Högtryck och nytt boende!

  2012-05-28 / 12:55:21 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Sista soliga dagen av detta underbara högtryck ska spenderas i Slottsskogen med halva klassen. Linda har ordnat lite olika uppdrag och lekar, alla andra tar med sig mat, grill och öl, och ja, jag tror det kan bli bra! 

Som vanligt är kläderna ett litet problem såhär på försommaren. Man har inte riktigt koll på vad 20 grader och halvklart innebär i form av shorts eller långbyxor, cardigan eller inte. Avsaknaden av halva sommargarderoben, som befinner sig kvar i Trollhättan, underlättar inte heller. Skor som inte skaver hade varit guld värt en dag som denna, men jag får förlita mig på uppfinningen plåster istället.

Men nu till muntrare business! I morse när jag slog på datorn för att slutligen bestämma mig om sommarkurserna (det blev Världens vulkaner 7,5 poäng), fick jag ett mycket fint litet mail! Nämligen ett hyreskontrakt för SGS studentbostäder. Lilla jag ska flytta i augusti, till precis bredvid gymmet! Ska bli underbart! Bara häromdagen sprang en av Ellies gäster in i mitt rum när jag låg och sov middag, och ja, det händer ibland att någon rycker upp dörren av misstag här hemma. Likt förbannat rycker de också upp den med kraft som om de vore jagade varje gång, så pulsen stiger lite av chocken. Det ska bli skönt att flytta. Att inreda på riktigt. Att laga mat efter klockan 22. Att slippa smyga för att få i sig lite frukost.

Mmhm.