01.01

  2008-12-31 / 01:01:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
allt det jag vill
jag vill pussa dig på näsan
och jag vill kyssa dig i handen
jag vill krypa upp i din famn
och andas i din tröja
jag vill vakna en lördagsmorgon med din arm runt om mig
och med din andedräkt i mitt hår
allt jag vill är att säga åh, vad jag tycker om dig!
och att du ska svara med samma fras..

overvillage

  2008-12-30 / 21:44:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag var jag o brodden på överby. jag ville ha kläder till nyår (vilket jag skaffade - en skitfin och alldeles mjuk kjol! jag är supernöjd :D) och brodden ville ha ett halsband (vilket visade sig vara förvånansvärt svårt att hitta..)..
           aaaaaaaaah, hon är så härlig den människan! såå flum och liksom alltid så himla underhållande ;D ..och jag kan helt och hållet vara mig själv med henne :) så tack johanna, för att du är du!

som vanligt ett lätt kaos i mitt huvud

  2008-12-30 / 20:36:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag tycker det är så skumt.. ni vet, det där med tankar och känslor och hela "själen" egentligen... vad sjutton är en själ för ngt? för vi vet ju hur vi ser ut inuti och hur vår hjärna funkar.. på ett sätt är vi som en maskin där alla organ har sin speciella funktion och livets mening är att föra sina gener vidare.. jahopp! så vart kommer själen in i detta? den fyller ingen större funktion precis, men ändå har ju alla djur och människor en egen identitet och egna tankar..
      för nu när jag sitter här hemma är ju mitt hus så att säga min verklighet - jag vet att huset finns eftersom jag ser det med mina egna ögon och jag är en del av det just nu. Men samtidigt som jag sitter här i min verklighet, så upplever ju alla människor på hela jorden sin egen speciella verklighet.. och för dem är jag bara en liten lort någonstans som de inte bryr sig ett dyft om. 
      och alla mina kompisar sen, de har ju också sina respektive verkligheter, men det tänker ju jag oftast inte på när jag är med dem, eftersom de då är en del av min verklighet. Mycket djupa analyser idag! ;D men iaf, jag har tänkt en del på detta på sistone iochmed att jag har börjat blogga så förbaskat mycket x) .. och jag har även läst många andras bloggar, och det får mig verkligen att fatta att det finns minst lika komplexa tankar i deras hjärnor som i min, och för dem är jag bara ännu en person som är en del i deras liv... och om man tänker så tycker jag att det blir mycket svårare att placera människor i olika fack. och jag tror att jag faktiskt brukar tänka så, för jag tycker det är så oerhört viktigt att försöka sätta sig in i andras situationer för att kunna förstå dem, vilket jag gärna vill.
       Men något jag också tänker på ibland, till exempel när jag småpratar med någon på tu man hand, är att människor är läskiga när man inte vet vad de tänker. när jag sitter med mina kompisar och till exempel diskuterar något och alla säger vad de har tänkt och hur de känner kring ämnet, då släpper mycket av de där läskiga, för då kan jag dra paralleller till mitt liv och mina tankar vilket gör att jag kan förstå dem bättre... och då släpper det där läskiga. det är skönt när det gör det. :)

jösses! om någon lyckas förstå det här kommer jag bli imponerad XD


fniss

  2008-12-28 / 12:06:56 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag vet inte vad jag vill! suck. I need a marguerite.. (inte marguerita) för trots allt är det kanske inte är lösningen på allt att ge det mer tid..? höhö, nej... kanske inte. 

ååh! (från ingenstans) jag har sån lust att agera lite matchmaking! ;D men jag är nog inte rätt person i det här fallet.. men jag ska se vad jag kan göra ändå! HAHA! :D ..för o, vad bra ni hade passat ihop! :P skofta <3 härstorp! haha, jag är helt flum idag! förlåt.

nu måste jag dra! HEJ då!

she's slowly losing it..

  2008-12-27 / 00:02:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
klockan är snart kvart i tolv. det är lov. och detta är mitt andra superointressanta inlägg för idag.. 

jag var bara tvungen att säga det.. - jag har ingenstans att sova.
    det är typ frost ute.. men jag antar att några av pappas absolut varmaste tröjor kanske kan bilda en fin liten koja ute på altanen :) bara för en natt liksom..

men nä.. blaha.. ni förstår - de senaste typ tre veckorna har brädorna under min säng (ni vet de som bildar ett randigt mönster och som håller upp själva madrassen?) en efter en lossnat. helt bara 'pang bom' när jag bara suttit där så fint i ett hörn och pluggat. helt oskyldigt liksom! ..och nu står iaf sängen helt opponer tvärs över hela rummet, vilket inte var meningen att den skulle göra över natt. men hepp som hepp. de e bare oo gille laeget liksom (dialekt á la Babben)

asså, fattar ni hur fullkomligt KNÄPP jag blir av att sitta här hemma för mig själv eller?! jag menar, ser ni vad jag skriver här eller? toltalt meningslös skit! XD bahahaha!
 gggahh! SAVE ME!!!!

don't read - it makes no sense anyway

  2008-12-26 / 23:02:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag skrev ett världsfint brev idag! .. som ingen någonsin kommer att få läsa XD

..i vanliga fall brukar jag ju skriva här (på bloggen) på datorn, och då klapprar alltid tangenterna som vore de galna..! =P idag var det istället pennan som glödde. på helt vanligt papper.. och därför kommer ni aldrig att få läsa det.
         eller ja, inte bara därför.. xP

go natt! ;D

get me out of this misery

  2008-12-25 / 20:07:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
återigen så längtar jag... denna gång efter snälla folk i min egen ålder! spelar inte så stor roll vem egentligen, bara någon ung! för jag har varit i grown up-land hela julen, och det börjar kännas väldigt.. stuffy. ;)

Herregud! ytterligare en grej jag läängtar efter är den bärbara datorn, som min syster återigen har stulit.. för hela tiden, och jag skojar inte, HELA TIDEN, vandrar mina föräldrar och min mormor in på kontoret där jag nu sitter vid den antika datorn och skriver .. hihi, hemlisar ;D.. bara för att snoka! aaah, det är så att man blir smått galen tillslut! men jag antar att jag kanske kunde vara liite mer social än jag är just nu till exempel, höhö xP men.. jag vet inte.. min familj.. det är ju inte precis så att man skrattar ihjäl sig i deras sällskap, om ni förstår vad jag menar.. nä, gud vad hemsk jag känner mig! förlåt.. glöm det jag skrev! (skulle själv sudda ut det om det inte vore så att jag i terapeutiskt syfte tror mig behöva få skriva sådant hemskt, få ut en del av de gnagande tankarna ur mitt huvud)..

nä, seriöööst va! nu ska jag sluta.. hejs! 

ouch!

  2008-12-23 / 16:50:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

ouää, jag är sjuk. :(

..vad finns det mer att säga? det suger.. och inte har jag hittat julkänslan än heller.. men jag letar! :P

och mitt klädberg är borta! :D:D (jag har alltså städat undan det, no way att det försvinner av sig själv..)

öööh.. hejdå!


yeahyeah, I know it's lame..

  2008-12-22 / 23:45:30 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
I don't really have anything to say, I just felt like writing in english :P
    Christmas eve is two days away, but I'm not sure whether that's a good thing or not.. cause we don't even have a christmas tree yet, and my room is messier than ever, there's no snow outside and I'm feeling kind of lonely.. I do that quite often lately.. maybe it's because my sister moved out a while ago.. so now it's just me and my folks out here in the middle of a field, at least 15 kilometres away from anyone I know..  well, it's not so hard feeling lonely from time to time then..
     right now I wish I had a bigger family, or at least a few more relatives or friends of the family that could join in when celebrating holidays, like christmas for example.. :P and I also wish I had even more lovely friends than I already do, cause I know that there are so many wonderful people out there that could enrich my life.. I just haven't found them yet.. but if all goes well, I might be able to meet a few on new years eve, that would be nice.. but we'll see.

I think I'm gonna go mope a little now.. continue feeling sorry myself.. and maybe I'll be able to snap out of it all before crashing in bed, otherwise I guess I'll just sleep on it! hope for inprovement tomorrow..  :)

burt.

aaaaaaaarrrrrrrrrrgh

  2008-12-22 / 19:42:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej.. förlåt om jag mest bara upprepar mig, men..
srfhgosdhgnlisgdglisjdgöofkdstghrttridsghfdhdfuhgrosdgbkjgdxö!

jag hatar datorer!! HATAR!!!

men igår var kul ;D idag var inte riktigt lika härligt.. x) men nu vill jag bara ha julafton!! (vill ha min kamera ;D)

won't you eskimo your nose real close to mine..?

  2008-12-21 / 15:22:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
igår var jag i göteborg igen. :P shiet, jag har verkligen bränt alldeles för mycket pengar på alldeles för kort tid, det är inte bra :S .. jag får helt enkelt ha köpförbud ett tag framöver nu.. nä, usch! vad hemskt... aaaah!

men nu har jag iaf äntligen köpt ett par skor!!! :D förutom stövlarna då, som mamma mer eller mindre prackade på mig x) jag är verkligen ingen stövelperson, men det är ju nästan det enda som finns i affärerna! det är helt sjukt! jag fattar inte, alla affärer har typ exakt samma utbud! ... och jag skriver så sjukt tråkiga saker här ibland!! XD

jag vill så gärna kunna skriva bra! med massa härliga liknelser och corny ord så att man fattar ironi utan massa smilies.. och jag vill ha grejer att skriva om. jag vill ut o resa, träffa underliga människor och bara kunna ta dagen som den kommer.. lära mig uppskatta saker mer, och verkligen ta mig tid att njuta och uppleva alla händelser.. 

nu ska jag gå, för ikväll ska det bannemig firas att lovet är här!! :D


heavy

  2008-12-20 / 23:29:56 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
mina ögonlock är tunga, idag har varit en väldigt lång dag.. men en bra dag :)

det känns lite tungt att andas just nu, för jag längtar så! efter något.. närhet kanske.. eller bara lycka.. och mina kompisar, de underbara!
    jag känner mig lite ensam..shiet, det har varit jullov i typ 32 timmar och jag känner mig ensam. xP ..men jag är lite patetisk av mig, det är inget nytt..

imorrn ska bli så kul!! :D jag är jättepepp på galenskaper och sena nätter :P

men nu.. sleep!

REM

  2008-12-19 / 23:38:38 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
nu har mamma snott tillbaka datorn åt mig! :D iaf för denna helgen.. :P

glömde säga förut: VI HAR JULLOV!!!!!!!!! har någon missat detta underbara? 
     jag är så lycklig! för jag ska äntligen få sova, jag menar, verkligen sooooooova :):):):::):):):):)

GOD natt!

böhö :(

  2008-12-19 / 17:31:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min syster har snott den bra datorn.. så nu kan jag inte gå in på you tube och inte chatta på msn. :(
     ...MERDE!

jag vill inte skriva mer nu. hejs. 

vi är alla döende

  2008-12-17 / 22:49:39 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

ett litet inlägg till..

jag är inte bra på att vara själv.. förr var jag det, men nu tänker jag alldeles för mycket. nästan så att jag blir rädd ibland..
       just nu håller jag väldigt mycket med vad Malin sa härom dagen om vilket perspektiv man får på saker ibland.. För säg jorden till exempel, den bildades för 4,6 miljArder år sedan. Vi kommer leva i kanske 80 år. jag menar - fan, vad futtiga vi är!
       Det är ingen jävel som kommer bry sig om mig om hundra år, så vad spelar det egentligen för roll? vad gör det om jag känner mig lite ensam en onsdag år 2008? Vem bryr sig förutom jag? allt i mitt liv handlar ju bara om mig själv. eller?

en smart sak någon sa en gång och som jag kom att tänka på: vad du känner betyder bara något för dig själv, det är dina handlingar som betyder något för andra. har kanske inte med resten o göra, men wha evah!

sweet dreams!

......


snaaart slut!

  2008-12-17 / 21:44:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Heerrreguuud.

det är lov om TVÅ dagar!!!! och jag fixade matte c-betyget!! var väl några dagar sen nu men det slår mig fortfarande då och då hur lättad och lycklig jag är för det! :D:D ....men imorrn får vi tillbaka kemin :S:S:S:S:S .. i b-klassen var det tydligen bara TVÅ som fick mvg?! då är det väl med andra ord kört för mig! uuuuuäää, jag ville ju ha det! :(

men jag har iaf shoppat en del julklappar idag! så nu har jag nog kommit knappt halvvägs med dem.. och det är riktigt bra för o vara mig! det är ju en hel vecka kvar liksom x)

..samhällen måste in. måste. men jag kan inte komma åt dokumentet. vilket är toppen. verkligen yey..
och nu vet jag inte vad jag ska göra istället.. kan nog komma på hundra grejer men de låter inte så lockande.. bäst att inte tänka så. bara fortsätta göra ingenting :D

kommer nog bli två inlägg idag.. inte för att jag egentligen har något att säga men känner mig outtömlig på nåt sätt. det känns bra att skriva, men så fort jag slutar vill jag bara börja igen..

skumt.

ldghvdjrhngjfcg...!

  2008-12-16 / 18:42:31 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
jag pluggade ju så bra förut! i lägenheten.. och nu är jag hemma, och ingenting funkar längre.. ouääää! :(
        jag är så HIMLAAAAA avundsjuk på corre o company som är klara med samhällen! det känns som en 'dream that's never coming true' .. men jag. måste. kämpa.

allt känns piss just nu. jag har ont i magen och det känns som jag har en 10-kilos vikt över bröstkorgen. det är så tungt! så jobbigt! och jag måste gnälla, kan inte gnälla nog mycket! 

och det här inlägget blev skit! och nu är jag arg! 

PISS!!!!

koooom igen då tomten!!

  2008-12-14 / 17:15:35 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
jag orkar inte mer!

Jag villlllllll ha jullov!! jag vill kunna andas.. bara lite grann? snälla..! jag orkar inte mer. de är för tungt det här.. jag blir alldeles matt.... men snart går det väl över i galenskap, jag känner lite för att kasta saker omkring mig, att få slå på något, riktigt hårt! men jag orkar inte... för det snurrar i mitt huvud.. borde verkligen gå ner o dricka lite vatten, men jag orkar inte. inte ens det. suck...

ibland räcker det inte att vara helt okej smart. har man ingen disciplin kan allt gå käpprätt åt helvete ändå. känns som att det gör det just nu.. :(    

Mega suck..!


...men en grej är jag iaf lite hemligt glad över :)

lucia

  2008-12-13 / 16:42:35 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
klockan är fyra. det är bäcksvart ute, och i mitt rum. så datorn är det enda ljusa i mitt liv just nu ;D

göteborg igår var bra. jag har nu köpt hela EN julklapp! :P ..så jag antar att jag borde lägga på ett kol X)

ikväll ska jag kolla på min kära pand som har lucia-konsert :) det är knasigt att jag bara gillar den tjejen mer och mer, efter 12 år, men hon är ju underbar så vad ska man säga! :D

idag har jag försökt lyssna på coldplay på youtube eftersom jag vill förstå hysterin kring dem och kanske upptäcka vad alla deras fans har upptäckt är så fantastiskt med dem.. men istället kom jag bara in och började lyssna på andra artister XD så nu har jag verkligen börjat gilla SIA!! :D hon är skitbra, har världens härligaste röst och smarta texter. hon är från AUSTRALIEN :O:D och har alltså superhärlig dialekt on top of everything!

men jag får nog göra ett nytt försök med coldplay någon dag :P

tele2 - here I come

  2008-12-11 / 20:15:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
JAAAAAAAAAAAAA! jag måste inte byta telefonnummer! och jag måste inte vara utan telefon i 19 fruktansvärda dagar heller!!!
    därför gillar jag faktiskt min pappa idag! ;D

imorrn blir nog en ganska chill skoldag.. eller, ja, det är förstås beroende på hur man ser det... X)
  för jag ska lussa hela förmiddagen, sen drar alla nv-tvåor till göteborg för o gå på Naturhistoriska muséet, sen fika, kanske julklappskik och sen bio! ....sedan tänkte jag på något sätt ta mig hem, men hur vet jag inte än XD

men nu... ska jag göra något annat.... hejjs!

lallalaa.. pluggar för fullt... lalalaaa

  2008-12-10 / 18:23:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag pluggar egentligen kemi just nu... ;D
men jag var bara tvungen att säga:  08.08, 09.09, 14.14, 15.15 och 18.18 = de exakta tider jag har kollat på mobil-klockan idag.. är inte det lite skumt!? XD


edit: och 20.20 också! XP

lunch brake

  2008-12-10 / 11:52:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
bööööööööööööh.

snart är det kör... sen är det samhäll och idrott. tydligen ska vi ha värsta Qi gong (på gympan alltså;), det ska bli riktigt kul och se alla oviga knasar i klassen stå uppochner och andas djupa andetag eller vad det nu är man ska göra XD

och ikväll måste jag plugga kemi, det är freakin' delslutprov imorrn :S och så måste jag sova tidigt ikväll, jag får inte göra vad det nu är jag brukar göra på sena kvällarna. alltså får jag inte slå på datorn ikväll. :(
     men känner jag mig själv rätt så kommer jag göra det iaf XD
 
so see you online probably ;D

lucy in the sky with diamonds

  2008-12-09 / 22:34:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag beundrat frosten som är där ute XD
gräs, grus och taggtråd - allt glittrar! och månen lyser. och kylan biter. . och livet känns bra :)

(jag lovar - jag har inga som helst tankar på kemi just nu;)



it always comes back in the end

  2008-12-08 / 22:48:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
gud vet att jag verkligen borde sova vid det här laget.. men ja... XD

jag är lite orolig för hur matteprovet gick.. om jag får mvg är det nog lite av ett mirakel, så många tankar som har yrat runt i bollen på mig på sistone och hindrat mig från att få något vettigt gjort. Om inte på matten så lär det väl straffa sig på kemin på torsdag, :( cause it always comes back in the end.

men idag har jag varit duktig. :) cornelia med :P vi har spinnspinnelispinnat på friskis och det firade jag med lite glass när jag kom hem ;D

aaaaaaaah, fine! okey, nu ska jag sova... ^^ nattinatt!

shoppinggalen

  2008-12-06 / 22:19:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idag har varit en bra dag :)
jag har varit i Gööteborg med Ludd/Lindberg och inte shoppat julklappar utan kläder! ;D tack louise för att du är så härligt rolig och för att du har ungefär lika mycket liv som mig! XD

men... bilddagboken är inge kul längre, för typ ingen laddar upp bilder! :( eller så är det så att jag är inne för ofta...? hur som helst, vad finns det för andra communitys? som är roliga...?

jag antar att jag ska sova nu, är helt slut..! men jag ska stretcha först förstås XD

sweet dreams!

slow slow quick quick

  2008-12-05 / 12:22:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I'm booored.. orkar inte detta, jag vill ha kul istället! :P

sitter i skolan och dumma små barn rycker i dörren, vad vill de?!
 

gud vilket intelligent inlägg det här blev X)

livet är en fest

  2008-12-04 / 21:15:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Provet är över och livet är en fest! :D

..åtminstone tills imorrn bitti, då börjas det plugga från botten igen inför nästa feta slutprov :(

det är konstigt, jag har absolut inga känslor om huruvida provet gick bra eller inte.. så därför har det faktiskt varit en riktigt bra dag idag!

en tjötardag, och dem gillar vi ;D

still weird

  2008-12-02 / 21:42:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
känner mig fortfarande hispig och ensam, om än lite mindre än förut.. :) och jag är vääldigt trött idag, har flängt runt i 14 timmar non stop efter att ha sovit ganska dåligt i natt.. :(

men eftersom jag bakade lussekatter hela kvällen igår, så ska jag nu gå ner o äta några! :D

hole hour ;)

  2008-12-01 / 12:55:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
baha! just nu sitter jag bredvid JD o bloggar på bloggen jag inte tänker säga vad den heter XD

usch, vi har håltimma igen..  det är sammanlagt fyra timmars rast på måndagar - lille segt!

hihi, nu har hon listat ut vad bloggen heter iaf XD

hejs på er