Utkast: suck. idag ...

  2008-09-24 / 18:34:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
suck. idag är en dag då jag faktiskt är glad att jag aldrig har varit kär. för känslor är så sjukt jobbiga ibland! Idag känner jag med alla de som har det svårt och mår dåligt, idag förstår jag varför man vill lyssna på hög musik och bara sitta för sig själv.
      Och allt detta för en liten gympalektion. eller två.
Jag vet att jag inte är skitdålig på idrott, ligger kanske på ett svagt vg, men jag suger verkligen. Jag fullkomligt hatar det ibland och mår verkligen dåligt, samtidigt som jag egentligen inte tycker att det är så farligt. It doesn't make sense. Kanske är det för att jag gick 6 år i en klass med nästan bara tjejer där jag faktiskt var en av de bättre på många grejer vi gjorde, och nu är alla mina närmsta vänner inte bara sjukt smarta utan även sjukt grymma på alla sporter. Kanske är det för att jag har dåligt självförtroende eller självkänsla eller vad fan det heter, vilket jag lyckades glömma bort över sommarlovet. tre månader utan krav på att jämt prestera och, trots att det är fel, jämföra sig med andra. Det var skönt.

Men egentligen - äh! skit i't! Man lever bara en gång!

(jag får jobba på det)

home sick

  2008-09-03 / 18:26:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är jag sjuk.
I morse var jag riktigt sjuk, det tog nästan två timmar innan jag kunde gå ut i köket o hämta frukost utan att må illa. Men jag borde väl vara van vid det här laget.. Förra läsåret var jag förkyld fyra gånger och det är gaah så irriterande! speciellt eftersom jag aldrig vill stanna hemma, för missa en kemi lektion och man fattar nada sen X)

 Ååh, vad jag saknar sommaren!! den ljuvliga sommaren! :D då glömde jag alldeles bort hur det var att vara sjuk, och all den press man har på sig att jämt prestera i skolan.

Jag har nog aldrig haft en så bra sommar som denna :)  Jag hade något att göra nästan hela tiden, var mycket med olika kompisar, och hade bara helt superkul! Jag är annars väldigt van vid att vara ensam, det har jag varit andra somrar. Då tänkte jag inte så mycket på det, det var ju mitt eget val.. Usch! jag är så dålig på att ringa folk! Jag är lat och skjuter alltid på saker. Och det är alltid samma sak: Jag lider kval när det gäller att få tummen ur handen, men när det väl är gjort undrar jag varför jag inte gjort det tidigare! Alltid!

Imorgon ska vi ut i skogen på naturkunskapen. Kan säkert bli riktigt kul, att få komma ut ur skolan lite o så, men I bet att det kommer bli sjukt jobbigt nu när jag bara snörvlar o hostar. Och på tal om det - ännu sämre timing är att det denna veckan är gratis på Friskis & Svettis. Yey! tänkte jag, jag kanske faktiskt kan komma igång med regelbunden träning nu då. Men nej. Så som det är nu blir jag anfådd av att gå uppför trappan, och då ska man nog inte träna skiten ur sig själv... Det går säkert inte ens.. XD

Nej, nu får det vara slut. Arrivederci!