men ni kommer se mig där igen

  2009-09-30 / 23:05:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min pappa brukar säga att jag har en väldigt atletisk kropp, precis som honom såklart, även om jag sällan tränar. jag brukar alltid svara med ett utdraget njaaa, men idag kan jag nog faktiskt sträcka mig så långt att jag faktiskt säger nej.

för jag spydde av ansträngning idag.

lyckligtvis instängd på toan, så det hela var mest bara komiskt x). och jag börjar ju bli van vid den där känslan av darrande knän, illamående, svaghet och tunnelseende. det går ju alltid över så.

men ibland önskar jag liksom bara att det var jag som kunde vara den som står pall för allting och inte var så himla svag. jag önskar att det inte var jag som alltid var förkyld eller allergisk. jag önskar det inte var jag som spytt och nästan svimmat av allt från vätskebrist till fysisk ansträngning eller mensvärk. jag önskar att det inte var jag som knappt klarar någon sprit alls och alltid blir bakfull dagen efter. inte för att det direkt är synd om mig för det. det känns liksom bara så fel, för jag ser mig själv som den starka, jag ser mig själv som klippan i havet ni kan luta er mot.

och du kroppen, du ska rätta dig efter det.

that's what I mean - deep shit

  2009-09-30 / 18:07:37 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

den där strävan är helt sanslös. som i ett skruvstöd riktas blicken uppåt, ständigt letandes. och man måste kolla. hela tiden måste man veta, annars missar man något, och det får man inte. så många som bara passerar, men vissa fastnar, och då oftast om och om igen. jag vet inte varför det är så, men så är det.

ibland önskar jag att det kunde sluta, men samtidigt är det mitt största nöje, som jag saknar så fort jag lämnar det. hatkärlek all the way through.


ingen bryr sig

  2009-09-29 / 23:28:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
svenskan är klar :)

when you can't see it you forget it's there

  2009-09-29 / 21:56:49 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ska bara vila lite tänkte jag, men vaknade två timmar senare och trodde det var dags att gå till skolan. det var det inte som tur var, för jag har inte gjort klart svenskan, än mindre övat in den.. så med andra ord är läget precis som det brukar. men lugn, jag ska börja skriva snart.

jag har bara sån jäkla lust att prata med någon just nu! prata, analysera.. ja ni vet, deep shit! precis som hela natten igår, det är nog bland det bästa jag vet. så kanske kan vi klämma in lite sånt imorrn bitti innan föreläsningen..?


looks that make you fly

  2009-09-29 / 18:30:25 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag förstår varför mammor inte gillar när barnen sover över hos kompisar på vardagar, för igår somnade vi halv fem. så jag sket i miljökunskapen, och skolk som följd är nog inte riktigt vad mammor vill.

men åh vad jag längtar till idre! galet mycket. galetgaletgalet mycket! så mycket att jag faktiskt inte är helt säker på om jag verkligen kan vänta så länge..

men jag tror jag ska sova lite nu.

return of the lost

  2009-09-28 / 18:07:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag måste nog ta en kurs i tidsplanering, för nu är jag sent ute igen. suck. i alla fall! ikväll är det sleepover hos KP (you just gotta love FF) och jag har inte ännu bestämt om jag ska orka mig upp klockan åtta imorrn när alla de andra har sovmorgon eller inte, men vi får se ;)

i söndags hälsade min syster på igen. hon kom direkt upp till mitt rum och sade med nedböjt huvud och väldigt låg röst att hon hade hittat mina, sen ungefär tre månader, försvunna chinos. (här hade det passat bra med carolines iphone apps; HAAAALLELUJA!). men en utflyttad syster är väldigt mycket lättare att förlåta än en sån som bor hemma ser ni, så jag stal bara tillbaka en annan tröja hon lånat jag vet inte hur länge, och så var allt glömt!

men nu ska jag sitta på bussen om exakt 35 minuter, så jag måste pysa.

Viva La Vida kommer bli så jäädra grym

  2009-09-27 / 23:01:41 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

för vi är en awesome trio och cello är jäädrigt coolt :) 

förresten missar man tydligen crucial information genom att inte läsa fysik! och jag menar inte i ämnet fysik alltså! men det löste sig idag, så imorrn blir nog.. spännande :D


(läser lite för många fjortisbloggar ibland)

  2009-09-27 / 12:00:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
men nu drar jag snart till hanna i strömslund för lite musik och kanske fika..? ;)

uppdaterar mer ikväll, lovar!! 
puss på er sötisar! <3


spinnin' wheel got to go round

  2009-09-27 / 11:43:41 / Bilder / 1 KOMMENTARER



Har fem och ett halvt arbete kvar nu. Plus en jävla massa annat. Ett pass innan vi åker till danmark hade varit bra, likaså att lära sig låtarna jag ska sjunga och spela på lördag, skriva projektplanen innan Lena hinner ifatt oss i korridorerna med piskan i högsta hugg (;p), köpa nya strängar till cellon innan de gamla smäller och kanske flytta alla kläder jag äger ifrån sängen och in i garderoben för att kunna få sova lite ikväll också. Men jag vet inte. Jag trivs liksom bättre häär, där jag kan sitta och lukta.. på blommorna…!


en liten fjäril om natten

  2009-09-26 / 15:44:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


sen igår har jag nu hela tre kokböcker att lägga till min samling av flytta hemifrån-gods. livet utanför barndomshemmet börjar alltså så sakta att ta form. och det gör mig glad att kunna känna vindarna föra mig framåt oberoende av alla hinder och bekymmer i nuet. de kommer ändå alla vara borta då. för att ersättas av nya förstås, men det är en annan historia.
den tar vi imorrn.

tiden kan inte gå fort nog

  2009-09-26 / 12:46:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag har ett samvete tungt som bly nu för tiden. och det äter upp mig innifrån, fräter på väggarna av magen och förlamar hjärnan. jag blev rädd för mig själv igår, och jag är det fortfarande. därför är jag arg. och det gör ont inuti av allt det där andra. jag gillar inte det här.

citat

  2009-09-26 / 12:40:49 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
"va?! jag trodde hon var 23! och när du sa neej tänkte jag 30!" - min systers nya fjortiskompis om mig.

"nästa labb ska vi undersöka hur aminosyror kan omvandlas till signalsubstanser, med andra ord ska vi framställa droger" - vad kemi-sten nästan sa förra lektionen, men inte riktigt ;)

"jag rättade vissa utan att se vad det stod." - allas våran samhällsgöran

"she's like SO super-duper immature" - top model brud

"nä, nu får ni sluta pilla på varann killar..." - allas våran samhällsgöran igen

"oj, jag glömde att jag var så kort!" klasskompis i nian när hon ganska osmidigt hade hoppat ner från bänken.


jag behövde får det ur mig.


galna dikter och ufo-utställning

  2009-09-25 / 22:40:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

life is rolling and I'm doin' kinda good but hey, the insides doesn't quite keep up with the pace

  2009-09-25 / 20:17:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

pest eller kolera? gamla datorn eller ingen alls?
mm.. pesten får gå.

känslorna är bergochdalbana nu för tiden. jag blir sur, arg, ledsen och glad för så lite som ett enda ord ibland. jag är som i ett enda långt klimakterie! eller inte. men det är faktiskt jobbigt att allt som oftast ha ont i magen av förtyckta känslor, även om de ibland är bra känslor. men jag kan bara inte leva ut dem, de är för många. och för ogrundade. 

förresten vet jag att jag gnäller och bara upprepar samma saker hela tiden i konsversationer, men det är väl så min hjärna funkar antar jag? är det inte så att vi alla säger ungefär det som först ploppar upp där inne? så vad ska jag säga om inte just det?

nä. jag önskar mig ett lugnt inre att passa mitt annars just nu ganska fina liv, plus en human-size nallebjörn att kunna krama om då och då. det duger inte riktigt att ligga på golvet med armarna om en pilates-boll, den bara mosar ihop ansiktet ju :(


barbie och diamantslottet

  2009-09-23 / 19:36:22 / Allmänt / 2 KOMMENTARER


även om jag egentligen inte är för att lägga upp bilder som man så att säga bara har siktat och tryckt av, kanske sedan gjort lite skarpare, gett lite varmare ljus och croppat till något smalare i photoshop... så gör jag det ändå. för jag tycker det blir lite finare då här på bloggen.

jag är alltså inte ute efter att bli konstnär, den genen fick min syster, och jag är inte heller ute efter att vinna priser eller få ett haare krishna från någon ;) det här är bara en hobby, och nu vet ni det.




tur att kent agent inte valde att bli busschaufför

  2009-09-23 / 17:28:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
killen kapar alla kurvor och kör nästan konstant med ena hjulet på fel sida mittlinjen. man skulle ju kunna tro att han åtminstone stannar vid stopplikt, men nej.

iaf - besök på bondgård blev det idag på miljökunskapen! kändes ungefär som att komma hem, förutom att traktorn där var grön istället för röd ungefär. självklart kände ägaren också mi padre (himlar med ögonen). efter mycket tjat från både bonden och kent samt lite käbbel dem emellan över huruvida räv- och kråkstammarna verkligen Är större nu än på 60-talet eller inte, så åkte vi tillbaka till skolan igen :)

men amando fick tyvärr inte uppleva denna fantastiska resa, cause frida the dog har livmoderinflammation. men hon kommer bli bra efter operationen, tror vi. poor thing :(

jag har inget direkt att skriva här

  2009-09-22 / 22:38:43 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idag har jag varit glad, uttråkad, lite sur en snabb stund och såklart trött och lat mest hela tiden. just nu kollar jag på systrar i jeans, trots att jag inte borde, men den är ju så ljus och lycklig! man blir glad av det. det är fint :)

från bussfönstret idag på resecentrum såg jag en stackars kille som fick springa efter 630:n då han var lite sen, och han ramlade såklart pladask på marken framför alla människor. som en gungstol vippar ramlade han på mage och benen var liksom tvungna att slå över och sen tillbaka innan han kunde resa sig igen, dra upp de tajta häng-jeansen och fortsätta sin kämpiga spurt mot bussen. det gjorde lite ont i magen att se. i alla fall tills jag fick syn på busschauffören som stack ut huvudet genom fönstret, och vem var det inte? jo, 2-metersmannen hilmersson! hahahahaha! jag vet inte ens vad som är så kul med det egentligen, men det gjorde min dag lite grann x)

filmen är inte slut än men jag borde gå nu.

och ja, jag vet - motsägelsefull rubrik.

god natt!

motivationen tycks ha lämnat oss alla

  2009-09-22 / 20:04:31 / Allmänt / 4 KOMMENTARER

för inte en sekund av kvällen har ägnats åt läxor.
jag behöver helg.


vissa saker lämnar en aldrig

  2009-09-22 / 19:32:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
satte på Mr AZ på vägen hem idag och magen gjorde den välbekanta flippen efter bara tre ackord. det kändes som om jag satt på tåget mot karlstad igen, och lyssnade in mig på alla låtar för att kunna dem utantill lagom till kvällen. spåren efter det ögonblicket (på cirkus tre timmar) sitter fortfarande kvar djupt, så ja, jag har börjat sitta och smila för mig själv på bussen igen! bara för att göra livet lite roligare för dem som eventuellt ser :)

ibland tar orden slut men det kan vara lika mysigt ändå

  2009-09-21 / 21:59:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



:)


I think I killed a frog today

  2009-09-20 / 22:14:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
förresten visar det sig att jag ska sjunga minst tre låtar solo på den där hundraårsfesten. åååh, jag kommer vara så gaaalet nervös, bli helmissnöjd men kanske också få ut lite guts av det?

idag glömde jag äta igen, men åh vad gott det var när jag äntligen kom på det! fast jag känner mig väldigt dum att jag inte förstod varför jag blev så ofokuserad och trött mot slutet av övningen. fin överlevnadsinstinkt där.

nu är jag aptrött, men satans jävla arbetsmiljöargumentationen måste skrivas klart också. noll motivation just nu. om jag får för mig att plugga vidare direkt nästa år, så stoppa mig snälla.

sammanhang lost?

god natt.

nu har jag äntligen lite tid att skriva

  2009-09-20 / 22:03:43 / Allmänt / 5 KOMMENTARER
lördagens utgång var väldigt lyckad! och promenaden dit var halva nöjet, speciellt när jag i lulligt tillstånd helt plötsligt befann mig uppochner. trodde inte att världen någonsin skulle sluta snurra! men okej, note to self - nästa gång ska jag inte slåss så mycket. och inte sno folks kepsar. men hur som helst, veeem är typ bäst på att få upp folk på dansgolvet? that's right, hands in the air folks! :D

förövrigt innehöll kvällen allt som den skulle - mycket spill av både groggar, cider, vatten och shotar, glassplitter i foten, skoskav, långa toaköer, assgrabbing (då hade jag faktiskt belägg för mina slag ;D) pussar och kramar, mycket dans, böghög i parken och massa kissepauser.

många fler awesome kvällar kommer det bli, som kanske tillochmed toppar denna nu när lilleN snart får följa med också! puss på dig louise!

IDRE'S GONNA BE FREAKIN' CRAZY! :D





allting lägger sig till slut, så nu släpper vi det där

  2009-09-19 / 16:57:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
just precis nu är jag inte arg. bara lite hård i tonen fortfarande ;)

men åh vad jag vill glo en massa på tv!!! såg precis high school musical 3 och den påminde mig om hur mycket jag gillar film, även om just denna råkar vara så väldigt... amerikansk.

iaf, ikväll blir det o'learys tillsammans med en himla massa människor vad jag förstått, och det kommer säkert bli bra bara jag hittar något att ha på mig! och herregud vet ni - jag är inte värd för förfesten idag heller! två dagar i rad! så HIMLA härligt, och perfekt för min nya egoisiska livsstil. förresten var ju piggelinen slut, så jag hade inte haft mycket att erbjuda ändå! x)

nu ska jag ut och lyfta lite skrot tillsammans med pappa!
GO BF!

always the pokerface, men märker ni någonsin?

  2009-09-19 / 16:41:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
för ibland har jag suttit hemma på kvällen och bannat mig själv för att inte ha varit tillräckligt ödmjuk under dagen, när jag i själva verket håller på att gå under av det. av den jävla snällheten.

jag måste bli egoist nu, för jag är så arg jämt. och jag vill inte vara det. igår skakade jag av ilska mest hela tiden på torget, eller var det av kyla? ...jag vet inte. arg var jag i alla fall. arg på att behöva simma motströms, på att bli snuvad på de bästa bitarna och lämnad kvar med massa ansvar, på alla gånger per dag som jag tas för givet och på alla gånger jag vill hjälpa och därför inte säger nej när jag borde.

jag vill inte bli utnyttjad mer. jag vill också vara egoist ibland. jag vill också bara ta emot.

men: smile 'til you believe it! igår blev ändå väldigt bra. :)

en fin dag

  2009-09-17 / 22:41:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

fantasin nådde nya höjder på kemi-lektionen när sten med sitt vanliga flin ställde sin vanliga fråga; "och vad beror detta på?". det jag istället såg för mitt inre var hur han skrynklade ihop ansiktet och med raspig rockröst började sjunga "säg vad berooor det påå?". fattar ni vilken låt jag menar? hade lätt varit ett halleluja-moment asså!

på engelskan fick vi höra fina improvisationshistorier, till exempel om hur man slutar röka: genom att stoppa en krabba i varje cigarettpaket som biter en så fort man stoppar ner handen såklart, enligt viktor c.

cellolektionen sedan var helt flippad. störtsköna killar - william med leendet och de småsmå ögonen, och felix gapskratt! HI-larious xD

förresten har vi fått viasat här hemma nu också! men det var faktiskt inte tack vare tonåringen i huset, utan istället lilla pytte-mamma som nog är världens snällaste människa men har svaghet för coca cola, grillchips och mordserier. jag ska snart slita mig härifrån... snart.


pump it up yo

  2009-09-16 / 22:03:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
några timmar i stan för att diskutera insparken resulterade i ett par byxor och två asbilliga filmer från myrorna, panini med chorizo på strandgatan och till slut ändå ett fint pris till ettorna från hemköp. jag har inte bestämt mig för om jag ska avslöja vad det är riktigt än. kanske imorrn.. ;p

men vet ni! när jag kom hem för någon timme sen var kylskåpet fullt och en stor kyckling stod i ugnen. så nu sitter jag med pösig mage och dricker chokladhavremjölk igen, äter underbart goda vindruvor och en liten liten bit daimchoklad. lyckan är fulländad!

:)

jag öppnade faktiskt ett word dokument förut och skrev rubriken; miljöledning

  2009-09-16 / 15:13:53 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
men sedan kom jag fram till att jag behövde mina miljökunskapsanteckningar som var kvar i skolan och därför inte KUNDE göra denna läxa just nu. istället började jag rota runt på mitt nattduksbord och fann lite gamla koder till distanstest för körkortsteori. och tro satan att det inte slutar med att jag faktiskt gör ett test! skulle egentligen bara testa om koden fungerade... men jaha, jag hade alltså fått godkänt om jag tagit provet på nytt idag! JIIIIPPPII! typ.

men! grejen är att jag nu har sex stycken obrukade koder om någon vill ha? kostar säg... en tia!

kan inte säga att det är jättebra test, men jag klarade mig ju på dem plus att i alla fall nästan ha läst hela körkortsboken. och jag slår vad om att de är mänskligare än kungsportens test. så köp MITT ;D

min studiedag har varit extremt produktiv hittills!

  2009-09-16 / 14:04:39 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
jag har;
sovit i 12 timmar
ätit frukost
sett på några gnatande posh-brudar i Top Model, fått lite moralkakor från sjunde himlen, och lite goda skratt från ellen.
jag har inte lyckats få reda på någon hemlighet
men kanske (indirekt) raggat upp de saknade faddrarna
och ikväll blir det till att flirta till sig pris från jag-vet-inte-vem någonstans på stan

..till insparken alltså. jag brukar inte flirta ohejdat på stan i vanliga fall. faktiskt.

och för att höja mitt inläggssnitt ska jag nu ta med mig datorn upp, byta miljö, och ta fram läxböckerna för att möjligen stimulera fram lite onda illvilliga tankar att pränta ner här. så nu går jag då.. liksom.. nu... mm.

kändisdjungeln - saknar ord

  2009-09-15 / 23:09:24 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

så jÄvla dåligt! och det gör mig extra besviken när respekterade programledare är med på sånt. typ tilde de paula eller vad hon heter, och bengt fritiofsson. 
it's called dignity, people. don't waste it.


lille nördiga miljökunskapsläraren

  2009-09-15 / 19:54:49 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
...fast kent var faktiskt lite gullig i morse när han skulle berätta om en miljökatastrof som hände i Trollhättan på 60-talet. han hade ju faktiskt råkat vara på plats när de bar ut liken (om jag förstod det rätt!), eftersom han varje morgon gått till just den fabriken för att studera nattfjärilarna som samlades vid en UV-lampa där.

"joo jag var ju fjärilssamlare på den tiden.. heh.."

xD

tiden går waaay too fort nu för tiden

  2009-09-15 / 19:38:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ååh jag önskar att jag inte missade så mycket av det som sker i ek-rummet! faan att det finns så mycket liv att leva men så lite tid till att leva det! jag orkar inge längre sitta och lyssna på göran, kent och alla andra aaslångsamma människor när jag egentligen bara vill ut! ut genom dörren och vandra i de ekande tomma korridorerna när alla andra är på lektion, ut genom ytterdörren och lägga mig på asfalten bara för att få se molnen, eller ut i världen och börja ett helt nytt liv. för skollivet som det är nu passar inte mig för fem öre.. lektionerna är mest bortkastad tid och rasterna extremt stressiga. och jag börjar bli stirrig igen...

jag kollar helt enkelt för mycket runt omkring och kan knappt prata med någon utan att flacka med blicken. det är inte friskt. kan inte någon säga åt mig att livet inte slutar här? för jag verkar tro det. och kan inte alla sluta lägga på mig nytt ansvar? för det känns som om jag (och alla andra) gräver min egen grav, samtidigt som jorden faller ner igen runtom och begraver mig lagom till att gropen är färdig. self-service begravning - no thanks!

dessutom visade det sig idag att jag och louise blivit faddrar till en klass som inte ens finns. jag är grymt besviken, trots det jag sa förut. och helt ärligt är jag inte det minsta pepp på att vara med på fredag alls just nu.

(but I will)

let's take that leap

  2009-09-14 / 21:56:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag såg en älg idag
och pappa köpte en bil

vi bokade en skidresa
och jag anmälde mig till högskoleprovet

imorrn ska jag till polisen och skaffa nytt pass. själv.

men nu är jag hungrig :)

look inside your tiny mind

  2009-09-14 / 17:30:25 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

idag har vi raggat ettor igen, och vi fick napp! men BF-are asså... motvilliga, bitchiga och faller som dominobrickor för vad alla andra tycker. vi fick dem, men jag kan inte lova att de kommer på fredag x)

och b-klassen... vad ska man säga? jo;

they piss me off!!

fan ta dem ibland! så omogna, snobbiga och "coola" (drypande av ironi där ja). jag vill bara långsamt skära isär dem med en fet köttkniv, för jag vet att de tar fram det värsta ur varandra, jag vet att de inte är sådana en och en. men när de går bakom ryggen på oss för femtielfte gången, då jädrar tänker jag inte sitta tyst och fint. då säger jag vad jag tycker.
som idag - a s s k ö n t !

mitt självförtroende växer faktiskt dag för dag, på ett bra sätt tror jag. för idag känns det självklart att visa killen som letade efter komvux hela vägen fram till expeditionen och diskutera så smått på vägen dit, istället för att bara säga 'jag vet inte' och hänvisa till någon annan som jag hade gjort för ett år sen. idag skulle jag kunna prata för en fullsatt aula om det krävdes, men för tre år sen hade jag lagt benen på ryggen och aldrig kommit tillbaka.

jag kan bara hoppas att ingen annan kommer i kläm i kriget mot mig själv.


AHA!

  2009-09-13 / 20:09:44 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
har precis hittat en michael-lookalike i historiaboken! iklädd romersk stridsmundering (det vill säga lättklädd gladiator ungefär) står han och spänner musklerna på sidan 35, killen i mitten. kul! :D

burnin'

  2009-09-13 / 18:03:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sådärja, nu har jag anmält mig till donationsregistret! superenkelt sätt att rädda liv, även om man förstås också måste dö någorlunda frisk först :p 

men jag tycker att det är ett fint sätt att liksom leva vidare på efter man har dött, och att det kan vara en tröst för anhöriga att känna att förlusten haft en mening. så varför inte?

www.livsviktigt.se

krävs ungefär 10 knapptryck och att du fyller i namn och personnummer, tar max en minut ;)

jag drömde om afrika, en väldigt sorglig film

  2009-09-13 / 14:03:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
"så sent som igår morse skrattade vi tillsammans. idag står jag här tillsammans med dina vänner för att begrava dig. att begrava min man var svårt, men dig min son, är obegripligt smärtsamt."

stundtals äckligt jobbig att kolla på. men bra ändå.

nu ska jag ut och rycka ogräs, för en hundralapp :)

just another raid

  2009-09-12 / 21:23:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

den bottenlösa sajten, som inte alls är bottenlös. men den levererar.



 

       



www.lookbook.com


pleading temporarily insane

  2009-09-12 / 18:25:59 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
ojojoj, chattvågen är över nu och jag är alldeles matt. och ryggen gör ont. men hej, kul var det! speciellt när jag försökte spionera på någon från johannas facebook och personen i fråga helt plötsligt börjar fb-chatta med mig på obegriplig engelska! meen jag hade ju johanna på tråden så det gick bra, hon skrattade gott åt mig x)

så nu vet jag lite mer om vad människan i canada håller på med, och även den i lund. båda mår bra och allt är frid och fröjd! och skidresan är på G! :D ser ut att bli den 3 januari vi åker och jag är så förväntansfull att jag snart kastar datorn i väggen och börjar dansa!

men helt ärligt känner jag mig lite äckligt bortskämd nu för tiden... för jag har precis vart ute och provkört ytterligare en bil nu, en automatväxlad (vilket jag glömde bort för en stund och i brist på kopplingspedal körde jag ner bromsen i bott istället :D) mitsubishi colt. sedan är det ju det här med resa till danmark, egypten och idre inom en snar framtid...

ASSÅ, JAG ÄR VERKLIGEN JÄTTEPEPP OCH LYCKLIG SÅ ATT DET GURGLAR I MAGEN men jag känner mig som en överklassbrud med alldeles för mycket pengar över (vilket jag iofs inte har), och det känns inte helt bra. men nu skiter vi i det och är glada istället! och det är lördag kväll, dvs inte dags för läxor även om fredagen partades bort, utan tid för film. och vad passar inte utmärkt om inte lite lätt underhållning á la Bring it on!

flow's gone

  2009-09-12 / 15:07:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nyss hemkommen från en kräftskiva i härstorp, där vi i urbans uthus umgicks ganska många timmar non stop. när jag tänker efter var det lite som big brother eller nåt, jag kollade aldrig på det så jag vet inte exakt, men det kändes lite som att tiden stod still för alla utanför just det rummet. och det blev mini-smögenräkor i oändliga mängder, vilket är aasgott, men imorse blev jag faktiskt rätt trött på't. speciellt trött på lukten.

och nu är jag hemma. ensam. skönt. men mina föräldrar har aldrig vett att stanna borta tillräckligt länge, så mitt ensamhetsbehov blir aldrig mättat. oh herregud, vad skriver jag egentligen? det här går inge bra. har nog aldrig varken skrivit eller läst ett tråkigare inlägg. jag ger upp. hej då, nu ska jag se på film.

blä.

fjärran perrong, flygplats, roadtrip.. duger bra vilket som faktiskt

  2009-09-10 / 22:08:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

det blev en ganska bra dag idag, trots otaliga timmar som liksom bara var utfyllnad. en promenad i skoftebyn i jakt på försvunnen hund blev det efter skolan, men fridaliten (hunden) återlämnades sedan av snäll husse vars hanhund frida förföljt ända från nohab! xD

pappa skrämde för övrigt livet ur mig nyss när han annonserade att de idag bokade resan till egypten den tionde oktober.
- oktober?!?!?!? MEN JAG SA JU ATT VI SKULLE TILL DANMARK DÅ, VI HAR JU FÖR F*N REDAN BOKAT, VI GJORDE DET IDAG!! ...menar du inte november...?
- öh, joo.. det var det kanske.. 

så ja. danmark i oktober, egypten i november equals one HAPPY LAAEDAAY :D:D:D


burp

  2009-09-10 / 10:16:56 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

ha sovmorgon till halv ett

eller inte

prova studentmössor

bränna pengar

bli lämnad ensam i biblioteket

vara uttråkad

inte orka skriva

gilla stödord

längta hem

skriva svenskan

vänta


1-0 till Sverige

  2009-09-09 / 20:26:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag erkänner att det är lite pinsamt, men jag provade nyss min systers balklänning.. igen. men det är faktiskt mössprovning imorrn så jag har rätt att bli lite sentimental! och jag ville bara säga, att i en sån klänning, blir ALLA helt stunning.
balen kommer bli bra :)


makaronilåda är gott, fast inte lika när sylten har försvunnit

  2009-09-09 / 18:15:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

herrejävlar vilken dag!

  2009-09-09 / 17:39:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

den inleddes med kemi på morgonen = usch! sedan ägnade jag i stort sett sex timmar åt elevkårs-sysslor, vilket är helt sjukt egentligen! först gick jag och amanda till T-huset för att skaffa insparksanmälningar från BF och IV, vilket vi inte fick några då vi bara fick tag på en fjollig klass med barnochfritidare som "inte ville ha fula kläder på sig och göra pinsamma grejer". IV-läraren var dock himla härlig och bad oss komma tillbaka en annan gång eller så skulle hon ta med sig de som var intresserade och visa dem ek-rummet. en liten field-trip till A-huset, vad mysigt! :p efter detta var det utbildning för ek-styrelsen, kort och stressig lunchrast och sedan ännu mer utbildning, vilket var rätt kul och väl värt att missa miljökunskapen med kent för! vi köpte nisse-kakor till oss själva också :)

sist men inte minst drog jag och pand till polisen för att skaffa tillstånd att vara på torget nästa fredag, då insparken ska vara.

herregud.

ända sedan trean började har rasterna varit ett enda långt ärende-spring, jag har nog varit på expeditionen ungefär trettio gånger på tre veckor och jag har ingen koll på de nya ettorna för jag ser ingen runtom när jag har bråttom, och jag saknar alla kompisar jag trodde jag hade runtom i skolan för jag hinner aldrig stanna och prata :(

men ek är grymt kul och telefonen dit in funkar också märkte vi idag, så om någon har lust att ringa är telefonnumret 0520-496468 xD


tvingad lärdom en helt vanlig onsdag

  2009-09-09 / 17:26:17 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
just nu sitter min pappa och matar mig med snack om aktier igen. han är liksom den typen av människa som verkligen inte ser/bryr sig om att man inte lyssnar, han pratar ändå. men okej, lite bra grejer hörde jag trots allt.

därför tänkte jag fråga en retorisk fråga, nämligen; om du satsar 100.000 kronor på aktier och sedan förlorar 80 %, hur många procent måste aktien gå upp igen innan du har samma belopp som innan?

sedan lärde jag mig att, om jag någon gång liksom bara råkar gå in på text-tv för att kolla mina aktier, hålla utkik efter något som kallas brik - står tydligen för brasilien, ryssland, indien och kina och är väldigt spännande att ha koll på just nu!!
sedan finns det även något som kallas spax och det innebär att man lägger 90 % av sin summa på ett vanligt säkert sparkonto med fast ränta och satsar resterande 10% på högrisk-aktier där man både kan få hög avkastning eller förlora allt. tydligen ett väldigt smart drag!

som svar på den retoriska frågan måste det gå upp 500 % för att komma upp i det tidigare beloppet. shiiiet, eller hur?

så. nu har jag tvingat er att lära er det också! :D

"I've got a couple of hundred cows chilling outside my window every morning"

  2009-09-08 / 20:35:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

det är så mycket jag vill men tiden tickar på, den bryr sig inte

  2009-09-08 / 20:20:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
väntar på att rushen ska komma idag igen. kan inte ens bestämma mig för tre artister att jämföra så det hela hänger nu på en skör tråd. och jag måste få sova i natt, SNÄLLA!

solen har gått ner nu och det är så vackert, men jag önskar jag fick se en annan version av solnedgång snart. för berget är alltid ivägen, det blir alltid rosalila om det är molnigt och alltid står samma träd i förgrunden. jag vill se andra färger, starkare färger! jag vill se solen speglas i vatten, känna vinden i ansiktet och sitta ingosad i en filt med en mysig människa.

så ge mig!

ehe ehe, JA TACK

  2009-09-08 / 19:11:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag tänkte slänga in ett litet dagens tips här! iofs har jag aldrig har gjort det förut och lär inte göra det snart igen så det kan nog kanske inte riktigt kallas dagens tips utan bara ett helt vanligt tips...

*plockar upp röda tråden igen*

alltså - ni måste prova carlshamns mejeris havredryck med chokladsmak. för den är asgod, tjock och krämig, kalcium- och D-vitaminrik, vegetabilisk, laktosfri... behöver jag fortsätta? eller hade jag kanske kunnat stoppa redan vid chokladsmak? ;)

men nu ska jag lyssna på bra musik non stop hela kvällen, för att sedan göra djup analys av tre cd:s, skriva en smart recension på engelska och så tjoff in i ugnen (maila till jenny med andra ord) senare ikväll.

så ciao folks!

om bara en liten cell börjar så hänger snart resten på och värmen sprider sig som löpeld

  2009-09-07 / 21:18:17 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
åh jag blir så glad! och så rörd! för min vän amanda är nog den underbaraste människa jag känner. och hon skriver så fina sms, påminner mig alltid om hur mycket hon tycker om mig, och både hennes ord och mina svar är så ärliga att de verkligen rör mig ända in i hjärtat. och i magen, lilla magen där alla känslor ju bor.

och minnena kommer som en tsunamivåg.

från dagis, precis innan vi skulle gå på sommarlov sista året innan förskolan, då vi satt timme efter timme och pärlade pärlplattor och virkade små mattor. vi trodde ju aldrig att vi skulle få göra det igen! och två år innan det, på gamla trilobiten precis bredvid musikskolan, när vi båda två älskade att diska men inte fick göra det så ofta för händerna blev torra. och hur vi båda fullkomligt ÄLSKADE fiskpudding med smält smör. och hur mycket jag saknade henne på fritids, när alla stadsbarn gick hem tidigt. och alla miljoner konserter med cellon och med musikklasserna, alla skolavslutningar och alla grupparbeten. och barndomsfasonerna så som boken om delfiner där bokstäverna är bakochfram och orden stavas så som de låter, sången om kossa mu mu mu som var så tjock och fet och alla tiotals sporter vi provat på och sedan gett upp tillsammans.

det finns en förklaring till att alla mina vänner på facebook även är dina vänner, och det är att vi har delat nästan hela våra liv med varandra i snart femton år. men jag är inte det minsta trött på dig pand!

min brudtärna, mitt barns gudmor, min allra bästa vän!

tihi, puss!

idag var första gången på över två års kemilabbande som jag gick och fyllde på destvatten från den stora tanken

  2009-09-07 / 19:29:00 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
jag förstår inte att jag har lyckats undvika det så länge men hallå, det har ju inte behövts liksom! och det var lite nervöst, kan inte neka till det, för självklart stressar man upp sig över saker man inte känner till.
man = jag, förresten ;)

och så har jag varit i vb ge (tänkte lite random på strindbergs sätt att säga mvg där) och provat en bil, närmare bestämt en peugeot 107. den var miniliten, lät som en arg bulldog när man gasade och vägens alla smågupp kändes direkt upp i rumpen. så jag tror inte att vi ska köpa just den..! men en automat ska det bli, för mammas skull, hon har ju ont i höften liksom.

han gav mig en kaktusplanta och en blå sol och sa; gör ditt bästa, jag vet att du klarar det

  2009-09-06 / 22:11:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

uuh

  2009-09-06 / 19:09:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
geografidokumentet är fortfarande tomt och halsen gör ont som stryk när jag sväljer eller pratar. därför sitter jag mest med halvöppen mun och bara andas vilket gör att jag känner mig som en extremt blåst brud just nu!

taha xD

barbacoa el número dos

  2009-09-06 / 15:57:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
i min kamp för en bekvämare tillvaro här på altanen blev jag nyss nitad på överläppen av datorn. för ni vet när man halvligger med den lutad mot benen så tenderar skärmen liksom att ibland tippa över och så ja, då händer sånt. men det var det värt! för jag kan nu vara på datorn och samtidigt sitta utomhus! magnífico! fantástico! OCH det är sommarvärme ute! magnífico! fantástico!

inte en av mina vackraste stunder dock.. jag ligger iofs på en väldigt mjuk och fin luftmadrass i bikini men med datorn i knät och en stor gammal halsduk över huvudet och datorskärmen. jag har änna byggt en liten koja åt mig själv!

och josse sitter bredvid och tampas med de förjävliga krafterna i fysik A. så jag tänkte fråga, det där med resultanter.. spelade antal grader kraften har i förhållande till väggen/taket den sitter förankrad i någon roll i beräkningen?

jag tror dock inte att jag borde förvänta mig några seriösa svar här x)

you've really got a hold on me

  2009-09-06 / 11:51:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
igår var en dålig dag för mig, jag som inte ens har dåliga dagar längre hade en dålig dag. jag skulle ha stannat hemma egentligen, för efter robin hood dog gick det bara utför. jag menar, sen när DÖR robin hood?? jag skulle vetat att något var fel då, att dagen redan var fördömd.

men okej, idag ser ju lite ljusare ut! geografi för hela slanten! och rensa lite kvickrot. kanske se en film också.

nä, nu ska jag resa på min lilla rumpa och gå ut och hälsa på solen :)

vad ska det bli av dig

  2009-09-05 / 00:14:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
i bilen påväg hem från en fin kväll med en fin vän. vägen är stundtals helt tom, regnet strilar ner över rutan och det är bäcksvart runtom. när jag sitter där helt själv kan jag på något sätt ana framtiden, det känns som att det lika gärna kunde vara 2019 just nu, för utan tvivel kommer jag fortfarande sitta i en bil ibland om tio år. och jag känner mig stark, som om jag inte behöver någon mer än mig själv ungefär.

det är absolut topp 10 av bästa känslan :)

ewwy feeling

  2009-09-04 / 10:24:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
medan resten av klassen kämpar med matte E och fysik B så sitter jag här hemma och kollar på nyhetsmorgon, lär mig om fina billiga viner och pratar barndomsminnen med mamma. det är därför man väljer miljöinriktningen gott folk!

miljöinriktning - för ett enklare liv!
(varför inte göra reklam-slogan av det liksom)


det är nu det är meningen att jag ska ta till vara på tiden och läsa mina läxor va..?

skjut mig.

  2009-09-03 / 22:18:59 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

snälla.


det som en gång var finns inte längre, bara viskningar kvar

  2009-09-03 / 21:44:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har jag tagit alla huskurer som går. medicin ett och två, ingefärste med honung, blåbär med mjölk och actimel för immunförsvaret..

jag är sur
och jag är ledsen
för det gör ont
ont ont ont överallt

jag vet inte vad mer jag kan göra..?


med handen på hjärtat

  2009-09-03 / 19:41:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag är ingen mästerkock. jag vill vara, men är det inte. middagen idag bestod av trasslig ljummen pasta från igår, rostade halvskrumpna kantareller med grädde och smör, samt stekt ägg. det var ganska gott, men det hör inte till saken, för grejen är att jag inte ens kunde åstadkomma det lilla utan en massa grå rök och fettskvätt över halva köket xD

men okej, bättre lycka nästa gång! nu ska jag göra smoothie igen, för det vet jag i alla fall hur man gör :)

det började bra, men sen efter nån dag

  2009-09-03 / 19:00:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
filmkväll på fredag, kräftskiva på lördag och weekend i danmark inom en ganska snar framtid låter pretty damn nice to me! 7 sidor historia, 50 sidor svenska, uppgifter i kemi och såklart geografiarbetet låter inte fullt lika nice. 

gaaaah! varför blir man aldrig nöjd? 

och varför måste man ta studenten? varför kommer jag aldrig ihåg att dricka teet innan det kallnar? varför blir jag aldrig frisk? varför kurrar magen bara när det är tyst? varför kostar allting som är kul en himla massa pengar? och varför får jag ingen ränta på mitt sparkonto!

$

  2009-09-03 / 17:29:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hostmedicin är gott. heh

han är kung

  2009-09-02 / 21:12:25 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
björn skifs asså. gryymt underskattad som skådespelare för har ni sett drömkåken, har ni sett strul?
jag har.
och ni borde.

på tal om det borde ni också se den gamla filmen med robert gustavsson. han är jätteliten! och flummig :) den hette nog att stjäla en tjuv om jag inte minns fel...?

nu ska jag gå och proppa i mig lite droger som min mamma så snällt har inhandlat idag, så kanske kan jag få det att stanna vid tre veckor? jag hoppas det.

amanda säger hej

  2009-09-02 / 13:46:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

en helt vanlig onsdag med fiskbullar i bamba, och jag och pand sitter nu här alldeles ensamma i biblioteket och skriver på geografiarbetet. Det är konstigt hur Carina, som aldrig någonsin gett oss läxa i matten, nu kommit på en helt ENORM inlämningsuppgift i geografin som ska vara klar på endast en vecka. Mm, det känns lite surt.. men klart att jag älskar henne ändå :)

Uh. jag är tlött.
för igår precis när jag hade somnat ringer min pappa och säger att han är på väg hem och att jag måste hoppa in i bilen och skjutsa honom till torken för han har spillt vete på marken och det regnar och i helgen är det rally och skynda dig dååå...!
Payback för alla miljoner gånger han har skjutsat mig genom åren antar jag.

som om inte kvällen var gjord där så lyckades jag, under tiden han lämnade mig ensam i bilen, även sätta på alarmet. Så bilen tjöt som en stucken gris ioioioioiooiioo tills jag hittade en knapp som kunde få tyst på det. Och när det väl blev tyst, blev det såklart alldeles föör tyst. Så jag låste bilen. såklart. mes som jag är. och sjöng en liten fin visa för mig själv. fick tom en klapp på axeln!

men nu ska vi iväg och få gratis nissekakor!

edit: eller inte :(


förresten tar jag tillbaka det där med meshostar

  2009-09-01 / 17:46:44 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

idag på resecentrum:

jag sitter helt sonika på en bänk och väntar på bussen, lyssnar på tingsek samt försöker kväva mina hostningar på ett diskret ladylike sätt. så kommer plötsligt en dam fram till mig och frågar efter grästorp, var är bussen till grästorp? och vad börjar jag säga då om inte; over there, you see over there? indikerande att man kunde se den komma bortanför parkeringen. jag kände mig som en idiot eftersom kvinnan inte var det minsta engelsk, men när hon sa tack svarade jag i alla fall med ett varsågod. puh!

och jag säger fortfarande sorry istället för förlåt när jag går på ngn på stan.

vad är det för fel på mig?!!!


RSS 2.0