praise the looord!

  2009-04-29 / 19:26:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag kom brevet som de andra fick igår. och eftersom posten är lite seg att hitta hit ibland så hade jag allt liite hopp kvar ändå... och YESSS! JAG FICK SOMMARJOBBET! det enda jag hade sökt! vilket helt säkert är sjuukt orättvist mot många andra, men kanske är det ödet? kanske ville världen att just jag skulle få jobb denna sommarn? ;) iaf, feriepraktik på NÄL i fyra veckor är vad det blir; torka lite rumpor, moppa lite golv - det är så får man pengar! mmmhhm, mmhm!

så jag mår helt okej just nu, helt okej som i faktiskt riktigt jäkla bra! för nu har jag jobb, det är sol, jag har precis pratat med lilla olivia på telefon och chattat/messat med fyra andra, vi har inga läxor och imorrn är det valborg och paarty!^^ likaså på fredag, då det är Nisse Festen! :o

det kan bli bra, det kan bli skit, men jag tror att det kommer bli bra. jag hoppas :)

ruuuun forreeest, ruuun

  2009-04-28 / 22:22:28 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ikväll var jag ute och sprang.. låångt. och jag är fett stolt, men jag fattar inte hur jag orkade..?! 
kanske borde jag rekommendera hamburgare till middag, hihi ;D

men såklart började jag först när solen hade gått ner och eftersom jag bor där jag bor var jag tvungen att springa genom skogen ibland. ni vet känslan när det är mörkt överallt, du är ensam och så långt bort från allt och alla att ingen skulle varken se dig eller höra dig om du skrek? mm, perfekt intervallträning kan man tycka, för jädrar vad fort det gick! xD

aja, nu måste jag duscha! nattinatt!

låt bara tiden gå, imorrn blir en bättre dag

  2009-04-28 / 20:00:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag vill bara vara ärlig och obekymrad

  2009-04-28 / 19:47:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
formuleringar är ett helvete. jag hatar att försöka bädda in djupa underliggande saker i det man säger, att inte kunna säga något rätt ut, jag hatar när man bara försöker vara snäll men det kommer ut helt fel, och jag hatar när man måste passa vad man säger för att det kan misstolkas. jag vill bara prata!!

när jag träffar en ny person tar jag det sällan bara för vad det är, jag ser det som ett åtagande. att nu måste man "vårda" ännu en relation, alltid vara redo att stanna och prata, le och vara glad när man går genom korridorerna. vilket förstås kan vara jättekul ibland, roliga konversationer gör mig lycklig! :D men jag är inte alltid på prathumör.. sån är jag, ibland är jag jättebabblig, och ibland har jag helt enkelt bara ingenting som jag vill säga.

herregud, jag borde verkligen göra ett projektarbete där man får analysera någonting. för det är ju vad jag gör typ hela dagarna redan så!

förresten, ni vet att ni alltid borde ta det jag säger med en nypa salt va? ;)
 

en liten anspråkslös planering

  2009-04-27 / 20:56:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag ska läsa tre sidor samhäll varje dag fram till provet. punkt. 
så svårt borde väl inte det vara?? för nu har jag bara två kvar idag^^

men hörni, alla ni tre som läser min blogg, lyssna på regina spektor för feeen! hon är så bra att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv!! jag vill dyka in i musiken, bli en del av den, uppleva den inifrån och ut, utifrån och in. jag vill sväva på små moln likt ljudvågorna hon skapar, jag vill skaka ut håret och röra hela kroppen från sida till sida, vill sjunga med i texten och vara tillbaka på wayoutwest med henne bara 10 meter bort!!


det finns ingen bra epilog till detta, så behåll bara den filosofiska bilden jag målat upp i ert huvud ett tag till ;)

skitinlägg1

  2009-04-27 / 18:55:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
finns det inte någon som kan tvinga mig att börja träna? en dag när jag är ledig kan någon få beordra mig, och sedan få mig att skämmas riktigt mycket om jag inte gör det. någon snäll som kan göra det? för det här går inte längre.. jag kan inte bara sitta och äta heeela tiden, det säger ju sig självt att det aldrig kan sluta bra...! :S

när det inte funkar att krama kuddar kommer jag hit

  2009-04-26 / 21:21:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kanske borde jag sluta blogga egentligen, dra ner på det lite iaf..? för kanske skulle jag sluta gnälla så mycket då, kanske skulle jag sluta må dåligt för att jag känner efter för mycket hela tiden? fast egentligen mår jag inte så dåligt..
jag är inte olycklig på så sätt, 
jag är bara inte lycklig.  

jag skulle så gärna vilja bo någon annanstans, eller iaf ha någon ny att komma hem till. för jag blir så ofta nedstämd och magen blir konstig och orolig så fort jag lämnar staden för att åka hem. jag åker bort från allt jag vill ha men inte alltid får, för att komma hem till en skön säng, men inget mer.
jag får försöka träffa några toffelkompisar som jag kan dra med mig hem varje dag. shit, jag vet inte vad jag säger nu, jag vill bara ha sällskap.
jag är sällskapssjuk och vet inte vad jag säger! dammit! 

the funny thing about life

  2009-04-26 / 12:21:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det finns stunder då jag känner mig äcklig, sunkig, motbjudande, oljig, fet, bryléig, töntig, blek, osynlig, hängig och glåmig. likt en korv i för tajt skinn känns det som att det sväller ut överallt...

men egentligen ser jag ut precis som vanligt! x)

livets, jag vet inte vad jag ska kalla det, ironi..?

en ny tid är kommen

  2009-04-26 / 11:56:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


jag lyckades!! :D:D:D TACK LOUISE!!

men vad fasen

  2009-04-26 / 10:29:48 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

HALLÅ! DET SKULLE JU VARA SOL IDAG!? WTF!

jag fattade ingenting när jag drog upp rullgardinen förut..
mulet? nä..? de måste ju skoja, så jag går ner o slår på tv:n... och anders the weatherman bara: jaa, så vi får ju njuta av solen idag på många håll i landet!

jo tack, tröstande hörru! blää


broddelinen o pudeflinen kuckelurar

  2009-04-25 / 20:58:30 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
helloooo1 blubbbfisk :D thello! othello? cello? huh? dreeew is on her mind^^
hiuöhiuähiuöhii!
i'm just kidding with ya!
hoop lala. shake that butt.

"alltså, jag gör så många konstiga grejjer på toaletten hela tiden!" citat: Madeleine.

(edit av pud: jag håller visselkonserter eller sna´ckar irländska med mig själv när jag sitter på toa;) jag mena iiinget annat!)

chunk!

never eat when you laugh!! nooot good! it huuurts in the cheeks man
tåertan o kaokan, var ee nie?

yo yo yo y1

right where I stand

  2009-04-24 / 22:21:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
uuuä, jag känner mig som en gammal gubbe när jag struttar runt här i huset, jag är så trött att jag inte ens kan gå rakt! för det har hänt så sjukt mycket grejer de senaste dagarna och nu när jag äntligen har kommit hem har jag bara ontet i ryggen kvar och är så svag att jag knappt orkar lyfta mobilen.. bööö!

visst hade det väl varit underbart om man kunde dricka sömn? jag har fantiserat om det hela dagen, för ooh vad det hade suttit bra med ett glas, speciellt innan konserten idag.. jag kände mig som en zombie och satt o glodde ut genom fönstret på folket där nere på kungsgatan samtidigt som jag spelade.. not so great.. wouldn't recommend it..

nu rkar jag utne mer...

yesyess

  2009-04-22 / 22:53:15 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
i några dagar har jag nu faktiskt haft ett liv, så då blir det inte mycket med den här bloggen, ser ni.. men jag tänkte att jag kan väl bara poppa in ikväll för att säga att livet här är bra.. så länge det inte är tyst vill säga. när det är tyst och jag är ensam blir marken jag står på ungefär lika bärbar som tunn is, minsta knyck och jag blir blöt.. det gör lite ont ibland.

men idag har varit en mycket fin dag! mycket mycket fin dag, i mysiga göteborg med fina louisen på lilla caféet kosmos. och sedan till kära dalal för lite arab-kultur! xD ååh, jag önskar jag kunde få skratta så mycket varje dag! 

litet urklipp ur dagen är när den snygga killen kom in genom cafédörren, och jag mötte hans blick samtidigt som en smått odiskret liten rap-hick fick mig att hoppa bakåt på stolen. hahah, han log iaf lite snällt mot mig x) ja, det var lite kul, så jag tänkte bara säga det.. :)
(och alla viker sig av skratt)

tack o godnatt!

munnen jublar magen kuvar

  2009-04-19 / 21:34:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
inte på flera år har jag ätit chips eller ostbågar, nu har det helt plötsligt blivit väldigt mycket på kort tid. min mage var konstig hela dan igår.. men ooh, vem bryr sig? för det är så gott. shiiit.

kommer inte att kunna sluta äta ikväll förrän jag nått botten på påsen. på alla tre påsarna... :) 

på en smal smal pinne

  2009-04-18 / 22:29:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
blommor, vatten, söta djur, fina färger, träd. så fina att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv!
 
men det som kan få mig att flippa allra mest är nog små barn. för de är så söta, så glada, så roliga, så knasiga, så små och så äkta. de är alldeles underbara små lyckopiller!



jag trodde inte att det var möjligt förr, men nu vet jag. hela tiden underliggande.

dagens ros

  2009-04-16 / 17:01:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
vet ni, nyss knackade en ung kille på dörren här hemma.
han var skitsnäll! tydligen hade hans flickvän hittat en liten väska med min systers körkort och bankomatkort i, uppe i strömslund. och han kom på att han hade en granne som hette almqvist, så kanske var det hennes?

aaww, tänk att det ändå finns några snälla människor i världen! :D
och josse, varför är jag inte förvånad?

som en kudde över munnen eller näve om halsen

  2009-04-16 / 16:42:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

fan fan fan faaan för biologi.
faan fan fanfafnfan fan fan. för det där andra.
fan fan fan fan fanfan fan fan fan faaaan för mig och mitt huvud.

jag vill en sak men gör en annan.
eller så vill jag en sak men gör ingenting.




hatar känslan av desperation, panik, frustration, uppgivenhet.. kalla det vad du vill. jag vill bara fly från skiten. men det går inte. jag är fast i leran. jag står på en gren och endast mina näsborrar och det däröver är kvar över ytan. men jag klarar mig, allt jag behövde idag var att komma hem.

helen visste förresten verkligen vad hon pratade om när hon flera gånger sa åt oss att det inte var läge att hoppa provet såvida man inte var riktigt sjuk, det ska göras imorrn och ni ska vara pålästa då! hur kunde hon veta att jag tre dagar senare, allvarligare än på länge, skulle överväga just det? hon måste vara syynsk! :o

in need of a little sweetness?

  2009-04-15 / 20:59:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
klicka här  ;)

it's leviouusa, not leviosaaa!

  2009-04-15 / 20:53:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
spelade precis in mig själv när jag högläste min engelska bokredovisning... och shit. jag låter freakin' exakt som Hermione Granger!! xD

uppenbarligen är jag fortfarande djupt harrypotter-skadad vilket bara gör det ännu mer komiskt att höra sig själv prata engelska! omg, som om det skulle behövas. x)

dumma knoppen

  2009-04-14 / 22:22:30 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
mitt huvud är lite dumt. det kommer inte ihåg sånt det borde komma ihåg. och det är väldigt jobbigt att försöka minnas något som numer bara är tusen fragment spridda i hjärngeggan och kanske inte ens någonsin fanns..? jag kommer ju inte ihåg om det ens finns något att komma ihåg. hmm, lite dumt.

ibland är det jobbigt att sluta skolan.. vilket jag nog är den enda som tycker, speciellt första dagen efter lovet. men det är lite jobbigt när det blir tyst förstår ni. det blir bättre när jag pratar, eller när de kära flumbarnen distraherar mig med korttrick ;). men nä vet ni, jag har ingen lust att vara munter längre idag.. jag ska sura mig till sömns idag och så var det bestämt!

det är jobbigt att vara rolig ibland också.. för det är såå svårt att tävla med er som bara är helt hysteriskt roliga(!) hela tiden. eller okej, ganska ofta iaf.. suck, jag fattar inte hur ni lyckas? kanske har ni inga hinder? jag har en hel censurmyndighet i mitt huvud. den sorterar bort allt som kan vara sårande, som ingen ändå kommer att fatta, som inte är roligt ens i mitt eget huvud, som jag inte riktigt vet helt säkert om det stämmer, som jag kanske inte borde säga till just de här personerna eller som skulle ta för lång tid att säga. jag gillar inte att säga långa saker när många lyssnar ser ni. för haha, det blir bara fel varenda gång och sen säger mina små vänner  >haha, hur går det madde?< för jag snurrar in mig utan dess like! men det gör inget när det bara är mina troll som lyssnar, de känner mig. de vet att jag kan vara rolig ibland, och de älskar mig även när jag inte är det. puss på er småfolket! :)

men jag ska bli roligare gott folk! ni ska få se!! och jag ska börja bli en bättre kompisstödjare också, för hittills har jag sugit! x) god natt!

jag fattar ingenting

  2009-04-13 / 20:32:54 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
faan vad svårt det ska vara då! x)

vad vore livet utan draman?

  2009-04-13 / 17:01:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag vet inte vad jag ska säga. det var bra, det var dåligt. det var mycket skratt och lite tårar, mycket drama och lite... konstigheter. men tack alla, jag hoppas innerligt att ni hade kul! :D själv hade jag inte så kul som jag hade hoppats.. förlåt att jag säger det, men så tycker jag. och jag har mest bara mig själv att skylla, det vet jag. jag går in i mig själv när det blir fel, och blockar. vilket gör livet utanför lättare att leva men allting blir liite sämre och liite mindre kul än det kunde ha varit. men opessimistiskt sett så var det mycket som var bra igår också såklart! ;) ni, som vet vilka ni är, är underbara!

och det blev iaf riktigt bra bilder på kameran! jag såg den inte på hela kvällen och tog nog inte ett enda kort själv, men som en liten fin present får jag behålla bilderna ändå! :D

men eeeuu, jag är ruskigt nära att slockna just nu. är SÅÅ fruktansvärt trött! så hejjs..

måste bara säga

  2009-04-12 / 02:03:06 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
måste bara säga två saker innan jag ska sova:

1. det är enklare att skriva bra inlägg när man inte har något att säga. att berätta om sin dag är skitsvårt. det blir bara bajs.

2. J*VLA SKIT tonårsskitäckelpäckelfläckigsunkigfinnhy!! i en vecka lurades jag att tro att jag kunde vara söt. men sen.. poff. söndagen är här! >dags att dra ner henne på jorden lite igen va. tro inte att du är söt va.< så kom de, de små äcklen. :'(

första sommardagen

  2009-04-12 / 01:48:57 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

tittar på 'en kärlekssång till bobby long'. en fin film. den är vacker och gripande och nu bölar jag nästan... och att jag nästan bölar innebär typ 4,5 av 5 toasters.

wihoo! idag var det riktig sommar! och min syster var hemma.. vilket kändes bra, för jag hade glömt hur det var. det är en väldig skillnad på att prata med någon i ens egen ålder och ens föräldrar, ska ni veta. det är mycket lättare att slappna av med likasinnade. det känns som att det var väldigt länge sen min syster flyttade, och som att det har varit vinter ända sen dess.. hon flyttade i augusti, nu är det april, så på sätt och vis har det det. men idag var det soool! :D det var varmt och jag lapade solstrålar som en liten kattunge lapar mjölk.

äntligennn. mitt rum har fått ett lyft, ett litet men välbehövt! jag fastnade lite i städandet dock, när jag läste igenom gamla skolarbeten från förra året. hittade referatet om bark(!), fabeln jag skrev om lilla grisen, och någon väldigt djup text jag har skrivit på engelska. så "djup" att jag inte fattar den själv, kommer inte ens ihåg att jag skrivit den. x)
men jag har till slut lyckats slänga asamånga av mina/josses gamla julia-tidningar och kamratposten, samt bytt ut kalle-anka-och-musse-pigg-tavlorna till bilder på mig själv. x) egoist javisst! men det kunde inte hjälpas..


väntar

  2009-04-10 / 21:01:27 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag bara väntar.
kanske kommer livet att bestämma sig till slut,
kanske kommer jag att bestämma mig till slut.
det vore skönt. men jag ska nog inte räkna med det.
det blir som det blir.
jag är fortfarande ombord iaf.

jag kommer bli den som är kvar. den som inte fattar att det är över.
när de kära communitiesen kippar efter andan
kommer jag att fortsätta som att inget har hänt. 
alla är ute och lever sina liv,
medan jag fortfarande sitter där inne och knappar.
ska vi slå vad? ;)

jag vet vad jag vill ha

  2009-04-10 / 00:00:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

man ska bo på landet

  2009-04-09 / 23:36:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag tycker synd om de som bor i stan just nu. för ni skulle varit där. det går inte att förklara egentligen, hur det lyste om de små blåsipporna över hela bergssidan, hur härlig luften var, hur otroligt vacker men läskig bergsväggen är. jag är inte jättebra på att fånga saker på bild, speciellt inte stämningar, för jag tar mig inte tiden tillräckligt. men ni ska veta att jag log som en fåne i över två timmar. såå bra var det! jag vandrade genom skogen, hoppade över bäckar, satt och vilade vid sjön och tittade ut på ljusspelet på vattenytan. jag förbannade såklart bilvägen som hördes genom hela skogen och störde min frid(!), men tyckte ändå att det var kolossalt underbart alltihop! xD

goofy happy!

mina skor är av bomull och marken av sten

  2009-04-09 / 13:42:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

and they thought they had landed in hollywood

  2009-04-09 / 13:33:51 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
jag blev så full i skratt häromdan, och jag ler fortfarande åt det.

det var såhär: jag och pand står nere vid kanalen och väntar, och förbi går två killar, en tjej och deras hund. det här var inte det som var kul, det kommer nu.. ;) förställ er detta:

de tre är i sena tjugoårs-åldern. tjejen har blonderat långt hår, små alldeles för tajta rosa superstajlade kläder och skyhöga klackar som hon vaggar fram på bland kullerstenarna. hennes stora solisar täcker halva ansiktet men lyckas ändå inte dölja den något blåsta minen. båda killarna är ganska biffiga och ser ut att ha utländskt påbrå, den ena har skinande skor och kavaj och den andra är helt klädd i vitt, båda ser ut som hallickar. hunden är grädden på moset - det är en miniliten nakenhund som har en liten tofs på huvudet och är iförd/påtvingad en militärmönstrad "tröja" med vit luddig kant.

och det är en helt vanlig måndag i lilla staden trollhättan.

MAHAHA! jag tyckte iaf att det var väldigt kul! xD

goodnight check

  2009-04-08 / 22:13:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

för en liten stund sen hade jag typ hundra bollar i luften, det blir lätt så med msn. och jag gillar't! :) men nu har musiken tystnat och jag sitter här superkissenödig för jag har datorn i knät och den trycker ja.. ni fattar. x)

men nu är det sova (och toa)! så god natt allt fint folk där ute under stjärnorna!


...banan xD

  2009-04-08 / 18:22:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
finns det någon annan som förstår så bra som hon gör? jag tror inte det. vi är av samma skrot och korn, hon och jag. visst, vi är väldigt unika och egna, men vi seglar på samma våglängd. vi synkar^^. lite synd att vi bor långt utanför på var sin sida av stan bara.. för jag skulle vilja fika hela tiden! :D kunna säga alla patetiska grejer min hjärna har för sig direkt till dig, istället för att på ett diskret sätt bädda in dem i texten här på bloggen för att kanske komma ihåg att säga dem senare. men jag kommer aldrig ihåg allt. har redan kommit på nya saker jag vill säga, och fråga, dig. du är så himla bra du! jag gillar dig! :D

jag har en dröm, och jag har haft den väldigt länge. den är att få bo i samma kvarter som massa härliga kompisar. att bara kunna gå över gatan och så är man hos en vän. eller okej, hoppa på cykeln och trampa några få varv, det är rätt soft det med. det är min idyll, att ha vännerna runt knuten, för det är det jag har saknat i alla år. sen linnea flyttade menar jag alltså. shit, det känns som en dröm att hon någonsin har bott där, ynka nio meter ifrån mig. varför uppskattade jag det inte mer?! xP

höhö, jag har lånat 13 cd-skivor på bibblan idag. för jag ska researcha partymusik förstår ni! och att ladda ner är ju olagligt!! :O det fååår man inte göra.
   inte för att jag gjorde det så mycket förut ändå, typ inte alls faktiskt. av olika anledningar... äh, jag vet inte varför egentligen. jag bara är sån! jag är alltid seg i starten när det kommer till nya grejer. nya uttryck kan jag gå omkring i flera månader och låtsas förstå innan någon av en slump råkar berätta vad det betyder. sen kan jag börja använda det! xD

läskigheter överallt

  2009-04-08 / 12:10:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det är så läskigt alltihop. människor är läskiga, när jag inte förstår dem. livet är läskigt, när det ställer en massa krav. framtiden är läskig, när jag inte vet någonting om den. och känslor är läskiga, för de kan vara så.. stora.

jag är verkligen ingen modig person. jag kan säkert lura många att jag är det ibland. för så gör jag, jag sätter upp en fasad. jag trycker ner det hemska som vill komma ut. långt ner i magen med det, andas några djupa andetag och upp med mungiporna. - vadå? inget är fel med mig, jag mår fint, ser du inte det?..
  
för skulle jag släppa ut allt det inuti skulle jag skaka som ett asplöv, och gråta en skvätt. men det skulle gå över. stormen blåser över. kvar är jag, tom och ganska likgiltig. och nu låter det här jättedramatiskt, men det är det inte, det är bara vad som händer. men jag lever, jag klarar mig alltid. jag behöver bara några varma kramar ibland förstår ni! ;)

chop it off

  2009-04-07 / 23:32:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

sitter och tänker på att det hade varit ganska najs att kapa av allt ovanför halsen just nu, det ger mig bara bekymmer. för jag kan inte äta mer nu, jag är proppmätt, så halsen pinar mig. och det ligger sunkiga näsdukar överallt. och min panna tycks inte vilja bli helt slät, den drar ihop sig av allt det som surrar där innanför.  

ja buhu för det, men wiiiiihoo för helgen som kommer! :D! så himla bra att man har något att se fram emot ändå! och det är bäst för alla att ni är peppade när ni kommer för det blir bara till att tuta o köra direkt! ;D och jag som egentligen hade sagt åt mig själv att inte ha några förväntningar.. det brukar ju bli bättre då. men jag får jobba på det! ;)


dvala

  2009-04-07 / 14:40:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag ont i halsen och vill bara äta, äta och äta för den känns så braa! x) för en kort stund känns halsen alldeles len igen då liksom. 

egentligen borde jag dammsuga, eller plugga biologi, eller körkortsteori, eller ringa ICA o be dem ge mig ett jobb, eller spela cello, eller läsa engelska. men jag har försjunkit i lov-dvala förstår ni - jag vill inte göra någonting.. bara sitta här i sängen och drömma mig bort. :)

two kinds of people

  2009-04-06 / 20:11:20 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
min klocka har stannat. den står på tjugo i nio. vilket är en ganska trevlig tid tycker jag, både på kvällen och på morgonen - dagen är inte slut och det finns fortfarande tid innan något bra program börjar på tv:n / dagen har bara börjat och eftersom klockan hänger i sovrummet när jag ser den betyder det att jag har sovmorgon, vilket är underbart!

nu är det så att jag har tänkt. och kommit fram till att det finns två typer av människor:
> dem som man letar efter fel på, antingen i utseendet eller sättet, för när man möts från början är de bara så himla bra, men har man väl hittat ett fel hittar man snart många fler.
och
> dem man ser skönheten hos mer och mer ju längre man kollar.

jag hoppas jag är av den andra sorten. och jag tror att de flesta nog är det, i alla fall de som är sig själva. typ drottning silvia och carolina gynning är nog mer av den första sorten. för dem skulle jag inte vilja se på nära håll, då skulle jag nog bli besviken av tomheten hos människan och den opererade fasaden. det kan vara fint med smink och fina kläder men har man lortiga naglar och skelett i garderoben är det inte lika fint senare. 

jag hoppas någon förstår vad jag menar xD

en vacker dag..

  2009-04-05 / 13:34:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det är inte lätt att sitta och vänta på det när jag vet att det bara kommer bli svårare ju längre tiden går.
men vad kan jag göra?

bara jag får se en liten strimma ljus, vet jag att jag kommer att kunna gräva mig ut.
så jag får vänta. för jag vet att den kommer.


kvar i staden looking for daaance music

  2009-04-05 / 12:49:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jahopp. malin har dragit till Paris(!). och kvar är jag att planera festen som är om en vecka.. det hade varit lite gött att bolla idéer med någon, framförallt vilka vi ska bjuda.. shit, vad vi suger! vi har inte ens bestämt det! x) det blir inte mycket till fest utan folket liksom..

tack och lov att jag iaf slipper gå i skolan denna veckan - nu jag har ju flera dar på mig att researcha bra festmusik och grundstäda hela huset, gömma alla pinsamma grejer - typ tavlor (plural!) på kalle anka, musse pigg och nalle puh som fortfarande hänger i mitt rum. "min första bibel" står fortfarande i bokhyllan, likaså en gul pärm med ior på. och skolkorten på väggen är från 5:an, 7:an och 8:an. heh. pinsamt dålig uppdatering! måste åtgärdas innan artonårsfest! ..ni fattar varför va? xD


inte bra

  2009-04-04 / 13:52:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag önskar att jag kunde bli arg istället. jag önskar att jag kunde bli riktigt fly förbannad och sluta ta åt mig det, sluta låta det trycka ner mig.

men förstår man inte sånt? om man verkligen vill ha något, borde man inte vara såpass rädd att förlora det att man innan tar sig tiden att tänka ett steg längre?

förstår inte

  2009-04-04 / 13:33:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
like a slap in the face.

de mina

  2009-04-03 / 21:46:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
suck för dåliga inlägg. men ändå.


det är allt bra tur att jag har så många underbara vänner. när jag är lycklig är det nästan alltid dem som har gjort mig sån. men jag måste erkänna att ibland tvivlar jag. för det krävs inte alls mycket för att tankarna ska börja spinna, för att man ska börja tänka att kanske är det här inte rätt, kanske passar vi inte så bra ihop egentligen och kanske håller vi på att glida isär? kanske borde jag ta svängen till höger här framme och vika av från gemenskapen där jag nog ändå inte direkt behövs? kanske skulle det bli bättre för resten om jag inte var med, utan gick hem istället..?

men sen kommer man igång och pratar. och man kommer in på något ämne, ett sådär lagom djupt ämne som går att associera till så sjukt mycket annat att man nästan hoppar ur stolen för att få säga det man vill innan tillfället går förlorat. och alla lyssnar verkligen, de ser mig. och de visar inga tecken på att inte vilja se mig där, så jag är ganska glad att jag inte svängde av. 

så vänner är bra. för de finns ju alltid där. även när man inte är på tiptop humör, även när man är gräsligt ful á la äcklig hy, platt hår, för korta tröjor och mörka ringar under ögonen. vänner finns där, även när man är sur och gnäller, även när man säger eller gör dumma grejer, även när man har druckit för mycket och även när man är allmänt jobbig. då finns de där, de "goa gubbarna" som någon sa, dem som jag älskar så innerligt! :)

solen är här å lyser frid på jorden

  2009-04-02 / 17:34:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
en hel dag av kompisstödjarutbildning, men strax ska jag åka och supa bort alltihop! mahaha! xD

LYSTRING SVERIGE! GÅ UT I SOLEN! för den är helt UNDERBAR och alldeles varm! :)
så fikan imorrn blir på bryggan vid kanalen väl?^^

fröken rap o fis

  2009-04-01 / 21:04:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jaha ja - kamratstödjare, minsann. nu får jag något bra att skriva på CV:n, och det gillar vi!^^ men ärligt, det kändes väldigt fint att så många valde mig. :) lilla jag ska nu alltså ta hand om min lilla klass och göra alla så glada så! sprida fin stämning och få alla att må (iaf aningens) lite bättre - en vacker tanke och jag ska göra mitt bästa. haha, undrar bara om någon kommer ta mina komplimanger seriöst nu..? xD

uäää, jag bara ligger här i sängen och fiser dag ut och dag in (talesätt!).. glor lite på söta små bilder på söta små folk som jag förstås har glott på miljoner gånger vid det här laget.. x) jag gör alltså ingenting.

men nu äre grey's! :D

burt

RSS 2.0