Själv, men inte ensam

  2013-08-31 / 12:41:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bakfull och sliten, ligger i sängen i min skitiga lägenhet, alldeles ensam. Gårdagens fest blev pannkaka för min del eftersom jag missat att det jag drack var 30 %-igt och inte 17%-igt.
 
Så kan man se på det, eller så här:
 
Igår drack jag för mycket, men gick mest hem från festen för att jag ville det. Idag är jag inte så bakfull som jag borde vara och jag och Ida har spenderat hela morgonen i sängen. Ja, vi liknar mer och mer ett par och jag har kommit fram till att om man inte har någon att dela livet med så delar man livet med någon. Min någon är Ida.
Hon gick för övrigt precis ut på promenad och Calle tog en sväng till Halmstad igår, men de kommer snart hem igen. Hem till mitt hem, som också är deras hem just nu. Så jag är inte alls ensam. Lägenheten är dock kaos på grund av allas prylar, men jag bryr mig konstigt nog inte.
 
Hittills är det bara mysigt att bo tillsammans, äta upp varandras mat och skylla allt stök på vem som än inte är där just då.

Sommarstuga?

  2013-08-08 / 15:38:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mina grejer ska flytta in i kära lägenheten idag och jag ska bo kvar en natt. Åh som jag har saknat den! Sedan fortsätter jag och mamma mot Halland för fyra dagar semester. Vi ska spana på sommarstugor eftersom vi blivit inspirerade av programmet A place in the sun - Home or away. Dock letar vi inte egentligen på allvar, eftersom vårt hus ju faktiskt redan fyller rätt många sommarhus-krav. Det enda vi saknar är havet (vi har i och för sig en sjö, men ingen vill längre bada där), vandringsvägar och sommarkänslan. Men det är ju så kul att drömma!