överskatta mig inte

  2009-11-30 / 22:02:58 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idremötet - galet mycket ljud, men ändå effektivt och kul. oh boy vad jag älskar de människorna!
mötet övergick i pizza- och fotbollskväll. lite coolt när zlatan seglar in och spräcker nollan efter fem minuter, han må vara diva, men lite coolt. någon gång nämner ove (oscar, viktor, einar) engelskadebatten som ska vara klar imorrn (läs måndag). jag och malin var med andra ord körda, men oooh vad vi ändå nailade dem imorse! vi sken som solar med vårt fakeade engagemang och fina stödord skrivna föregående natt, och ja, debatt är bara himla kul! iaf, när den var skriven och alla hade åkt hem satt vi länge kvar och pratade. sen såg vi ingen idé med att jag åkte hem så jag fick sova över.. och har nog faktiskt aldrig sovit sämre än så (förutom kanske på gaddis)! vet inte varför, men timme efter timme låg jag bara vaken och vred mig. underligt! till frukost fick jag iaf stora blåbär (ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR STORA BLÅBÄR) och vi rusade till skolan alldeles blåa om läpparna :)

sedan hade vi svenska, fick reda på att vi skulle till innovatum.. typ direkt. så off we go. totalt meningslöst, förutom att jag blev två pennor rikare och massa bensin fattigare. drog till resia sen för att kolla studentresor istället, önskar faktiskt att jag inte föreslagit det, men aja. tillbaka till skolan, åt lunch (fort!) och hade den absolut sista kemilabben. kanske någonsin? hmm, ja, lite vemodigt.

tog efteråt med mig louisen till överby (eller tvärtom), hittade en gorgeous klänning som jag inte köpte, utan inhandlade istället massa livsnödvändigheter som jag gått omkring och saknat i månader bara för att jag är snål (de har dessutom inte blivit billigare för att jag har väntat). sen fikade vi jättelänge och jag tror det behövdes. jag älskar dig louise :)

vet förresten inte varför jag berättar om min(a) dag(ar) egentligen.

jag orkar inte plugga ikväll. kan jag religionen?

do not disturb - i've got dreams to remember

  2009-11-29 / 15:30:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag är galet sugen på att shoppa! kommer inte ihåg när jag gjorde det senast, men vi pratar månader. så himla duktig har jag varit på att spara pengar i höst, har bara lagt dem på typ bensin, böter, pass, bensin, mat, nya strängar, bensin, danmark, present, bensin, idre och bensin. och egentligen ska jag få hjälp av mum och pup med det mesta av allt det där har vi kommit överrens om, så jag borde vara jätterik vid det här laget faktiskt :)

nu måste jag duscha, och sen är det idremöte :D
tänkte jag skulle komma typ tio minuter innan om det går, bara för att se om jag haffar malin halvvägs ut ur duschen som jag brukar xD

ciao!


Egypten, november 2009

  2009-11-29 / 14:31:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
har aldrig direkt tyckt om att rensa, redigera och sen ladda upp bilder. nu har jag inte ens redigerat, men har ändå inte orkat förrän nu. fast det var visst inte så länge sen jag kom hem? 12 dagar. känns som två månader..
iaf, här är några bilder :)



karnaktemplet - they liked it big



pup, första dagen.



ma famille :)



detta är vad jag menade med vrakbåt louise ;)
fast det var inte ens den jag nästan körde på med vindsurfingbrädan, utan en annan, större och läskigare förstås x)



tout la famille!
fotograf: servitör nummer två som ville ha vårt nummer och flytta med hem till sverige.
men han var faktiskt söt :p



karnaktemplet - jag, mum och pup







goin' snorkling in the Red Sea



...and diving :D


och sen orkar jag inte fler x)

sittin' on the dock of the bay

  2009-11-29 / 14:14:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


trots att det ser ut som att hon skiter ut en gren, så älskar jag denna look!

jag fann ensamhetens källa långt inuti

  2009-11-29 / 00:11:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag är spirande trött i både kropp och knopp, men har trots detta jobbat riktigt hårt på min spotify-julspellista ikväll! har hittat en hel del guldkorn ska ni veta, men tänkte bara avslöja typ.. tre ;)

UNO
DOS
TRES

nightnight :)


känner mig inte riktigt lika ensam längre :)

  2009-11-28 / 12:12:09 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

lutar huvudet mot den varma lampan och sluter ögonen, för livet är bra igen
viftar på tårna och rumpan för att de inte ska somna, ja livet är precis som vanligt igen

igår såg vi på sveriges nationalorkester - göteborgs symfonikerna, i Vara. de var galet grymma, men spelade aptråkiga stycken så det var bara lite lagom kul alltihopa. så jag kom att tänka på att jag ibland inte riktigt vet varför jag gör saker, igår var det gratis och jag hade inget bättre för mig. att jag sedan inte egentligen ville åka var liksom inte anledning nog för mig att stanna hemma..
knäppo.
men kanske jag intalar mig att det alltid blir bra ändå, för det blir det ju. hur tråkigt någonting än är, så brukar jag inte ångra det efteråt, för det ger alltid något litet.

höhö, jag försöker vara djup och förmedla min livsfilosofi här, men borde nog sluta med det och gå och kissa istället. borde komma ner på jorden liksom :)


Jag tänkte kanske att världen skulle vilja motbevisa mig i och med det jag skrev igår, men icke

  2009-11-27 / 14:35:27 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Nu sitter jag i biblioteket, hårt arbetandes sen två timmar, men dock vääldigt ensam. Ikväll ska vi till Vara och se på någon konsert, mitt extrema intresse gör att jag väl får reda på vad för slags när jag väl kommer dit. Imorrn är det konsert i Thns kyrka, har inget mer att säga om det.

Nä asså, jag vet inte varför allt blivit så gloomy helt plötsligt, vart alla möjligheter tog vägen... Men kanske är det vädret? Regnet och molnen stänger in mig, de sänker sig ner över mitt huvud och blockerar all positiv tankeverksamhet. Och visst, jag har i alla fall något att längta till i helgen – idremötet. Men även om två timmar kanske räcker för er, så vet jag inte om det räcker för mig. Jag behöver er för att ladda mina batterier, men jag vet inte, har inte haft någon tur med laddare på ett tag nu.

Så jag får väl fortsätta på min krönika nu då.. kom på en riktigt grym idé förut, galet bra! Men nä, klart jag inte säger vad den var :)
Hei då


nobody knows

  2009-11-27 / 10:00:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
welllll, utvilad och lycklig liggsitter jag i sängen nu och tänker på när louise tänkt smsa, på hur fort mina sovmorgnar egentligen försvinner och vad för mat som väntar på mig där nere :)

idag känns det nästan okej förresten, med magen. för den gör ont mest hela tiden nu, av nervositet, stress, beslutsångest, knäppa känslor, stress och stress. det som inte får plats i hjärnan trycks ner i magen, men där är det redan fullt so what to do, what to do?

igår kände jag mig som världens mest ensamma människa. saknade min mobil som stryk där jag satt i lägenheten flera timmar och läste religion. det är konstigt det där, hur mycket jag liksom gillar när skolan är överfull av människor jag knappt känner, och hur lite jag gillar den i slutet av dagen när alla går hem. jag känner mig ensam av så lite, som att vi labbar i halvklass, då känns det som att något är fel. eller av att vi blir splittrade i flera datasalar, eller att någon blir klar fort och går hem. överhuvudtaget att se folk gå känns i magen ibland. jag vet inte vad det är med mig, ingen annan ägnar sånt en tanke, men ni vet.. jag gillar så många. och att åka min buss är bland det tråkigaste som finns, det är knappast något man längtar till. att komma hem är iofs skönt, men det betyder också att jag inte kommer träffa någon mer den dagen. jag kan lika gärna gå och sova direkt. vänta på en ny dag. 

nä, ni förstår nog inte, det var väl det jag trodde.

våra krav!

  2009-11-24 / 23:13:07 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ännu en resa till götet med miljökunskapen, denna gång frivillig. men att gå på gala, få gratis ekologisk mat och känna sig vuxen för en stund på prisutdelningskonferens med en massa kostymnissar runt om, kändes inte helt fel.

att också helt plötsligt få en bok i näven med vårt arbete publicerat i, att få ord som jag skrivit i all hast en eftermiddag tryckt på papper, det kändes inte heller helt fel, snarare riktigt jäkla bra! så trots upprepningar och stavfel blev jag faktiskt stolt :)

och vet ni, bara man kommer ifrån hemmet en kort stund så blir livet så mycket rikare. för jag hade inte lärt mig någonting om jag istället suttit hemma hela kvällen och glott på tv, och det hade inte direkt gjort dagen minnesvärd. men idag har jag upptäckt att jag har växt, genom att jag spontant och utan att reflektera utvecklade ett långt samtal med en medelålders kvinna i toalettkön, och fick chefen för hela global forum att skratta (fast han var nog lite dragen, som kent sa). fast så mycket quality time med amanda och sandra är nog grädden på moset, eller varför inte både moset och grädden så är resten körsbäret på toppen? jo, så var det nog.

nä, nu är jag trött och ska alldeles strax lägga mig i sängen och skicka lite fina tankar till frida som fått magen uppslicad idag igen, hoppas drogerna släpper snart pösen ;) puss!

HAAALLELUJAH!

  2009-11-23 / 22:06:34 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
för mitt trådlösa internet är återigen just trådlöst, och jag blir så lycklig!

meen, ska snart köra mitt vanliga race och läsa igenom allt jag ska kunna tills imorrn, och det lär nog bli en del aha-upplevelser ikväll x)

imorrn kanske vi ska på en gala/boklansering i göteborg med miljökunskapen (!?) och om inte så ska jag lyfta skrot och bli lite mer biff istället ;o

biff är helt klart ett sjukt kul ord. god natt!

take time to enjoy it again and again

  2009-11-23 / 17:07:27 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
well, jag lyckas liksom inte följa någonting på tv längre, även om jag skulle vilja. typ SUTYCD - jag hade säkerligen suttit klistrad om inte, om inte..

här är iaf ett outstanding clip, som jag faktiskt gillar allt med - dansarna, koreografin, kläderna och musiken.
det är inte så ofta det händer, så enjoy!



berceuse de jocelyn

  2009-11-22 / 21:30:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag jobbat hårt, fast ändå inte fått gjort så mycket. tragiskt. jag övade dock cello för andra gången på typ två år (igår var första gången), och det är kul nu för jag känner mig... bra. låten är underbar och jag längtar efter de nya strängarna, kanske kommer cellon låta lika bra som olivias då? för i Falun, när hon spelade, blev jag häftigt påmind om varför jag överhuvudtaget fortfarande spelar. cello är.. galet vackert.

hehe, på friskis förut lekte jag förresten lite hypokondriker, hade nog louises ord i tankarna - att jag borde kolla upp hostan. men hursomhelst, jag hade (lite) ont i knät och fick en hostattack, men ur det lilla byggde jag upp fruktansvärda scenarion om hur jag livlös skulle bäras ut ur hallen på bår till den tragiska avslappningslåten ur lejonkungen. men när jag kom in på att jag faktiskt skulle kunna få svininfluensa lagom till idre och inte kan åka med, då var det inte kul längre. för jag skulle aldrig komma över det. 

jag har drömt om en skidresa med klassen sen i ettan, att bo tillsammans i stuga, åka skidor på dagarna och umgås på kvällarna.. och det känns lite som att jag har gjort min dröm till allas dröm. så jag skulle inte palla att missa det, för det kommer inte kunna bli en nästa gång nu.

aja. nu måste jag skriva mer om övergödning, för jag sitter i skiten, igen.. :(




vill spola fram tiden

  2009-11-21 / 16:00:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag fick några timmar ensam här hemma idag, så jag firade med att ta helknäppa egobilder över hela huset :) 

men det blev ganska snabbt tråkigt, och sen dess vet jag inte riktigt var jag har gjort av tiden. nu är mum&pup hemma igen och bökar för fullt i tv-rummet, mamma vandrar från köket och in till mig på kontoret hela tiden för att visa mössor, halsdukar och bröd som de köpte på julmarknaden nyss. fint mamma, väldigt fint.

och nu har pappa börjat läsa nyheterna högt för mig från andra sidan huset.. vet inte vad det är med dem båda, men jag tror de börjat bli lite sällskapssjuka sådär på äldre dar xD


inte väl valda ord, men kanske ett fönster för de som kan se

  2009-11-20 / 22:13:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
man kan prata i timmar, tills luften tar slut och munnen torkar ut, om saker som bekymrar en. men i grund och botten antar jag att det är de egna tankarna som i slutändan är det enda som spelar roll

det känns som att jag har förstört något väldigt fint för någon idag, och detta bara för en kort stund av inbillad vapenvila, jag sänkte garden och bäddade inte in mina ord för jag trodde inte det behövdes längre, att jag skulle bli förstådd ändå.

men nej, inte idag. så jag vet inte. det hjälper nog inte att prata, trots alla saker jag vill säga och alla nyare och finare formuleringar som jag tror kan lösa allt, så verkar ingenting bli bättre. vi går mödosamt upp ett trappsteg, för att bara åter falla ner igen.

så kanske jag bara borde... sticka huvudet i sanden, trilla ner i ett hål och inte komma upp igen, eller göra som herman och bli stum.

jag är trött och har ont i magen, men det var inget nytt.

I wish that I could make up my mind

  2009-11-20 / 01:00:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ojoj, klockan tickar och timmen blir sen. men hey, det verkar vara en dag för långa mysiga samtal så vad ska man göra? vill inte riktigt att det ska ta slut, för kanske imorrn inte blir likadan?

men nej, jag kanske måste gå nu?

en toshda

  2009-11-19 / 23:07:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det tar tid att läsa ikapp sig på bloggar, och jag vet inte varför jag gillar det så mkt, men oh - härligt kvällsnöje! 

iaf. skolan idag var seeeg då göran satt längst fram, men han har faktiskt lite kul grejer för sig - häromdan när jag inte var där ska han tydligen ha gått iväg och hämtat kex som han sedan smaskat på samtidigt som han pratade med hela klassen. helskön är han! ..men tyvärr också jobbigt seg.

engelskan var huur chill som helst, halva klassen var borta i typ en timme för gruppdiskussion så jag och viktor satt kvar och tjötade. hann prata om typ allt mellan himmel och jord, men kan inte direkt säga att jag lärde mig så mycket engelska x)

eftermiddagen spenderades med pand, och även om jag känner mig som en skvallertant ibland så känner jag liksom ofta att vissa saker har folk mer eller mindre rätt att få veta, och ibland är det till och med lättare om andra skvallrar så man inte behöver säga jobbiga saker själv. hehe, det är iaf vad jag inbillar mig för att rättfärdiga mitt skvaller ;)

imorrn börjar jag sent igen, men måste verkligen vara duktig då, utnyttja tiden. för det brinner i knutarna på projektarbetshuset och miljökunskaparbetet/muntliga provet - ni fattar nog inte hur bastant det arbetet är. äckligt nästan. och geografin.. hoppas carina glömmer ge mig det så jag får dispens till år 2012 eller nåt.

nä, nu ska jag nog sova va

...dock inte i kronologisk ordning

  2009-11-19 / 11:43:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
flyget hem var faktiskt ganska så underbart. för jag längtade efter skolan - att få se alla bekanta nunor igen, och jag längtade hem till mitt eget kylskåp och kök för att få kunna äta ifred, och hur nördigt det än må låta så längtade jag också hem till tv, film, dator och skolkatalog x)

iaf. jag fick en plats vid ett fönster, ett fönster till höger, och när planet accelererade till 280 km/h och lättade mark såg jag ut på ökenlandskapet och hurghada och sa farväl. vi lyfte vid kvart över två och solen var uppe större delen av resan, så utsikten var otrolig. turkosblått vatten och beige sand, ringlande bergskedjor och floder (nilen) och några av greklands alla öar vars bergskammar lös röda i den brinnande solnedgången som färgade himlen och den motstående horisonten röd, orange, lila, grön, blå och rosa, lite lätt utsuddat av ett slöjmolntäcke.

det enda negativa var nog att det mest spännande hände på vänster sida - typ kreta, budapest, solnedgången och de maffigaste bergen. men nä, det var fint ändå :)

nu ska jag snart till skolan!

tänkte jag skulle berätta lite allt eftersom

  2009-11-19 / 11:07:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
något som faktiskt skrämmer mig ibland är muskler.

en hand som greppar min arm, en hård kram eller varför inte när någon slänger upp mig på axeln. och även om också malin tar läskigt tunga vikter på gymmet, så menar jag mest män, att mäns muskler kan vara läskiga ibland för jag vet att jag inte har någon chans om de inte vill mig väl.

som i egypten. ett rötägg som hade hand om toaletterna vid karnaktemplet försökte grabba både mig och min syster när vi var ensamma kvar, höll fast våra armar och bad oss stanna med honom. såhär i efterhand är det mest komiskt att jag inte insåg allvaret, utan faktiskt sa nej tack till honom. jag menar "tack"?! fan ta sådana personer! och det gör mig rädd att tänka på att han fortfarande jobbar där, att nya småflickor kommer dit varje dag och att han kanske gör samma med dem.

aja, nu är han iaf långt borta. 
men jag borde nog inte vara så godtrogen, eller rent av naiv, ibland..

första inlägget får jag väl då kalla detta

  2009-11-18 / 19:16:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
wow! jag hinner knappt skriva att jag är hemma från egypten nu, men det är jag, för västtrafiks beslut i somras om att börja spara på pappret och inte skicka ut busstidtabeller till hemmen drabbade mig idag, denna fruktansvärt blöta dag, genom att stå ensam, dränkt och kvarlämnad på resecentrum två timmar efter sista bussen gått. den sista går numer alltså inte klockan sex utan fyra, vilket är patetiskt tidigt för en wannabe social tonåring.. x) men å andra sidan har hastighetsgränsen hem ändrats från 90 till 100, så kanske är det ett tecken? ;)

iaf! om cirkus 10 minuter måste jag dra mig mot friskis för favoritpasset cirkelfys, måste bara äta min banan och dricka min glögg först, för jag har även hunnit med att handla mat under den lilla tid sen jag trumpen stod där och ringde efter mamma. förresten har jag äntligen kollat i skolkatalogen. total flopp för egen del, den fruktade fotot blev ruskigt fult precis som jag alltså befarat och det andra inte heller det allra bästa. men aja, jag är glad ändå - jag har ju iaf min glögg :) får undvika just de sidorna hädanefter!

men nu är det brått!

sista inlägget

  2009-11-09 / 23:29:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
efter en liten packnings-rush vid niotiden gick jag tillbaka till tankspriddheten och har sen dess glott på pretty woman, käkat kräm och gamla ugnsstekta rotfrukter samt läst ett otal bloggar.

men nu.. borde jag nog sova. ville bara säga hej då till er först, samt lämna ett litet skriftligt meddelande från personen jag är nu till personen jag kommer vara om en vecka. för nya erfarenheter funkar lite som proteiner, de är byggstenar, fast för själen.
mm, där var jag väldigt djup :)

men okej, om 3 timmar åker jag!
so long sverige!

jag är tillbaka i mig själv

  2009-11-09 / 20:49:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

för jag har gett upp packningen trots att jag knappt har börjat och sitter istället här och kikar på håruppsättningar till balen x)

knäppt, men normalt.

det var liksom bara jobbigt att packa, prova en massa kläder som måste uppfylla en ännu mer krav än vanligt - nu ska de inte bara sitta bra och vara snygga, nu ska de också täcka så mycket som möjligt utan att se plufsiga ut, vara lagom varma (svala) och samtidigt lagom fina för olika tillfällen. scheisse.

men jag ska försöka igen.


Grand Hotel Hurghada

  2009-11-09 / 18:06:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER












12 timmar kvar

  2009-11-09 / 17:49:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
precis.. nu.. gick det upp för mig att jag ska till egypten imorrn. att jag ska få flyga, som jag ju älskar, och snorkla och sola och bada... i härligt turkost vatten, som jag nyss slog upp på google att det var där nere.

herrejävlar! här har jag gått omkring och skrytit om att jag minsann ska sola och bada som en gris, men ändå inte ägnat en tanke åt det faktum att jag ska det. x)

jag vet, jag är äckligt tankspridd nu för tiden. kommer inte ihåg ett samtalsämne från en stund till ett annat, och glömmer drömma om en utlandsresa(!). jag reser säkert för mycket.. uppskattar det förvisso när jag väl är där, men jag är bortskämd med det och spänningen drabbar mig liksom inte längre.

men jag peppar inför idre, ofta. och det känns mer lovande än egypten på ngt sätt - roligare folk, inget väder är dåligt väder och så får man ha på sig lite mer kläder. för det där med bikini känns inte sådär himla kul just nu. men hey, jag ska bli en positiv människa har jag nyligen bestämt, så låtsas att jag inte sa det där.

:)

back home

  2009-11-09 / 17:24:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

helgen var härligt myspys, en himla massa nya intryck och eftersom det var en kort visit var jag liksom tvungen att se ALLT där jag gick, så med näsan i sky och mobilkameran i handen vandrade jag alltid en liten bit bakom olivia och julia där vi traskade omkring.

så, några intryck från Falun:
- på ICA får man inte köpa 0,7 procentig cider om man inte är 20 år
- ..men mataffärerna är iaf välsorterade
- utan bil och cykel blir det många och låånga promenader
- daggmaskar hoppar upp på benen när man går
- kyrkorna är enorma och jättefina, en såg ut som notre dame inuti
- betongsuggorna föreställer dalahästar
- rotfruktschips är GALET gott (hade glömt det)

och tåg är faktiskt ganska mysigt :)


ma travelling mate for the day

  2009-11-06 / 10:22:02 / Bilder / 1 KOMMENTARER
ojoj, jag har typ en kvart till godo, och jag säger det igen: det här är inte normalt.

meen jag klagar inte. kan langa en bild så länge :)



min train-buddy julia et moi :D

now I'm off to get my hepB-vaccine :)

stolt som tuppeeen

  2009-11-06 / 08:50:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

uppe med tuppen (rubriken kan förklaras med att jag har sett för mycket på tsatziki på sistone) och har galet mycket att göra innan tåget går. tur att man iaf känner sig själv och vet att man är seg som polkagrisdeg på morgonen, och därför går upp alldeles för tidigt. då får man ju tid till att blogga också!

men nu är historian klar och jag ska skicka in den, hör och häpna, två dagar för tidigt. och sedan ska jag spendera de sju timmarna på tåget med att läsa läxor.

jag undrar om jag inte slog huvudet i något under lovet.. och bara inte kommer ihåg det.. för det där är inte normalt.

men nu måste jag gå och packa, även om jag faktiskt ligger före i tidsschemat.
se, inte normalt det heller.

aja. ciao! :)


do do do

  2009-11-05 / 11:24:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jämn vecka = lång sovmorgon. mys!

åh vad jag gillar att vara ensam hemma ibland, så tyst och lungt och ingen som smyger omkring och försöker se vad jag gör på datorn. det verkar ha blivit som ett nytt nöje för både mamma och pappa nu, de cirkulerar mest hela tiden och vill liksom bara "hälsa på" här inne på kontoret ibland. jo, just det.. hrm.

på fredag drar jag iaf till Falun för att träffa Olivia, med antingen tåg eller bil, det är inte bestämt än. men liksom.. köra bil i fem timmar, utan avbytare, det låter inte sådär jättekul. för att koncentrera sig så länge borde väl nästan göra att hjärnan blir lite mjuk i kanterna, ni vet, som glass i rumstemperatur ungefär. jag tror det.

nä. nu ska jag gå och prova mina bikinis.
inte för skoj skull alltså, utan det måste liksom göras... :p

förresten

  2009-11-04 / 18:50:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
en bokhandel - flera boklådor.

what the hell? xD

ibland flippar man bara liksom

  2009-11-04 / 18:47:28 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
herrejisses vad ambitiös jag ÄR! har presterat ett helt miljökunskaparbete idag, med fem små fikande damer omkring mig, och det ska genom gubbarna i göteborg skickas vidare till köpenhamn och FN:s miljökonferens där. jag tror helt ärligt att de kommer läsa vår artikel och häpnas, prisa den för att vara den bästa de någonsin läst och sedan kanske komma hit för att kyssa våra fötter. nä okej, riktigt så bra blev den kanske inte då..

men! vi fick gratis fika av Kent, mmmhm mhmm^^ tänk, jag kommer dagligen på anledningar varför man borde gå miljö och plopp - här kom dagens! vi fick välja vad vi ville ur cafeterian så jag tog en chokladmuffins med vanlijkräm, en smakis och en piggelin.. men sen orkade jag inte mer.

iaf, ambitiös var ämnet.. för nu sitter jag här och är nästan klar med historian också. den som jag började på igår. har nog aldrig hänt förut att jag ätit mat framför tv:n på bara en halvtimme, gått hit och bara skrivit. på en läxa. en läxa! motivationen har vänt! eller...?

jag vet inte. snart ska jag iaf iväg och träna, och när jag kommer hem ska kylskååååpet varaaa fullt! :D

you just gotta love it!

  2009-11-03 / 21:50:45 / Bilder / 1 KOMMENTARER
pööh.

jag har inget att skriva om nu igen, vill bara göra det ändå. trots att jag måste gå ifrån tv:n och filmen jag kollar på. herregud, jag tror jag har sett uppemot 15 filmer på kanske två veckor.. men, vad gör man om man gillar't så mycket? :)

:O

kom precis på att jag glömt ladda upp en asrolig bild jag träffade på på facebook häromdagen!


presenting: min f.d engelskalärare Niclas och f.d. alltiallolärare Ann-kicki :D




HAHAHA!

någonsin suckat över hypokondriker?

  2009-11-03 / 19:23:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu kan du bli en själv!

1177.se - sjukvårdsupplysning som övertygar x) 

taha!




ouch

  2009-11-03 / 19:17:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
min hals gör ont, ontontont.
skolkatalogen har inte kommit än. 
jag har inget att göra.

religionsredovisningen gick inge bra idag, tack vare noll förberedelse, men ulf lovprisade framförandet ändå. likadant blev carina igår bara lättad att få in geografiarbetet tre veckor försent, hon trodde att hon själv hade tappat bort det. och det skulle inte förvåna mig om kent är jätteförstående imorrn när vi berättar varför vi skolkade lektionen idag x)
och det är bara tre exempel! verkar som att man liksom kan komma undan med vad som helst nu för tiden, vilket är underligt, men jag ska inte klaga. bara fortsätta slappa. på ett ansvarsfullt sätt förstås ;) 

jag ska förresten pröva en ny strategi till mina "problem" idag - inte tänka alls. får se hur det funkar.

xD

  2009-11-02 / 22:04:56 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
oh my. jag är tillbaka i bergochdalbanevagnen och hjärnan följer spåren upp, fram, ner och runt. livet är förvirrat igen och även om jag mår bra och allt sånt där så går jag liksom omkring som i ett töcken.

jag saknar deep shit med louisen så otroligt mycket, för just nu tror jag hon är den som bäst skulle förstå. och jag är samtidigt trött på att prata om allt, på att analysera och tänka och ja, you know the drill, så kanske är det ändå bra att hon är borta.

fast nej, det är det inte. jag låg i sängen och glodde i taket som vanligt förut (helt ärligt så blundade jag och kämpade jag mot sömnen) när jag kom att tänka på att hon kanske dör. eller att hon redan är det, då hon inte varit online på någon dag. och så grät jag en skvätt i vanlig ordning, kanske lite för att jag inte hade något annat för mig(!), men det lättade faktiskt på trycket lite grann.

det kändes bra.
och nu ska jag försöka bestämma mig för om jag ska skolka imorrn eller inte, sedan sova.



geografin är klar

  2009-11-01 / 23:33:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
och jag är inte ens glad, bara trött på skiten. engelskan är typ också gjord, började nyss och slutade nyss om ni förstår vad jag menar.. den duger.

imorrn är det skola. ska bli helt okej ändå :)

jag är trött.

jävlajävlajävlajävla geografi

  2009-11-01 / 12:33:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag ska aldrig mer försöka vara duktig och välja att skriva om något jag faktiskt inte visste något om innan, såvida det finns andra möjligheter. för internet svek mig något så grymt den här gången, inte ett skit ger det mig trots alla timmar vid datorn och google. så nu sitter jag med morfars gamla uppslagsböcker, serien i 32 delar som väger 2 kg vardera och ger hyllan en vacker krök på mitten.

men jag är trött, så trött, på allt vad skolarbete heter. igår var en bra dag på många sätt, mitt sinne var lugnt och fridfullt och kanske att städa var precis vad jag behövde. men idag är sista dagen på lovet och det är sorgligt, jag är inte redo för sista ruschen för den kommer bli galet stressig.

jag tror jag måste gå nu... 
lägga mig en stund och stirra upp i taket, se om det kanske hjälper.


RSS 2.0