Beroende-träsket

  2012-11-17 / 22:31:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag är fast i beroende-träsket och kan inte ta mig ur. Jag tänker på det konstant under dagen och inget annat är riktigt lika kul som just det, speciellt inte föreläsningar, plugg eller halvobekväma konversationer med nya människor. Jag längtar hela dagen efter att få komma hem, bulla upp mig i sängen (enda stället i lägenheten där det är varmt) och trycka på play. Vampire diaries. Tänker inte ens försöka förklara varför, ni får se den om ni är nyfikna.
 
 
Cheesy bild bara för att lätta upp - check!

And folks dressed up like eskimos

  2012-11-17 / 22:17:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Detta är den, enligt mig, bästa jullåten av dem alla. Men hur lyckas han få det att se så lätt ut? Hur lyckas han le sådär mysigt under precis hela låten?

Go gubbe!

  2012-11-12 / 21:42:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Denna mysfarbror är Uruguays president. Jag vet nästintill ingenting om hans politik, men jag vet att han donerar 90 % av sin lön till välgörenhet och att han gjort landet till kontinentens minst korrupta land. Go José!

Något gammalt, något nytt

  2012-11-11 / 23:39:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har haft en så jäkla bra helg. Min kära vapendragare från förr, Louise, var i stan, och det var länge sen jag hade en så mysig, så kul och framförallt en så avslappnad helg. Det är något visst med att ha känt människor under en längre tid, det finns en speciell slags trygghet som nog bara kommer med just tiden. Jag har fått en nytändning på livet, lite inspiration och något av en välbehövd knuff framåt!

Det enda jag inte tyckte om var känslan i magen när jag blev själv igen. Det kändes som om något liksom rycktes ut.