kung av åkrarna..? x)

  2009-02-28 / 21:03:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag körde jag lite traktor - för andra gången i mitt liv! och gjorde iaf inte sönder ngnting denna gången.. heh.

pappa frågade mig; visst känner man sig lite som en kung?
jag svarade: jag känner mig mer som en elefant.

men okej...till er kan jag säga det:

jag kände mig faktiskt lite som en kung. hihi :)

bara för att

  2009-02-28 / 14:15:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

ooooooooh yes

  2009-02-28 / 14:10:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
nu har jag precis gjort lite gammal samhäll igen. och denna gången skriver jag fort att nej, jag är inte helt klar än! x)
..men nu är det bara två frågor kvar! :D:D:D jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhaaaaaaaa! så.. jag utmanar dig louise! eller neh.. förresten, skit i det! det gör jag inte alls! för du har fysikprov om fyra dar. så du ska plugga fysik, inte samhäll. och sen är det matteprovet efter det. så skit i samhällen lite till! göran sa ju faktiskt att bara han får in den typ senast i maj så.. ;D

asså, ibland känns det nästan som om jag skriver till dig louise xD som om du bodde inne i min dator. men om du gjorde det skulle du vara liten som en prick, för min dator - den är inte stor den.. men ja. jag kanske bara behöver ngn att skriva till, för "hej dagboken" känns inte riktigt som jag. och nu är jag lite flum :D flllummilummm!

och eftersom jag har börjat quota Pocahontas på sista tiden(??!) - wiingapoe på er!

vitsigt värre

  2009-02-27 / 21:56:28 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag ger upp! jag kan inte komma på något kul att säga.. roliga historier var aldrig min grej. nope.

.....men okeeej, ett lamt litet försök att vara rolig får det ändå bli:

för häromdan hade vi samhällslektion. och Göran, kära flummiga kutryggiga lilla Göran, börjar som vanligt lektionen med att babbla lite och säger sedan åt oss att vi ska ha grupparbete. han ber oss att dela in oss själva i grupper och sen går han bara ut ur salen. 
    hur lång tid det tog innan han kom tillbaka vet jag inte, men det var ett bra tag, och när han väl gjorde det kom han indrumlandes med en bunt papper i handen och sa med sin monotona röst: "nämen, så bra att alla är här!"
    ..som om vi inte skulle vara det..?! x) på honom lät det ju som om han bara råkat gå in i ett rum där just den klass som han ville möta satt samlad! hahaha, gosgubbe! xD

och yes - that's as good as it gets! jag förstår att ni alla häpnas över mina fullkomligt makalösa vits-konster! ni skrattar säkert så att ni gråter just nu. det tror jag helt seriöst på..

faaaareweeell!

mina "hjärnarbetare" jobbar för fullt ;)

  2009-02-27 / 20:35:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det börjar bli lite trist här.. på bloggen menar jag. så jag tänkte att jag skulle dra en vits eller nåt.. så vänta! hold your horses! för först måste jag komma på något bra!


....

chunk away

  2009-02-25 / 22:00:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det blev ingen sovmorgon imorrn.. :( bara typ en halvtimme.. för jag måste ta bussen.
       och okej, pappa hade faktiskt en ganska bra anledning att inte kunna skjutsa idag. han ska nämligen opereras. xD men lugn.. han ska bara ta ut de där järngrejerna sen han bröt benet, inget allvarligt..!

och shit, efter jag har sagt det kommer det låta väldigt löjligt med mitt lilla problem för dagen...! xD men det gör faktiskt ont!! för jag har tappat en stor chunk av hud under min fot.. och under foten är inget bra ställe att ha ett öppet sår.. aj!

glöm aldrig gympaskor gott folk!
 

weeeei!

  2009-02-25 / 20:59:55 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
JIPPPPPPIIII! DET HAR LOSSNAT! TOTALT LOSSNAT!

JAG HAR PLUGGAT I TRE FREAKIN' DAGAR I RAD! OCH JAG HAR GJORT SAMHÄLLEN! den FRUKTADE samhällen som skulle vara inne för cirkus tre månader sen.. eller ja, alla som mobbar mig och louise säger iaf att det var så länge sen, själv vågar jag inte tänka på om det verkligen är sant.. xP
     men okej, den är fortfarande inte helt klar. så än ska jag inte hurra.. men jag har gjort tre frågor idag!! tre stora feta äckliga frågor. så det är nääästan klart :P

(det blev lite tema tre idag... xD)

..och franskaprovet är gjort! :D (det var det jag pluggade till de båda andra dagarna..) och tja, det gick ju iaf...! det blev ingen direkt katastrof.. och jag lämnade ingenting blankt eller så. inte för att det säger så mkt.. en accent åt fel håll och där ryker ett halvt poäng - det finns fortfarande vÄäldigt mkt som kan gå fel..

nu är det grey's! :D för andra gången idag! :D och det finns kinamat i köket! :D

och kanske kan jag få sovmorgon imorrn! :D?

breakdown

  2009-02-24 / 21:58:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
gaaaaah! franska är knäppt! det låter som spott och fräs, iaf när jag pratar, och grammatiken.... suuuuck! men det måste in i huvudet tills imorrn. måste.
      jag önskar så att jag hade lite bättre självdisciplin! och lite bättre tidsplanering..

och idag hade jag en liten mental breakdown igen xD
jag var jättesur och ledsen, ändå så skrattade jag så hårt att jag grät. det är så knäppt när sånt händer, lite läskigt till och med. för jag hade ingen kontroll - jag fattade inte varför jag skrattade men kunde inte sluta. samtidigt var jag riktigt j*kla sur och sådär frustrerad så allt man kan göra är att gny. christ!

men nu måste jag gå. pluggggg..

hemmakväll nummer 84203.. eller nåt

  2009-02-22 / 20:51:08 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
hemma-känslan. 

det är tomhet.. tystnad. jag stängde precis av tv:n, och då blir det tyst. alla fönster runtom är nästintill bäcksvarta, vårt hus är som i en liten bubbla.. isolerat och ensamt. vår egen lilla värld. 
     mor och far står ute i köket, de smäller med disken mot diskbänken och skvätter vatten vida kring. det bonkar, lite hemtrevligt tycker jag, men det är ändå lite för högt.. vi har så himla stora ytor överallt.. tomma ytor. så att ljuden förstärks. och jag gillar inte höga ljud.. förutom när jag vill försvinna in i dem. som när jag spinnar, dansar eller när jag känner mig nedstämd på bussen hem. då är det bra med hög volym. annars - niää, not so much.

imorrn börjar skolan. sjukt tidigt ska vi upp.. usch! jag är inte pepp..
    och allt i livet känns bara väldigt segt just nu.. för det känns som att man bara väntar på sommaren, och att det är först då man verkligen kommer att börja leva. ja, så känns det just nu. ooo yes, jag är en muntergök idag..! men jag har faktiskt haft en helt okej dag ändå.. jag städade mitt rum! :o se, det gick till slut! under tvång visserligen.. heh. men nu efteråt känns det bra.

bööööööh, jag bara skriver.. hoppas lite halvt att det blir bra.. för jag vet egentligen inte vad det är som kommer ut. jag bryr mig inte så värst mycket. inte idag... adios.

det gick

  2009-02-21 / 21:52:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag trodde inte att det skulle gå. för mitt humör var kvar i gropen även efter natten..

och idag satte jag allt mitt hopp åt två små lasses. för jag visste att om inte de kunde hjälpa mig upp igen så kunde ingen det.

och det var svårt.. svårt svårt svårt. men det gick :)

och nu vet jag iaf till nästa gång vad som krävs för att det ska bli bra igen: tre timmar ute i snön med en bob, tre plastpåsar och två galna vänner. och så en grand finale på en öde lekplats.

kiss och bajs!!

  2009-02-21 / 13:13:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

nu är jag mer sur än less på mig själv.
men det gör fortfarande ont..


nedstämd

  2009-02-21 / 00:48:33 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
jag vet inte vad som händer. det blir bara stopp.
    kanske var jag trött.. inte på humör.. kanske tänker jag för mkt..? jag vet att jag iaf inte lyssnar så bra vissa dagar.. för allt som oftast missar jag poängen. då skrattar jag lite artigt, men falskt. men då har jag inte så roligt som alla andra har..! och jag känner mig utanför. och så grävs min grop.. för varje grej jag inte känner mig delaktig i, eller som jag helt enkelt inte fattar det roliga i, och för varje grej jag önskar jag hade sagt men aldrig sa, så grävs den djupare. och det är jag själv som gräver den. helt självmant skyfflar jag bort jorden under mina egna fötter. och sen står jag där nere i gropen. självklart gör jag några små försök att ta mig upp igen, men jag tror inte på att jag kommer klara det. och då gör jag det inte heller.
   så min själ joinar min kropp och lägger sig på botten. på botten av allt.

och jag blir ledsen. och jag önskar mig bort bort bort! och jag avundas dem.. alla dem som inte är som jag.

........

  2009-02-21 / 00:33:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag blir så jävla trött på mig själv
så sjukt jävla trött
så less på mig själv att jag skulle kunna gråta
så fruktansvärt less att det gör riktigt ont inuti

jag behöver en vän.

det händer

  2009-02-19 / 22:22:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ser man på! jag kan vara modig, när jag vill. det tog ju inte bara väldigt lång tid eller så, iofs x)

men ja, idag var jag modig. och det gick ju bra! suck, ibland är jag bara för löjlig.. *skakar på huvudet*

jag vet inte vad jag ska säga riktigt.. för det borde nog inte sägas så mycket här.. inte för att jag tror att någon direkt läser här nu när ell ell inte har ngt internet, men ändå! XD hahah

iaf, idag var en fin dag, på många sätt :)
hej på er!

men men..?

  2009-02-19 / 21:50:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min fader har låtit värdera vår gård. med skogen, husen, åkrarna och allt vad som tillhör. och tydligen.. sitter vi på en jädra massa pengar här.. och jag vet inte om det gör mig glad eller inte..? för han nämnde (det som bara inte får nämnas!) ordet sälja
     noo..!

och min hjärna började spinna. jag kom att tänka på gamla tv-program där människor besöker sina gamla hem typ trettio år efter att de flyttat därifrån.. och de ber de nya ägarna att få komma in och kolla lite. men shit, jag vill inte blir en av dem. det här är mitt hus. mitt hus! min värld. och jag vill inte vara en besökare i min värld om trettio år! gaaah! won't won't won't!!

    ..så jag tog mig en lugnande promenad ute i snön. mörkret föll och jag hade mina två kompisar mobilen o kameran med mig. jag vandrade runt. besökte gamla ställen vi brukade leka på när vi var små. tog lite kort, som inte blev bra, för att se om linnea kanske skulle komma ihåg.. den stoora granen till exempel. jag gick åt ett håll jag inte brukar gå (eftersom det inte finns ngn väg), längre bort än jag någonsin varit förut. och det tog ungefär tio minuter. tragiskt. jag har bott här i snart arton år, vafaen. jag ska kunna skogen som jag kan min egen ficka! det blir mer romantiskt så..

och sen hade jag en hel del annat att säga, men det tar sån jäkla tid när jag ska skriva!! jag orkar inte! så jag ska bara byta inlägg och skriva det absolut viktigaste :P

min favoritmetafor

  2009-02-19 / 16:54:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det skakar och det hackar. kinderna dallrar och det pirrar i magen, för lite rädd är jag. men men, det har ju alltid gått bra hittills! för mig iaf.. en gång hände ju det som inte får hända - alla säkerhetsspärrar släppte och jädrar vilken smäll det måste ha varit! ouch!
     nejnej, inte tänka så. tänk fina tankar! dra djupa andetag av den svala luften som finns häruppe och bara njut av åkturen! öppna ögonen och lägg allt du ser i en låda någonstans inne i hjärnan, för även de hemska bitarna vill du minnas. det är de som får de bra bitarna att bli ännu bättre.
     jag har satt mig i en vagn på stora lisebergsbanan. just nu går det uppåt.

.. och jag saknar kapitulat :(

livet är hårt

  2009-02-19 / 15:09:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag faller för grupptryck, ooh yes..! för jag har precis suttit och skrapat ur en kesoburk, det absolut allra sista. så nu är vartenda hörn av förpackningen skinande rent! men ja, keson är alltså slut, och det är den gravade laxen också..  
   jag sörjer.
för detta är typ det enda jag har ätit i några dagar nu.. keso på knäckemacka och så lite lax på en brödskiva.. med ett glas mjölk. till frukost, lunch o kvällsmat... nästan.. gaaah, vad jag önskar att vi bodde närmare en mataffär! för allt som oftast är vårt kylskåp vääldigt tomt. och då får man äta oliver på burk, eller kidneybönor på burk. eller knäckebröd i mjölk..
  jag sörjer.

och shit! jag måste ha glömt mina franskaböcker i skolan för jag hittar dem ingenstans! big big SHIT! där rök mitt mvg :'(   uääääää!

vart leder det?

  2009-02-18 / 22:51:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


I'm just wondering.. what does life have in store for me?

halvtid i sportlovet

  2009-02-18 / 21:16:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ibland är det nästan skrattretande. faktiskt så skrattar jag åt hur dissad jag blir..! för jag tar det inte personligt. oftast. för jag vet att vissa människor bara är lite sånna. min kompis till exempel, hon dissar mig hela tiden! och med hela tiden menar jag bara ibland.. för hon tänker på så mkt annat ibland så hon hör inte vad jag säger. då händer det att hon vänder ryggen till och går därifrån. och jag skrattar. för det är sån hon är - FLUM! och det är suuperkul! för jag vet ju att hon inte menar ngt ont! xD

men just idag känner jag mig som en hund.. vars husse har godis i handen.. och hussen försöker få mig att göra tricks, men jag fattar dem inte. jag fattar inte vad han vill. ibland får jag en godis, ibland inte. och jag försöker se nåt mönster i det hela, men det är inte så jäkla lätt! jag tror mig ha fattat grejen, men sen.. neeeej! det har du inte, din tröga äckliga lilla byracka. du fattar ju aldrig! husse vill inte ha dig egentligen. men en gång trodde han att han ville det, och nu är husse fast. för husse kan inte vara elak.. husse vill inte att hunden blir ledsen. men ändå.. han önskar att hunden bara ville springa iväg och sen aldrig mer komma tillbaka..

och det är inte min kompis, som får mig att känna mig så här. gud nej, hon är bra! :D ..och kanske är denna personen också bra? jag vet inte.. än så länge skrattar jag åt det, för det är allt jag kan göra. jag kan hoppas att denna någon också bara är sån - väldigt flummig. that he doesn't mean it.

..nu är jag klar! ..men jag har missat en kvart av grey's. shit också! hejjs!

oh yes, det blev ett till

  2009-02-18 / 01:35:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej. jag har seriösa problem!! (jag vet inte varför jag skrev seriösa, de är mer sanningsenligt ganska oseriösa, men men..) jag hatar att marknadsföra mig själv. och jag hatar att skryta. det får mig att känna mig falsk och obekväm. men samtidigt. ibland när jag känner mig nöjd vill jag visa folk det jag gjort. för i grund och botten är jag bara en liten tjej som alla andra.. en liten tjej som gång på gång springer fram till sin mamma med teckningar på färgglada streckgubbar stående (alltid) mitt emellan två träd och ett hus med tre fönster och en dörr, bara för att få höra hur fiint hon målar och hur glad mamma blir när hon ger dem till henne..! jag tror att alla behöver lite uppskattning för det man gör.. och jag försöker ge min beskärda del av komplimanger åt mina kompisar, för jag tycker verkligen att de förtjänar dem! och jag menar dem alltid helt och fullt när de är av den spontana sorten.. var så säker.

men ja.. iaf.. min grundtanke idag handlade om min motvilja att promota den här bloggen lite grann. för jag vill ju göra det, på ett sätt. då när jag blir sådär nöjd över det jag skrivit, då vill jag göra det. men sen går jag tillbaka ett steg o tänker.. hur kul är det egentligen att läsa det här? om man nu inte råkar vara mitt framtida jag som bergis kommer fatta vartenda internskämt och all invävd ironi..? och kommer jag verkligen ens vilja och kunna fortsätta skriva när jag vet att jag totalt blottar mig för en massa personer med allt jag skriver...? för det är ju trots allt en dagbok det här. fast i bloggform.
    min lilla dagbok. ska jag våga släppa dig eller ska jag behålla dig för mig själv?

nu är det susse-time! alla beslut är skjutna på framtiden, för kanske vore det bäst att inte göra något förhastat nu såhär mitt i natten..? dröm sött! :D

det tar sin lilla tid

  2009-02-18 / 00:46:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag borde sova..

känns som att jag börjat väldigt många inlägg så här, men det måste liksom sägas.. för att få igång mitt lilla huvud att börja spruta ut lite ord genom mina fingertoppar.

det känns lite bra på ngt sätt när jag ser tillbaka på gamla inlägg, eller för den delen gamla skolarbeten, och faktiskt känner mig helt okej nöjd över det jag har skrivit. det gör mig glad! så det är nog, trots allt, värt den extra tiden det alltid tar för mig att formulera, sudda och formulera om, läsa och sen lägga till nåt. ..och sen läsa igen. för det är min process. min helt unika process för textskapande! jag tillämpar den t.o.m. när jag skriver sms..! det kanske folk har märkt som jag brukar messa med? xP alltid punkt där det ska vara punkt, näst intill inga stavfel och oftast har jag fyllt ut och skrivit precis så många tecken som får plats innan det blir till två stycken sms och alltså dyrare..!
      men okej.. nu överdriver jag lite för ert goda nöjes skull ;D

nää, ni kommer nog aldrig att höra mig säga att jag är speciellt extrem på ngt sätt. för jag måste alltid rättfärdiga det jag säger och belysa det från olika håll.. för jag vill att det som kommer ut ur min mun ska vara de saker jag verkligen menar. ni skulle höra min hjärna - jag argumenterar till och med emot mina egna tankar! antar att det är för att jag inte ska kunna missförstå mig själv......?!
     och nu överdrev jag lite igen. för såå konstig är jag inte. bara lite knäpp! :D

nu ska jag avsluta detta inlägg! kanske kommer det ett till ikväll..? för jag vill liksom inte sova än.. xP

one fine man down..

  2009-02-17 / 12:00:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
louisen är sjuk.... :( och jag som verkligen hade sett fram emot att åka ut till upphärad, till hennes fina hus! för vi skulle ut o åka pulka på snön precis som när man var liten! ..och så skulle vi äntligen få äta den omtalade linssoppan framför en mysig varm brasa.. jag, kära lilla louise och de fyra andra töserna! meeeen nehepp! tiny little evil magsjukebakterier - i hate you!
      och sen så åker halva gänget iväg.. för de ska få åka skidor! men det ska inte jag. nej, jag kommer inte få åka några skidor alls i år.. :'(

tur iaf att brodden är lika uttråkad som mig så att jag får komma dit lite senare.. och kanske kommer fler att vara där? jag vet inte, för idag är det inte jag som varit sms-förmedlare.. jag tror faktiskt att jag brukar vara det..? det brukar kännas bäst så. för jag är en sån som helst vill ha koll. :P
      iaf, om jag känner oss rätt så kommer vi säkert baka massa kakor idag! weeeii! :D så när jag kommer tillbaka kommer min mage att vara ännu rundare!

pussiluss!

three sixty

  2009-02-16 / 22:42:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej. christ. jag är inte känslokall. jag är patetisk! XD

hur sjutton hoppar man av den här jäkla bergodalbanan?! kan nån säga mig det? eller förresten, det vill jag ju inte.! men jag skulle iaf gärna vilja veta hur man stannar den någonstans nära toppen...?

I'm cool y'all!^^

  2009-02-16 / 22:20:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
visst är det skönt när man känner sig sådär läskigt cool och för en gång skull bara kan säga det som faller en in. utan att tänka så jäkla mycket på det efteråt. utan att ångra sig sen. det är så underbart sköönt! och det är nog mkt tack vare en person som på sistone har lyckats ändrat mitt fokus till andra saker än de som gjort mig så nojig hittills. så tack för det du!

men ja, samtidigt som det är himla skönt att kunna släppa loss så gör det mig också lite rädd när jag blir sån. för mot vissa ska jag ju inte kunna vara helt cool! lite jobbigt ska det vara. det vet alla. det står att läsa i typ alla böcker.
    men jag är så rädd för att vara känslokall, för jag vet att jag är det ibland. eller ja, nu låter det lite fel när jag säger det så. jag är inte kall kall.. jag är alltid uppmärksam på hur andra känner sig och kan aldrig vara elak mot någon och sånt.. eller höhö, jag försöker iaf..! x)
     men det jag verkligen verkligen vill är att känna de där stora känslorna på allvar! för det känns som att jag står och stampar. och jag börjar bli trött på det.

så till livet:
- bring me what you've got! i'm ready.

fifteenth

  2009-02-16 / 00:00:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

igår var en vääldigt lyckad fest! :D tycker jag! det blir ju liksom vad man gör det till, och igår var jag på rätt humör för att t.o.m. helt själv driva igång festen om det så skulle behövas! hahaa XD ååh shit, vad härligt det är att dansa! jag visste det innan, men yes, ändå blev jag överraskad! 
       och ingen fest utan massa musik, mycket skratt och lite tårar.. för alla var det inte en jättebra fest, och så är det ibland. för man kan inte alltid vara kul, det är inte mänskligt att alltid vara på topp, tack o lov. och slutar man gilla en vän bara för att den gråter? nej, då gillar man dem ännu mer! för då gräver sig vännens känslor ända in i ens hjärta och det verkligen känns. för shit, vad jag själv vet hur det känns! och jag vet att jag kommer att känna likadant igen o igen..

men idag är jag glad! för i "morse" vaknade jag bredvid en världsmysig tjej, (låter lite fel, men ni fattar ;P) åt mango till frukost! (säger allt!) och jag mådde riktigt bra! då blir man väldigt glad när det ju är sådär "dagen efter" och man egentligen inte borde må så bra.. så weei!^^
       iaf, senare på dan så speedwalkade jag runt kanalen med en annan wonderful gal innan jag tillslut åkte hem på den spystinkande bussen..! ganska bra dag tycker jag! om man bara vet hur man andas genom munnen vill säga! ;P

och ja, käck tjej ser ni här! för vissa saker gör mig sådär riktigt glad! och när de grejerna varar länge blir jag ännu gladare :D

så god natt på er alla kära människor! :D


xD

  2009-02-14 / 15:25:16 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Rub me on your butt! :D:D:D hahahaha! :D:D:D

still burt.

  2009-02-13 / 22:22:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har jag nördat på datorn i kanske två timmar (drygt) ikväll. det brukar, läskigt nog, vara mkt längre... xP

och tv:n, min trogne barndomskompis, har jag snart helt övergett..! t.o.m. filmer (:O!!) som går hoppar jag över för att istället sitta här. datorn är min nye bästis! ..och den är bärbar! :D:D:D!

o imorrn äre feest. vilket nog ska bli kul..!! ..även om jag kommer gå längs med väggarna som värsta inbrottstjyyven på grund av min alltför tajta klänning xD ..tajt är inte riktigt min grej förstår ni..

nä, shit vad jag ska sova nu! ända tills klockan fem imorrn ska jag sova! då hinner jag alldeles lagom med att duscha o så innan det bär iväg! :P hejjs!

daotasaolen

  2009-02-13 / 12:28:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lunch.. daotasaolen. yes, we are nerds. and proud of it. för vad tror de egentligen? SJÄLVKLART ska jag inte ta bort min spion! xD noo way! vad bryr mig jag ifall de suckar och pustar och frustar för átt vi är sånna bdb-freaks! :D 

usch, jag brukar få en väldigt konstig känsla av att vara i skolan.. jag blir hispig. för det händer inte så mkt här, allt går så långsamt, både lektioner och raster.. och jag var aldrig speciellt bra på det där med att småprata i grupp utan att ha ngt att göra. iinte alls min specialitet..! :( tyvärr.

fast ändå älskar jag att fika! men då har man ju också något framför sig som man åtminstone kan sysselsätta sina händer med. och blir det tyst kan man alltid säga mmmm! :D

nä. nu äre matte! kortis lektion idag! :D

ti

  2009-02-10 / 22:19:21 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
chrrist, är det verkligen bara tisdag? ..det känns som om det vore fredag och som om jag äntligen skulle få sova ut!

men neeej, oh nej! ..för det är bara tisdag idag. och på veckodagarna sover jag like crap. :( 

jag känner mig ganska tom ikväll.. har inget att säga..

förutom att jag är trött.. såå trött..

så ja.. god natt då..

...

when it's not all good.. it's bad.

  2009-02-08 / 13:57:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I don't feel so good right now... I don't like myself.

and I don't like the internet, cause it gets to me.. the pressure of not having enough friends, not having someone who loves you like mad, not having a good enough interesting life..

I don't like myself.

loöerdag

  2009-02-07 / 23:18:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag orkar inte skriva inlägg längre. för jag blir bara så trött på mig själv! 
   visst visst, jag har en himla massa som jag vill skriva, men dels kan allt egentligen klassas som ren skit.. och dels så ältar jag mina formuleringar av den skiten tills jag blir alldeles tokig! !

och det är allt jag orkar skriva idag - att jag inte orkar skriva nåt.

OCH att:
   dammit, nu har jag glömt bort att äta igen! :S min mage är helt freakin' tom! och det är nog bara datorn som kan få mig att glömma nåt sånt..! för jag Älskar mat :D

hej på er!

jag vet

  2009-02-07 / 17:59:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tro mig, jag vet att den här bloggen suger. men shit.. orkar jag bry mig? neheheej! (..)

mera jag, jag och jag...

  2009-02-05 / 21:20:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har det gått över tre timmar. jag har åstadkommit nada.
     samhällen är glömd och även kemin har jag avfärdat för jag tänker att jag bara behöver lyssna lite noggrannare imorrn på lektionen.. och nu tänker jag på om jag orkar göra biologin.. jag borde göra den, men samtidigt är det bara något vi ska läsa på. så det blir inget straff om vi inte gör det, det är "för vår egen skull".. mm, sånt får ju mig att göra det..!

men jo, nu ska jag göra den........

torshdag

  2009-02-05 / 18:46:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

som vanligt så var det en liten random grej som hände idag, som utlöste en strröm av tankar i mitt huvud. och nu vill jag av någon anledning försöka pränta ner några av dem här.. 
    för på vägen hem idag gick det förbi en tjej.. jag vet - WOW! :O ..men iaf, hon och jag gick på samma skola för typ två år sen, men jag har aldrig direkt pratat med henne. ändå sa jag i mitt huvud hennes namn när hon gick förbi,. och jag kunde både för- och efternamn.. shit, jag är värsta creapy egentligen.. för det här var INGENTING mot vad jag brukar kunna rabbla upp om folk!  XD
      
..usch, jag har sån jäkla koll på en himla massa människor. ibland vet jag bara namnet på dem, men oftast så vet jag som sagt vääldigt mycket mer än så.. xP
     men okej, Trollhättan är väldigt litet, man har nog alltid någon gemensam vän med alla.. och eftersom man ofta pratar om folk i sin närhet så kanske det inte är så konstigt ändå. 
    men det får mig iaf att undra om det kanske finns en massa folk därute som kan mitt namn, som kanske känner igen mina rörelser ur ögonvrån så som jag känner igen en del andras.. läskigt isf. men spännande..!

aja.... samhäll, samhäll, samhäll var det ju!

hejjs!


waiting..

  2009-02-05 / 16:06:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ett femminuters-inlägg får det bli innan bussen kommer..

jag sitter i skolans bibliotek, folket har droppat av och kvar är bara jag. kul asså! och min härliga göra-en-massa-kul-saker-hela-tiden-vecka är nog slut nu, så kvar är bara allt det tråkiga - typ samhällen.. och biologin.. och kemin.. känns ju verkligen jätteskönt att få komma hem till allt det! kanske borde man stanna här...? på lilla nisse.

väldigt udda känsla att sitta här i biblioteket helt själv. inte en människa inom synhåll..
 
men nu måste jag gå. :D

goood day

  2009-02-02 / 21:32:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
när livet är bra är det riktigt bra! :D och mina underbara tjejoor har gett mig en ordentlig dos magträning idag!

..men ändå saknas det alltid något..

"inte riktigt på blogghumör"

  2009-02-01 / 22:45:55 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
ibland är jag allt bra blödig.. på tåget hem från göteborg idag fick jag släng av ont-i-magen-sentimentalitet. för när jag lyssnade på Mraz-låten "love for a child" kom jag liksom så väl ihåg då när jag stod framför honom inne på fryshuset i Sthlm så sent som i september förra året..
    när jag stod där nedanför scenen och bara gungade i takt med musiken, skrek med i texten allt vad jag hade samtidigt som jag likt en fisk kippade efter luft i tomrummet ovanför alla människor.. det gick sådär.. men inte brydde väl jag mig om det..! xP haha, neej..! för kul var det! :D helt j*vla underbart!! ..och jag saknar det så.. :( och då på tåget idag kände jag saknaden ända djupt ner i magen (där alla mina känslor bor) och så började jag tänka att herregud, vad patetiskt blödig jag kan vara ibland..! 
    och detta ledde till att jag började tänka på två saker; dels golden retriever-valpen jag precis innan hade sett på stationen -  guuud, vad fruktansvärt söt den var! jag fullkomligt smalt! en liten pöl på golvet blev jag.. med bara ett stort leende kvar, flytandes på vattnet..
    och dels på den gamla mannen jag mötte på en trottoar i fredags.. han gick sådär långsamt och stapplande som äldre människor ofta gör, och bara det får mig att bli alldeles "aaaww"-ig. och så hade han en pizzakartong i handen... och han fick mig att känna mig så vemodig! för det skrämmer mig så att vi alla kommer åldras och dö.. och sen började jag tänka vidare på något som skrämmer mig, om möjligt, ännu mer - nämligen att jag kommer vara tvungen att se mina föräldrar sakta tyna bort och bli allt bräckligre och allt sjukare.. jag blir så rädd varje gång de visar sig svaga, så rädd för att de ska försvinna innan jag är redo att bli lämnad ensam kvar. eller iaf så redo man nu kan bli.. men än så länge är jag bara en omogen liten skit innerst inne.. inte det minsta redo.

    och den gamle mannen fick mig också att tänka på vilken jäkla kultur vi egentligen lever i. det stämmer liksom inte riktigt med en gammal rynkig gubbe - så söt, harmlös och oskyldig.. som går och bär på en pizza-kartong! det är vi feta skrönande självförtroendefattiga tonåringar som ska äta pizza. för pizza är dåligt. och vi är dåliga. de gamla människorna har inte gjort någon något ont! de är bara söta. xP och det gör mig ledsen när jag tänker på att vi prackar på dem dålig mat som ger dem ytterligare bekymmer utöver att bara vara gamla.. och att vi ger de kära gamla människorna så mycket att oroa sig för, typ som att jorden håller på att gå under av växthuseffekten. de kommer nog aldrig att få ro i sina gravar.
    och nu är jag så lagom fördomsfull..! för herregud, vi kommer ju alla att vara samma människor som vi är nu, även när vi är sjuttio år och rynkiga! och den gamle mannen kanske inte var det minsta oskyldig när han var ung, även om han ser så snäll och from ut nu.. för det var nog egentligen hans generation som på allvar började förorena luften och förstöra jorden, allt vi gör annorlunda idag är att veta att det vi gör är dåligt, men ändå inte direkt göra något åt det..

gaaaaaaah! jag har så löjligt många tankar i mitt huvud att jag hela tiden, när ingen finns i närheten att säga dem till, måste skriva av mig dem som anteckningar på mobilen (tacka gud för den funktionen!!) ..men ja, så ni får ursäkta att jag inte kan skriva ett sånt där behärskat och coolt inlägg som bara tar upp en knäpp grej som hänt idag. det får bli såhär rörigt och flummigt, för det är sån jag är. och jag antar att jag bara får acceptera att jag skriver sugiga inlägg. skitlåånga, sugiga inlägg som bara jag och ell ell kommer läsa! XD

hahah! goood natt alla flumbarn! :D