnar här i Trollhättan.. Jag var lite orolig för den eftersom jag dels inte har en stråke som funkar och dels för att jag trodde att det skulle vara sån övning som vi brukar ha med symfonin.. Man är inte van vid hårt arbete på sommarlovet liksom! Men jag läste brevet till slut och vi spelar högst 1 timme i sträck! Det är ju ingenting! Förr har vi spelat 6 timmar isträck med bara en längre paus.. Piece of cake!

Men men, nu är klockan 8.. filmen börjar!! See you!

2-2!

  2006-06-21 / 11:22:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är det onsdag... inget speciellt har hänt, jag har kollat på sommarlovsmorgon.. förutsägbart program förresten! Igår hände faktiskt något, helt otroligt! Jag körde in till stan, till Amanda närmare bestämt... vi gick ut med Frida the dog och sedan åkte vi tillbaka på moppen nästan ända hem till mig, till norra björke kyrka.. där kollade vi på när en del av våra kompisar sjöng och spelade flöjt.. Och Mikael sjöng! Fast jag visste ju redan att han kunde sjunga, han är ju våran musiklärare.. Men vet ni vad jag tycker! Jag tycker att han ska få sjunga en låt på våran vårkonsert med klassen nästa år.. Jag går alltså i musikklass, och vi har varje år en julkonsert och en vårkonsert och nästa år är jag en nia och då är vi liksom bossar, äntligen!



Nu fikar de där nere igen! Vi bygger liksom om här hemma.. nytt tak, en front, balkong och altan ska vi få! Och pappa och snickarn och ibland fler folk som jobbar på huset, fikar hela tiden! Man känner sig lite jagad här hemma för jag undviker dem gärna då det annars blir lite pinsam tystnad.. Lite dumt är också att köket och tv-rummet i stort sett sitter ihop, vilket gör att vi inte riktigt kan titta på tv:n när vi vill.. buhu! ;)

Just det! Sverige vann! eller ja, 2-2 är väl inte precis att vinna men det känns så för mig! Fast egentligen var jag inte helt säker på att jag ville att vi skulle gå vidare för jag blir så himla nevös när jag ser Sverige spela! Men jag är glad att de gjorde det.. Och de är ju verkligen bra! Jag har lite svårt att säga dåliga saker om dem för jag bara tänker; 'gör det bättre själv då' om jag klagar.. Och det första målet var inte isakssons fel, gott folk, det säger jag bara! det var allas fel, alla slappnade av trots att inte faran var över!


Brasil

  2006-06-19 / 18:31:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Jag har blivit tillfälligt spelberoende! Tack vare (eller på grund av) www.hamsterpaj.net , det finns hur många spel som helst att ladda hem eller spela online.. Men mitt beroende lär nog gå över, som det gjorde med kortspelen... D.v.s. harpan och spindelharpan, vet någon vad jag menar? Det är tur att inga pengar är inblandade, fast å andra sidan så hade jag nog inte blivit beroende då, hyfsad självdiciplin har jag faktiskt! Meningslösa spel!

Jag missade Brasilien matchen igår, eller jag menar; Brasilien-Sydkorea (?) matchen.. Det var så dumt för jag missade den förra också och de är ju så himla bra! Fast Ronaldinho som alla pratar om, man får ju inte se hans spel så mycket som man önskar! To bad. Senare såg jag när Frankrike spelade... det kanske var de som spelade mot sydkorea, och brasilien mot australien??.. Och då fick jag se ett mål!!!
Jad blev så lycklig då:D, fast jag inte hejade på någon, för man får typ aldrig se några mål, bollen bara går över planen fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Nä, mål ska det bli annars...... ;)

Måndag!

  2006-06-19 / 15:49:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Måndag!
De är betydligt trevligare när man har sommarlov.. man slipper vara ledsen för att helgen är slut, man slipper överhuvudtaget att gå i skolan alls! Idag har jag städat mitt rum fast det är inte klart på långa vägar! Jag vet inte hur länge sen det var jag dammade och dammsög, men det är snuskigt länge sen..¨~
Vi har heller inget att äta här hemma.. fick ta lite pannkaksrester och en macka med kräftröra.. Egentligen borde jag spelar cello medan man har så mycket tid att göra det på, men min stråke är sönder! Och det hade jag glömt! Så när man verkligen vill spela för en gång skull, så går inte det! Jag får helt enkelt klippa av naglarna, som as always är för långa, och spela pizzicatto istället..

En sak som jag har övervägt att inte skriva här men som jag nu gör i alla fall eftersom jag skulle uppskatta om andra också var ärliga, är att jag sannerligen borde duscha oftare... När det är skola eller annat man ska iväg på, då är jag alltid ren men det är så tråkigt att duscha så på helgerna (och sommarlovet) så slarvar jag. Jag undrar ibland hur det skulle vara att bo i stan, där kan ju folk hälsa på när som helst! Här är det ingen som gör det, inte sen Perssons flyttade. Jag saknar dem! De var alltså i stort sett våra enda grannar och de hade bott här sen jag föddes. Men de flyttade för 2 år sedan (?) eller kanske 3 i höst..
Yeah, I miss them! :(

moviestar, oh moviestar...

  2006-06-18 / 17:59:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
mhm.. här sitter man då igen.. jag har inte gjort sådär fruktansvärt mycket idag, sjungt lite grann o så... Och jag har kollat på en film, (!) the three musketeers (jag vet inte riktigt hur det stavas), vi köpte den häromdagen.. Den var bra, men det känns som att jag har sett den tidigare, fast kanske inte den, utan typ en uppföljare... Men i alla fall... Jag gillar verkligen att kolla på film, man kommer liksom in i en annan värld och det gillar jag.. Men jag gillar inte hur man känner sig efteråt; degig och lat och som att man har slösat bort flera timmar på något meningslöst... Och så har man ju då redan sett filmen och vill och vill inte se den igen och så finns det inget annat att kolla på.. Då blir man ledsen.. Som när man har ätit upp en chokladbit men vill äta den igen, fast det vill man ju egetligen inte eftersom den är i magen med saltsyran (?) och blabla.. Vet ni vad! Jag kanske egentligen inte behöver skriva så mycket i varje inlägg! Jobbigt att läsa då ju! Så därför gör jag inte det:
Tjing!

lilla nordsjön

  2006-06-17 / 12:14:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lilla nordsjön

Mitt första inlägg!!
Vad tycks om bilden? Jag tog den härom dan, från vårt tak. Sjön som ni ser är våran egen lilla sjö, som heter lilla nordsjön.. ligger typ 50 meter hemifrån.. Den är liten men det gör ju också att den är ganska varm nu på sommaren!! Jag och Julia badade i den i tisdags (?), då hade vi bollar som vi flöt på men den ena var på tok för liten för man sjönk, så nu har jag köpt en till! Och jag köpte också världens bästa skor igår, samtidigt alltså, på OBS (eller coop), flip-flop för 59 kr.!! Dom är perfekta. :D

Sommarlov! Det är såå skönt! Speciellt nu när pappa är väck (han cyklar runt vättern) för han tjatar så otrooligt mycket på mig! Han tycker att jag ska jobba; tvätta staketet, lägga tegelpannor och sånt.. det är egentligen min syster som ska jobba för hon behöver pengar, men jag har gott om pengar och jag vill inte jobba varje dag! Men har man jobbat lite så duger inte det heller, utan då ska man jobba mer.. Istället för att jobba skuller jag vilja se på filmer, läsa böcker eller vara på internet, men då får jag skit för att vara slapp eller för att jag inte är ute och svettas.. nä, håll käften allihopa! jag behöver ro! :P 

Första inlägget

  2006-06-17 / 11:56:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Välkommen till min nya blogg!