kompott^^

  2009-03-31 / 21:48:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ikväll hade jag tänkt råplugga etik... meen istället somnade jag på soffan med boken i hand och fick fina pressveck på kinden. wellwell, så kan det gå! x)

och nyss kom min lilla far hemdragandes med en skiitstor och ganska fräck motorcykel som han är superstolt över. allt jag har att säga är: 60 årskris xD näää, nu var jag taskig.. han som är så glad..! och den var faktiskt fin :)

och malin, underbaraste lilla malin, fällde idag två mycket härliga kommentarer (alltid lika kul när det blir fel), den första var:
- men benen bara glider isär!
och den andra:
- rökare får ju iaf mycket frisk luft.
xD STÖRTSKÖNT MALIN! HAHAHA! ;)

och vet ni vad jag har kommit på? jo, nämligen att etikboken inte är så dum egentligen. några smarta tankar står det faktiskt där i. för jag brukar själv ofta, när jag inte har ngt bättre för mig, tänka på saker som till exempel om människan egentligen i grund och botten är helt egoistisk? om det någonsin är så att vi gör något endast för en annan persons skull? utan att vi i det undermedvetna vet att även vi själva vinner på det? och en tanke (som stod i boken) som fastnat i mitt huvud är den att andra människor i vår omgivning är en spegel genom vilken vi skapar oss en bild av oss själva. alltså att andras reaktioner på saker jag säger eller gör är det största bidraget till hur jag ser på mig själv, och hur jag då också mår...

hehe, en liten tisdagskompott blev det idag, men jag tycks ha tappat en röd tråd dock, ngn som råkar ha sett en?

2h45 kvar

  2009-03-30 / 19:16:02 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
okej.

ruska på huvudet, slapslapslap på kinderna, två djupa andetag och aktivera upptagen-skylt på msn. FOKUS NU DÅ!!!

hemma!

  2009-03-30 / 12:05:42 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
klockan är tolv på en skoldag och jag sitter hemma. nåt sånt har inte hänt på jag-vet-inte-hur länge! :o och det är heelt fantastiskt! så underbart att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av mig själv, vart jag ska börja.. det är TIO FREAKIN' HELA TIMMAR tills jag ska sova!!!! tio lediga timmar! fattar ni eller?! :D

men nu måste jag gå ner och äta.. för det är inte bra det här, datorn får mig att glömma att äta ibland. vilket är helt sjukt! hur kan man undgå att märka att man är hungrig?! hur kan man glömma att tänka på mat?! x) 

happy and smiling

  2009-03-29 / 22:24:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

thaa :D


min dag har varit ganska fin

  2009-03-29 / 19:55:38 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

med finfina små kort i kameran som hängde på en gren bredvid mig satt jag högt uppe trädet, dinglandes med benen. jag såg ut över ängen med näsan i vädret för att känna den goda doften av nyhuggna träd, och kände vårvinden fläkta lätt i håret. det var fint.



men nu sitter jag här och sörjer timmen som stals från mig idag, jag hade behövt den.. :/


sniegael

  2009-03-29 / 15:51:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
heh, jag försökte precis tala allvar med min egen spegelbild.. det gick sådär. jag ser väldigt rolig ut när jag försöker vara allvarlig! xD haha..ha. suck..

klockan är snart fyra, och allt jag har gjort är att ta sjuukt många bilder med systemkameran (:D!) och suttit i ett träd och filosoferat en stund. braaa gjort, madde... det kommer gå så himla bra för dig i livet alltså!

mina vänner är min drog och jag har abstinens

  2009-03-28 / 22:37:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag gör ingenting vettigt, återigen. jag sitter i min fåtölj med en lampa lysandes rätt i fejan, men den är för långt bort för att jag ska orka släcka den. hej ho för earth hour alltså! som jag precis nu när jag skrev detta kom på att jag ju har missat!! NOOO! jag är ju freakin' miljövännen nummer 1! ..nästan.. x) men hallå, jag låter iaf inte vattnet rinna medan jag borstar tänderna, så lite duktig är jag allt :)

mr bob dylan ljuder från min dator just nu, och han är ju fett skön! haha suck, det är otroligt hur inskränkt min musiksmak är... jag känner bara till en massa namn hit och dit men vet aldrig hur människorna faktiskt låter. så när andra folk rekommenderar artister till mig suger jag åt mig som en svamp, och blir sedan dessa artisters nya största fan. typ nästan, typ.

iaf! nu ska jag gå och släcka den där nedrans lampan, borsta mina tänder (utan att vattnet rinner under tiden), och sedan bädda ner mig i sängen och tänka ut en riktigt trevlig dröm :)

to sleep or not to sleep

  2009-03-27 / 22:03:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
BLÄÄÄÄÄÄÄ! trött och ensam. och jag vet inte vad jag vill, förutom att krypa ner i varma mjuka sängen. fast jag är inte ens säker på att jag vill det heller.. en del av mig vill vara kvar i fredagen och tycka synd om sig själv, fortsätta dagdrömma om bättre tider.. så även om sängen är oerhört lockande i sin lilla mysighet känner jag ingen större lust att sluta ögonen och koppla bort livet.

men. det är vad jag kommer att göra ändå! och en vacker dag, ganska snart, kommer jag även att börja skriva muntra inlägg! ;)

de ni! ^^

söta drömmar

  2009-03-26 / 23:00:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


och nu är det god natt små barn! :D

tro mig, ni är glada att ni inte är mig

  2009-03-26 / 22:56:01 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
nu är det så att vi ska läsa en bok på engelska i skolan, på gammelengelska den här gången. och vi fick, vad var det, tre veckor på oss? mycket generöst. tack för den ann-christin.

och nu är det så att jag kom igång lite dåligt i början. såklart. men nu när jag väl har hittat en bok, vet ni vad jag likt förbaskat gör istället för att bara läsa den..?!
jag sitter och räknar.
jag räknar på alla sätt möjliga ut hur långt jag har kvar att läsa: hur många sidor, hur många kapitel, hur många 23-sidors-ihopbundna-buntar, hur många dagar jag har på mig och hur långt jag måste läsa per dag.. jag räknar ut procent på alltihop och försöker sen se om det stämmer med ögonmåttet. *big roll of the eyes here*  x)

iaf, så här är läget: jag har 318 sidor kvar, det är lika med 38 kapitel, 14 och en halv bunt eller 85 % av boken. och jag måste läsa 53 sidor per dag fram till onsdag för att hinna.

men okej, boken är faktiskt ganska bra ^^

så det är luuungt, chilllllla vaa ;)

inget yey idag

  2009-03-26 / 18:21:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
vill egentligen inte skriva något.. för jag bara ältar. samma tankar, samma känsla, samma alltihop. det är tjockt i bröstet på mig, lungorna känns mindre än vanligt. det är inget större fel på mig dock, känns bara lite sådär.. tomt.

jag vill ha sprattliga ben och ett lätt hjärta, vill känna solen på min hud och skratta tills jag får ont i magen!

keep on going

  2009-03-26 / 18:05:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

det är inte klokt egentligen. kring en och samma sak, så oändligt många timmar av tankar... men ändå är de långt ifrån slut.

jag har precis fått en liten epiphany :)


vill lära mig stå på händer

  2009-03-24 / 21:52:30 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

min hjärna försöker lura mig hela tiden. bara för att jag vet att jag måste plugga kommer den på en massa kul saker att göra istället.. typ spela munspel, skriva en novell om en snöstorm, kolla skolkatalogen (länge sen sist faktiskt ;), städa bort alla gamla barndomsaker i mitt rum, göra kullerbyttor i sängen.. den gör verkligen allt för att förvilla bort mig!

men jag orkar inte plugga mer.. även om jag inte direkt har börjat än, så orkar jag ändå inte mer nu.. :/

snälla söta sommarlov, kom till mig lite fortare! jag har så många drömmar, så många att jag nästan spricker!! och aldrig har jag tid att förverkliga dem..
    just precis här och nu fick jag en väldig lust att sova i tält. så, om någon är för en liten utmaning har jag en väldigt stor trädgård till förfogande, typ närsomhelst ;) ...och mycket varma sovsäckar tillhörandes! hint hint ;D


läs inte

  2009-03-24 / 20:50:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag gillar verkligen inte att åka buss hem efter skolan.. det är någonting med det som bara.. määä, viiill inte!

för det känns som att jag lämnar civilisationen bakom mig, som att jag lämnar alla möjligheter till att ha kul mer den dagen. ingen bra känsla direkt.. ;) och sen finns det inga intressanta folk på bussen som man kan prata med! för 640 är en vuxenbuss, en SAABbuss. och jag känner inte en enda människa i grästorp, och bara en på vägen dit, men hon åker tyvärr nästan aldrig bussen. så därför är det bara tråkigt med buss.. dullare än dullast xD  
     och sen finns det ju inget att se fram emot när man kommer hem heller..! förutom möjligen sängen (:D), men den får jag ju inte lägga mig i förrän allt som måste göras är gjort eller iaf är ältat till tusen och jag har byggt upp världens tyngsta samvete till morgondagen. uusch, det är bara bajsigt alltihop! xP

och jag vet att jag är tjatig med mitt himla "jag vet inte riktigt hur jag känner mig men jag måste analysera det ändå"-tjöt. förlåt, men gaah, jag är en liten whiner, ända ut i fingerspetsarna.. can't be cured xD

denial

  2009-03-23 / 22:35:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag tänkte på det idag, ca trettio sekunder efter att jag hade sagt hej då till malin började jag tänka på att jag saknade någon. x) men efter att ha tyckt synd om mig själv i några sekunder (tankar går ju ganska fort) så kom jag snart fram till att det här med förnekelse är en himla bra grej, det förenklar allt så fint! vore det inte för förnekelse hade jag kanske faktiskt aktionerat ut mig själv på blocket för länge sen. eller skrivit en kontakt annons:

"hej! kul tjej på arton år söker sällskapsdam eller herre som aldrig tröttnar och vill gå hem. kontakta pud ;)"

total samhäll avklarad idag: fråga 5 a och lite b. det går micket låångsamt ... men nu ska jag gå och ragga sovmorgon-skjuts ;D haaj!

håltimme iiigen

  2009-03-23 / 11:06:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
håltimme.. så jag skriver något bara för att skriva något, har ju ändå inget att göra.. x)

jag vill inte bli stor. för jag vet inte vad jag vill bli, och snart, väldigt snart måste jag veta det, om jag vill utbilda mig vidare. och jag antar att man vill det? det finns väl överhuvudtaget inget frågetecken, alla gör ju det..

iaf, jag fick sån lust nu (på grund av samtalsämnet nu på rasten) att börja fundera ut något bra att bli, för att kunna ha ett bra svar till alla dem som frågar hela tiden..! :P men det passar ju såklart inte så bra den här veckan, att tänka på annat än plugg plugg plugg.. så jag får skjuta på det. den lilla tid som blir över i veckan kommer nog ägnas till träning..

nu äre lunch! fast jag är inte hungrig. åt en stor fet macka nyss, fattar inte varför, jag var ju proppmätt. men haaalehaaale! vad vet jag? jag är underlig..! x)

hejs!

god natt!

  2009-03-22 / 22:33:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

bara lite till

  2009-03-22 / 22:22:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sockersug! shit, det går inte att stå emot! det är kört! loppet är över! det är bara ge upp! för vad gör det mig om någon imorrn bitti finner mig halvsittandes här i soffan med handen fortfarande i kakburken och med dreglet droppandes från mungipan?! det är ändå kört! det är för sent att hejda! skadan är redan skedd!

oohoho! nu blir jag fet o go! x)

crocuses

  2009-03-22 / 21:01:49 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


här är bilden! jag ska pröva någon dag att ta en likadan, fast med systemkameran.. ^^
meeeeen det var ju molnigt idag! och det ska vara molnigt imorrn med! gaaaaaaaah, skiiiiiiit!

och jag har kommit typ ingenstans med samhällen2.. men den skulle in på onsdag, right? inte tisdag? :S

update

  2009-03-22 / 16:07:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Christ, snart ska jag träna. och samhällen går sakta sakta framåt, med guuud vad trist den är..! Huvudet och magen uppför sig som vanligt väldigt konstigt på helgen, deppigheten kommer i små doser men mest så velar jag bara omkring en himla massa. Kollar mobilen, bdb, facebook, msn, bloggen.. kanske vill någon mig något? nehepp, inte det..?

vad ska jag hitta på dåra? skriva ett litet blogginlägg kanske? ätaaa något kanske?^^ göra samhäll? hahah! nej..! x) 

måste kila nu. mitt hår är platt. hejdå.


låter enkelt

  2009-03-22 / 12:31:01 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
en snäll pojk som får mig att skratta, och som bryr sig om mig. det är nog allt jag vill ha. okej, plus att det måste finnas lite kemi också.. men ja.. borde det vara så svårt?

naaj väl..?

pissig söndag

  2009-03-22 / 12:13:30 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
internet la av på den bärbara igen. HELT omotiverat.
uäää, jag blir ledsen. :(

så nu sitter jag här vid den stationära datorn.. och jag har inga bilder här, inget samhällsarbete, ingen cv, och jag får trycka bort active-x-pop-up-en typ femton gånger i minuten, och jag är fast vid web messenger som inte blinkar när någon skrivit nåt, och ja, livet är allmänt seeegt.

men jag har äntligen lyckats låna min systers systemkamera, yeeeeeey! fast ja, självklart blir det ju mulet just därför.. och då slår inte krokusarna ut.. och det blir inga bra bilder.. så jag får väl VÄNTA dååra.

usch, det gör väldigt ont i magen att inte ha något sommarjobb, och att veta att jag måste söka det snart snart snart, fast helst typ nu. men det känns som att det kommer ta månader innan jag är klar med mitt cv..

så PISSS på allt och tack för mig!

waaaajldkiddss

  2009-03-21 / 19:54:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
råkade gå förbi tv:n nyss.. wildkids var på (vet inte riktigt varför mina föräldrar kollade på det, menmen).. och precis då sa en av de små ungarna "shit the same" under en sån där helbildsintervju. HAHAH! guud! det var ju det jag brukade säga! kanske säger jag det till och med fortfarande.? x)

asså, svengelska kan få mig att gå i taket av irritation, men ibland är det bara så himla störtskönt! xD

lämnad ensam

  2009-03-21 / 12:52:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ja, nu sitter jag här igen med mina blå fingrar, under mitt blåa täcke, i mitt blåa rum..

mina små parents har åkt till göteborg så jag är alldeles ensam hemma.. alltså kommer jag de närmaste timmarna att vandra omkring här hemma i typ underkläder och ett stort täcke om mig, och jag kommer sjunga tills jag blir alldeles hes, sedan kommer jag sätta på en harry potter film eller en annan lika patetisk sådan som jag har sett hundra gånger, bara för att jag nu slipper höra de djupa suckarna och gnället om att jag borde gå ut istället.. 
  kanske kommer jag hinna med att gå ut också? :)

och sedan kommer jag börja göra samhällen lagom till att de kommer hem, så att de ser hur duktig jag är och slutar föreslå en massa konstiga saker som att röja på diskbänken och plocka undan alla halsdukar.. uää.


morgonbussen

  2009-03-20 / 23:56:15 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag är inte alltid så snäll mot min rygg och det straffar sig. den gör ont. men ändå ligger jag kvar i samma ställning, som en krokig gammal gubbe med käpp ser jag ut, fast i liggande form.

och samhällen1 är klar! några hundra kilo lättare har jag blivit.. men okej, jag håller med louise - jag har inte direkt lust att ställa mig upp och dansa. för kriget mot samhällen2 har bara börjat.

usch vad jag är blödig ibland! och vilket jäkla feting samvete jag har! gaah!
för ni förstår.. det är en kille som åker min buss.. och jag tycker så fruktansvärt synd om honom! trots att det mest bara är till utseendet jag känner honom.. och till sättet - kroppsspråket.. det kan säga en himla massa om en människa, vet ni. och han här rör sig som en tafatt treåring, som inte fattar att de äldre kompisarna på dagis skrattar åt hans fula glasögon.. men ändå är han så stor och så lång.. det går inte ihop.. och han klär sig som min pappa, fast mycket värre, men i ungefär samma stil som en medelålders-man. och vissa klädstilar kan få mig ledsen ibland också.. när de gör att någon ser ut som om de är hämtade ur svunnen dåtid - typ ur nittiotalet. x) och när håret matchar kläderna, och allt bara skriker: hej kom och hjälp mig!

iaf, det gör lite ont att se honom. jag brukar titta bort när han går på bussen. heh.. jag kan vara lite over-emotional ibland x)

äääääääääntligen

  2009-03-19 / 22:02:11 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
WWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :D

samhällsskiten är klar! jag har tryckt på knappen. [skicka]. det är över..
15 veckor försenat, vilket är pinsamt, men jag bryr mig inte så mycket,
gjorde jag det hade det varit klart för länge sen! men nu är det över...
och jag har inte fattat det än, det är svårt att greppa något så stort... xD

hahahha, det är så himla kul att vara ironisk ibland! men jag undrar om det egentligen lyser igenom alltid..?

iaf, jag är glad nu! :D:D

gilla läget

  2009-03-19 / 19:51:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ni vet hur alla alltid säger att de drömmer om att få fly den här lilla SKITHÅLAN till stad, att få bo vart som helst men inte här..?

och visst vill även jag se världen, det vill jag verkligen, precis som de vill - att få upptäcka underbar ny tappa-hakan-natur och träffa nytt folk! :D! ..men jag tycker inte att lilla trollhättan är en skithåla bara för det. 

visst, den kan vara både tråkig, ful och händelselös.. men säg! vad skulle vi vara utan kära fritidskortet?! utan de blå bussarna man ser åker omkring överallt?! och utan kanalen, slussarna och bryggan?! och det fina vattentornet som alltid avtecknar sig snyggt emot solnedgången?! och kärleksstigen (som jag ioförsig aldrig har gått men har hört väldigt fina grejer om)?! 

seriööst! trollhättan är inte så dåligt! så sluta whina, det är er det är fel på. om ni inte kan se skönheten i något så enkelt som ett naket träd mot en bakgrund av gråbeiga hus med en liten liten fläck blå himmel bakom, så är det er det är fel på.

jag tycker att det kan vara ganska fint att gå i samma fotspår och åka samma väg till skolan som man har gjort sen man var fem år, för man ser ändå alltid nya saker! vill man så gör man det.

loads of shit

  2009-03-17 / 21:20:16 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
det är allt bra tur att ingen läser min blogg.. den är boring och jag vet det. men se, ändå skriver jag! för som jag sa till louise idag; det är faktiskt riktigt kul att skriva och man blir bara bättre och bättre på det.
så kanske kommer det en dag till och med bli bra? ;D

fick precis lust att säga; I'm a toad. så därför säger jag det högt till mig själv (med brittisk accent of course).. undrar vad mina föräldrar tänker där ute..?

haaaleehaaale.

idrottsprovet imorrn kommer gå skit. jag har läst åtta av typ fyrtio sidor... jag suger. x)

samhall

  2009-03-16 / 22:20:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej. jag har ångrat mig. det kommer inte att bli klart idag. suck... en liten liten motgång, men ändå ack så stor! för jag kan inte markera ett stycke på word för att kopiera det - mitt liv är förstört!!

nu ska jag gå och se om mamma har skurit upp ananasen jag har velat äta hela kvällen, om inte får vi se hur det blir med det, jag är ju så lat och kniven är så tung.. men hoppas hoppas! ;)

chitchat

  2009-03-16 / 19:03:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag åkt buss, och då har jag alltid knäppa djupa grejer att skriva om här! så hermherm, dagens ämne får bli kallprat. för jag har upptäckt en stor hemlighet inom det här med kallprat.. och det är att man ofta frågar människor om saker man egentligen redan vet när man ska försöka föra en lite lätt trög konversation.

ta till exempel i skolan; en klasskamrat du sällan pratar med men som en dag råkar stå precis bredvid dig nere vid skåpen, klart du inte börjar prata om dina egna kärleksproblem eller för all del om hungern i afrika! du frågar nog snarare vad ni har för lektion därnäst, vilka läxor ni har, eller så ältar du gamla åsikter om den jobbiga läraren ni just haft.

erkänn att det är lite så? och det kan ju vara ganska trevligt att prata om sånt när vikten liksom ligger på att du pratar med någon..! men samtidigt orkar man ibland bara inte vara falsk och låtsas att man inte vet saker man vet.

...eller säg, när någon frågar varför det är fler korvbröd i korvbrödsförpackningarna än vad det är korv i korvförpackningarna när man ändå alltid äter dem ihop, så är det också enklare om man bara säger "jag vet inte, shit, vad sjukt egentligen!" istället för att vara lite smått besserwisser och börja lägga fram sina egna teorier om varför det är så..

aja, lite halvdjupa tankar som måste printas ner innan jag ska orka veva igång samhällskarusellen.. :)

rundgång

  2009-03-15 / 22:34:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag vet inte vad jag håller på med egentligen. läser bara samma saker om och om igen. kanske letar jag efter något? efter någon dold mening bland allt det löjligt oviktiga vetandet som samtidigt är så jäkla intressant...? 

jag borde sova.. eller i alla fall försöka minnas några av mina fina referenser och kladda ner dem på ett papper. men tja.. det är ju så mkt enklare att bara sitta här.. bara dega, chilla.. bara ha de fint..! ^^
  
fast samtidigt blir man ju lite.. jag vet inte.. nere.. av att läsa om andras liv. det får en att börja jämföra med ens eget, och det är aldrig bra.. och jag vill inte att mitt huvud ska börja spinna sådär igen, för jag vill inte koka över igen..

stopp!

sudda sudda sudda sudda bort din sura min...! tjalallalalallalalaaa ;)

om jag hade obegränsat med pengar

  2009-03-15 / 20:48:35 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


..då skulle jag köpa allt i den kära butiken The Body Shop.
dofterna, designen, lyxen, lenheten.. känslan. I LOVE IT! :)



... då skulle jag köpa så många vackra kläder att de skulle fylla ett helt rum, från golv till tak.



... då skulle jag gå på massor av konserter och jag skulle bjuda med mig alla jag känner. och jag skulle åka till paris redan imorrn för att få se MRAZen igen. :D

... då skulle jag hyra ett privatstall med världens bästa hästskötare och allt annat som kan vara bra, för att lilla johanna skulle kunna åka med oss på tågluffen i sommar.
... då skulle jag betala flera gånger om så att andra lilla johanna också skulle kunna hänga med på resan, innan hon far ifrån oss ut i världen och inte återkommer förrän om ett år. :(
... då skulle jag betala hela amanda och hannes resa till asien, för att de ska slippa jobba asset av sig på sportshopen.

sen skulle jag åka jorden runt och lösa alla andra problem som finns; svält, krig, skulder.. you name it. jag pröjsar.

lyckad kväll

  2009-03-15 / 14:34:02 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
you're just too good to be true. :D

en liten prick på väggen

  2009-03-14 / 15:39:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag vill fråga om jag duger, men jag vill egentligen inte ha något svar. jag vet hur de kommer vara. jag vill inte vara patetisk, ändå är jag det. jag vill inte ha den där blicken från den som inte förstår mig. från den som inte dömer mig, men ändå dömer mig. jag förstår så mycket nu. jag förstår alla dem jag har suckat åt, alla dem som en blind kan se är desperata. jag vill tro att jag är mer subtil än dem, men tydligen är jag inte det längre.

bry er inte om mig.

the price I pay

  2009-03-14 / 14:20:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det är så fint, men att se det känns som att få salt strött i såret. såret av att ha ett tomrum inuti. 
och det finns överallt. så gång på gång gnuggar det in saltet i såret.. det svider, det gör ont.
men det är livet, jag vet. bäst att inte tänka på det bara.. 

älskade dumma lilla dumburken,  sluta.

mysigt högt och lågt

  2009-03-13 / 23:10:08 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Det är bara så mys!

  att sitta alldeles själv i ett mörkt rum med lilla datorn i knät och en filt om axlarna.

  att äntligen komma hem efter vad som känns som en vääldigt lång vecka, men nog bara är drygt ett dygn.

  att äntligen få bajsa efter att ha haft ont i magen hela dan. x)

  att sitta i en okänd stad i ett rum fullt av främlingar, som sprudlande av förväntan fnissar åt tystnaden då ingen vet vad som ska hända därnäst.

  att känna rysningar av musiken som fyller ens huvud och vibrerar genom hela ens kropp.

  att känna att man verkligen på riktigt tycker om vissa folk. Och att få känna att man lever, just där och då.

  att veta att man kommer få sova hur länge man vill inatt! :D


mys!


min bubbla

  2009-03-13 / 12:24:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hatar känslan av att vara ensam i skolan. känns som att jag är i en liten bubbla. ibland är mina närmaste i den med mig, men ändå känns det ensamt, för att alla andra runtomkring har så mycket roligare än jag (eller ibland vi).. känns som alltid när jag har tråkigt i skolan är det ett slöseri med tid, jag har ju så mycket människor runt omkring, så många möjligheter mitt framför näsan. därför gillar jag inte riktigt att vara i datasalen.. för hit lär ju ingen ny intressant person bara råka komma invandrandes.. 
   gaaah! jag vill bara vara med överallt! jag vill ha kul!

och idag så mår jag illa. hatar den känslan. kanske faktiskt att det är den värsta som finns..
men jag vet. det är helt och hållet självförvållat som jag sa till stackars siroo, han fattade ingenting x)
så jag vet att jag inte direkt har någon rätt att klaga.. men ändå tycker jag ju såklart väldigt synd om mig själv!
..men jag är lite bekymrad att det tar bort fokus från lilla malin, det är ju hennes dag idag.. förlåt malin!

och nu... matteprovet tillbaka. :S

ångest över skitinlägg. men ändå..

  2009-03-12 / 18:08:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

det händer ganska ofta att jag mer eller mindre sitter och surar hela bussresan hem. inte för något direkt allvarligt, men jag tänker efter för mycket och sen känner jag mig sådär poetiskt nedstämd.. ibland är det lätt att komma in i den stämningen, speciellt om bussen heter EMO 662.. x) och om man riktigt jäkla trött..
   
men när man sen går av, luften är frisk och kall, snön faller och smälter på näsan, musik klinkar i öronen..
ja, då är det inte lika lätt att vara ledsen.

:)


oooo

  2009-03-11 / 22:49:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag är helt jävla slut..!

och jag vill inte säga mer tack på ett lååångt jävla tag nu.. x)

och jag hatar egentligen att svära, men ibland är det bara tvunget.

haalehaale..

plötsligt händer det

  2009-03-10 / 23:15:44 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
imorrn händer det - jag fyller arton år!! så jag funderar på att stanna uppe till klockan tolv, bara för att. eller nåt..

ska man känna något speciellt nu? för det är knappt att jag känner något alls.. jag brukar få jobba på det, mina förhoppningar alltså, inför typ julafton och födelsedagar. för de brukar ärligt talat inte vara sådär jättefantastiska, inget man ser fram emot direkt.. inte sen man var liten iaf. lite kul att få presenter är det, men annars.. äh, jag vet inte. 
    haha, nu låter det som att jag är värsta pessimisten! x) det var inte riktigt meningen, det som nu står här var inte det jag ville säga från början.. men men. ni ska veta att egentligen är jag ganska pepp på imorgon! ;) det blir lite extra spice i vardagen att fylla arton! 

och vet ni! idag när jag kom hem började jag helt spontant grundstäda hela mitt rum! :o så det får väl bli min present till mig själv: nystädat rum, renbäddad säng. GÖTT! :D

nightnight!

limpan

  2009-03-09 / 20:58:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
från ovan har vi blivit skänkta en extra ledig dag. en storslagen sådan, med obegränsade möjligheter att äntligen kunna få leva lite av livet, att kunna göra något otvunget och helt galet!!

så.. vad ska man hitta på?


öhm..

SKOOOLAN

  2009-03-09 / 13:01:58 / Allmänt / 2 KOMMENTARER


samhäll-powerpoint är klar, :D gammelsamhällen känns helt okej bra.. på gång iaf.. det muntliga i samhällen ska bara övas på lite grann.. muntliga engelskan är redo att framföras, behöver bara lära mig att skita i min svengelska fobi..

så ja, det ser väl ganska bra ut på skolfronten! för en gångs skull..

GAAH! FÖRSTÅR NI HUR UTTRÅKAD JAG ÄR, MED TANKE PÅ VAD JAG SKRIVER?! SKIIIIIIIT.

förlåt ngn!

  2009-03-08 / 20:42:05 / Allmänt / 4 KOMMENTARER


den här bilden är stulen.. från ngns bdb. förlåt du.
men den är så underbar!

triviala drömmar

  2009-03-08 / 13:18:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
som sagt, jag kan babbla hur länge som helst ibland.. x)

men det är så att jag har tänkt lite på det här med livserfarenhet.. att det egentligen ju är himla härligt att inte veta någonting om vissa grejer, att ha noll erfarenheter och leva värsta svensson-livet. får då kan man underhålla sig med att drömma om hur triviala saker som helst!! :D 
     senare kommer det ju bara trappas upp hela tiden.. för man blir aldrig nöjd, och man drömmer ju knappast om något som händer en i stort sett varje dag, så senare kommer det bli svårare att hitta nya drömmar. och det är inte klokt vad lite jag har uträttat med mitt liv! så jag har verkligen allt framför mig! :D

weeei!



komplement

  2009-03-08 / 12:47:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
helt säkert är jag själv nog är ganska ointressant för många, ibland till och med för mig själv. x) och får jag sagt det jag vill med mina inlägg? nej.. inte helt. för jag har upptäckt att många tolkar det fel ibland. att de inte fattar vad jag menar. och det är svårt, för jag vet ju själv så tydligt vad jag menar att jag inte kan se hur andra kanske ser på det jag säger och skriver..

och jag kan babbla hur länge som helst. förlåt. nu blir jag besviken på mig själv för att jag är så jäkla ointressant. ;P

böööööööööööh! x)

ointresse

  2009-03-08 / 12:28:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
vissa människor kan för mig vara väldigt ointressanta ibland. för det som de säger är ointressant, säkert inte för alla, men för mig. när de pratar om sånt som jag inte riktigt har förståelse för, och då de tar långa omvägar för att få sagt sin poäng. då blir jag hispig, otålig. så brukar det vara på till exempel släktträffar. för framförallt med äldre människor brukar jag ha mycket lite gemensamt, och då är det mest bara jobbigt att sitta där. lyssna, nicka, le. 
   men det är inte så att jag har något emot att vara trevlig och artig, för det ger oftast något bra tillbaka när man gör det bästa av situationen man har hamnat i.
   men när man aldrig får något tillbaka, när man aldrig får känna sig delaktig - då blir jag matt. leendet falnar, dagdrömmarna kommer, och den lilla chans man hade att kanske finna något att kunna relatera till bland allt babbel, går förlorad.

och jag känner mig elak för att jag inte lyssnar. och för att jag långt inne i mig själv blir trött på människorna, jag blir besviken på dem, jag skyller på dem för att jag inte får vara med.

långt nere i botten av mig själv är jag nog lite elak. det är vi nog alla.

en liten dröm

  2009-03-07 / 18:00:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
i natt hade jag en underlig dröm..
     den var som en actionfilm och jag var den man nog skulle kalla hjälten..! xD det fanns två monster: en gigantisk knubbsäl och en minst lika stor pepparkaksman som var väldigt lik den som är med i Shrek 2. sen fanns det även en mindre knubbsäl, i normal storlek menar jag då, och det var denna jag försökte rädda från att bli uppäten av sin stora artfrände. men jag själv var en mycket liten version av toy story-cowboyen(xD), vilket gjorde hela mitt rescue-mission väldigt mycket svårare. jag blev jagad runt vår ladugård av jättepepparkakan medan de två sälarna, den stora och den lilla, tampades med varandra i ett gammalt ruckel vid sidan av. och jag sprang runt runt så fort mina små ben kunde bära mig, men lyckades aldrig med mer än att bara fly, om och om igen.

jag kommer inte ihåg hur den slutade tyvärr.. jag är riktigt impad över att jag kommer ihåg något alls! men kanske kommer det en mycket spännande fortsättning i natt..? ^^

och nu ska jag såå INTE börja analysera vad drömmen kan betyda, huruvida jag kanske är stressad eller hulahula.. nej, inget sånt. inte känna efter. bara skratta åt livet! haaaaaalehaaale :D

ett litet infall

  2009-03-07 / 17:17:20 / Allmänt / 2 KOMMENTARER


för längesen fick jag ett litet top model-infall, här är resultatet. 
det hade nog faktiskt varit riktigt kul att stå framför kameran sådär,
om det bara inte hade känts så jäkla obekvämt..

carpe diem

  2009-03-06 / 22:17:41 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag känner efter alldeles för mycket... jag vet det. för oftast mår jag inte så dåligt, oftast mår jag ju riktigt bra, eller så är det liksom varken eller. men det är så lätt att börja drömma, och sedan inte sluta vid det utan börja sukta efter drömmarna. och så spinnar det på tills man börjar klanka ner på sitt just nu väldigt glåmiga liv.

neej, det brukar bli bäst när man bara skiter i allt, när man släpper alla spärrar och bara har kul. när man lever livet, fångar dagen.

let's do that!

hata rubriker

  2009-03-05 / 22:12:13 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
vissa låtar kan verkligen kännas ända ner i magen, de kan greppa tag om hjärtat och fylla lungorna med något som är väldigt likt luft, men ändå inte riktigt. jag vet inte om det känns bra eller dåligt, men det känns.

..idag stötte jag på the one and only Sten på Mejeriet. han köpte te, för er som vill veta..

och tja, livet rullar på, det går upp och ner.. allt går upp och ner. för jag har ju små ställen spridda över hela stan där mitt humör verkligen svänger. det är minnen, känslosamma minnen, som är knutna till de ställena, och var gång jag går där är det som om jag går in i en dimma. jag andas in den, den rör runt i magen och ställer till en massa oreda, sen andas jag ut den igen. med ny luft i lungorna brukar det bli bra igen. ner och upp. upp och ner.

toshda

  2009-03-05 / 21:25:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

in school

  2009-03-05 / 14:37:45 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
käraste vän, du får mig att gråta..! trots att jag sitter i biblioteket bland massa okända tjommar.. ja, du såg ju själv nyss..

för oh, jag vet hur det känns! det är hemskt.. det finns inga bra ord för det, men ont gör det. och det är sjukt att jag bara säger det här i skrift. jag vet inte vad det är med mig, varför jag inte kan säga det till dig. det är väl bara det att det är massa folk i vägen hela tiden. för let's face it, skolan överhuvudtaget är inget bra ställe för förtroliga samtal, det är ju det man har fiken till. men ja, du fick mig att gråta, en liten tår kom det, och det är mycket för att vara från mig. älskade älskade vän, må inte dåligt!

och nu kan jag inte skriva mer, för jag måste gå, och dessutom läser tjommarna över axeln på mig. morr.

patetisk

  2009-03-05 / 14:28:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
så litet, så obetydligt, så löjligt.
men ändå.. det känns i magen, där alla mina känslor bor.
igår kändes det bra, idag gör det ont.

exhausted wednesday

  2009-03-04 / 20:16:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag är sååå trött. skulle kunna däcka här och nu, jag vet inte varför jag inte gör det. eller jo det vet jag - det är för att jag vet att jag inte borde. ibland kan man faktiskt ha lite för mycket sunt förnuft, man kan vara lite för duktig. jag ska bli mer vild, jag ska försöka bli mer vild.

ojooj, vad jag kommer ha träningsverk imorrn! om inte blir jag gött överraskad. för jag har tränat två gånger idag, och det händer inte ofta! men självklart blir jag ändå slagen av muskelkvinnan malin, som har tränat tre gånger idag. typiskt x)

och nu är det är fem dagar kvar till matte-provet, men jag ska inte börja gnälla riktigt än.. nej, för ett litet tag till kan jag skita i det. istället ska jag gnälla lite om sommarjobb: suck. jag vill inte, jag orkar inte, det är jobbigt.

så! nu ska jag försöka skriva mitt cv. bra saker med mig själv... hmm...

förundran

  2009-03-03 / 22:37:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag älskar att snoka runt på bloggar! det känns som att man lär känna en massa människor då. och jag blir sjukt inspirerad, för det är så många som skriver så bra! och ofta skriver de precis det som jag vill skriva, precis det som jag tänker. så kanske är vi inte så olika ändå?

allas hjärnor och sinnen är så mycket djupare och mer komplexa än vad man nog tänker på när man bara ser någon. och det är lätt att glömma bort att alla man möter är ett eget "jag", att vi inte lever i en "Truman show" där alla andra bara är skådespelare i ens eget liv. 
       för alla andra är det deras liv som är verkligt medan jag bara är en biroll.

jag brukar bli fascinerad ibland... av hur folk ser ut. om man kollar riktigt noga på en grupp människor, om man kollar förbi allt det som vi normalt brukar se - frisyr, kläder, smink, anletsdrag, hyn.. om man istället börjar tänka på hur många olika slags näsor det finns, hur många olika nyanser och strukturer hud kan ha, och hur något så trivialt som ett hårfäste kan ha så många varianter, då ändras iaf mitt sätt att se på och tänka om människor.. då ser jag människor på ett annat sätt, som djur lite grann, jag ser på andra ungefär som människorna nog såg på varandra för typ 20.000 år sedan. då tänkte man inte på vilken status en person hade, så som vi gör nu - om den klär sig coolt, är rolig, snäll eller töntig - då var alla bara jämlika. alla var i stort sett bara en stor köttklump som behövde matas för att överleva. de var så avskalade, de var så sanna, så naturliga. de var bara sig själva. det fanns inga titlar.

jag förundras över sånt.

billybob bajsrubrik

  2009-03-03 / 21:59:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kryptiska grejer kan vara väldigt kul så länge man fattar dem, även om det kan ta ett tag.

men gör man aldrig det.. är det inte lika kul.

och till slut tröttnar man på att gissa..

no sense

  2009-03-02 / 22:52:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det är lite jobbigt när man vill två saker. två helt motsatta saker..
ena jaget säger: släpp det!
det andra jaget säger: nej, håll kvar! inte riktigt än...!
- men det är för din egen skull!
- men..men..!

shit, ska jag bara fortsätta käka smeten som den är, eller ska jag grädda kakan, eller kanske börja om på nytt? kanske blir det bättre om jag börjar på något helt nytt?


heh, jag gillar metaforer ;P

j*vla lärare!!

  2009-03-02 / 18:59:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag blir hhheeeeellllttt GALEN på människan! han är frrruktansvärt irriterande ibland! ..och jag är ändå inte så lättberörd av sånt. men nu, efter ett och ett halvt år av ytterst tvivelaktiga utlärningsmetoder och många på gränsen till elaka påhopp på eleverna, så har jag fått nog. och nu har jag bannemig dokumenterat händelsen ordentligt också. för vi ska gå till rektorn en dag, när vi har memoriserat alla 1000 grejer han har gjort fel. för jag tänker inte låta honom dra ner mitt betyg bara för att jag säger vad jag tycker, när jag till och med gör det på ett snällt sätt.

vissa lärare är bara helt otroligt lättstötta, och de vägrar ju lyssna på konstruktiv kritik! vid minsta knyst fäller de upp taggarna och ingår försvarsställning. sen lägger de en kvart på att föreläsa om sin syn på saken, som om det skulle få problemen att försvinna.

suck..

jag har faktiskt lust att skapa en facebook-grupp - 'alla som hatar karl-anders' eller nåt.. men nej, jag är ingen taskig person. enligt honom är jag fräck, vilket ju verkligen kommer från rätt mun!

gaaaaaaaaaah! i'm pissed!

femtielfte håltimmen

  2009-03-02 / 10:15:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det är inte kul. det trodde jag när jag var liten, att det skulle vara som en dröm att ha extra långa raster. men nej. det är långtråkigt. enda gången det är riktigt skönt det är när alla andra måste gå upp till lektionen, till fysiken (!) och jag kan stanna vid skåpen. det är en skön känsla! :D men sen går det oftast utför.. för vad feen ska man hitta på?!
    visst visst, det är ett utmärkt tillfälle att kunna plugga på.. men gör man det? heheh, nej.

och nu ska jag gå och... ja.. göra nåt.....?

dorky summary

  2009-03-01 / 22:02:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu är jag äntligen hemma igen! jag har övningskört i typ tre timmar idag med mr Tommy, (den supersnälla-uppkörningsmannen-som-råkar-vara-släkt-med-lilla-mig :D) och sen hämtade jag med mig broddelinen hem! :) och så hände något skumt med min kamera.. jag tror att minnet formaterades..? aja, no worries, jag är ju en duktig uttömmare (aiight maelin? ;P)

o så har vi tränat...! ;o och shit vad jag ÄLSKAR spinning ibland! då när det är riktigt bra låtar med rätt tempo.. beaten dunkar i öronen, de sprider sig i hela kroppen och man trampar i takt, upp och ner - käääääämpa dååå! JAAA! och svetten rinner, luggen guppar och jag ser ingenting! det bränner i låren och svanken gör ont, men oooooh! :D vem bryr sig om sånt? egentligen?



..can't read my, can't read my, no you can't read ma pokerface, pokerface..! :D
..wroomwroomwroom..