ännu en lördag

  2008-11-29 / 13:36:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
well.. adventskonsert idag då.. och jag har fortfarande, efter typ fem år med samma klädkod, inget vitt att ha på mig XD får se om jag kan lösa det på ngt sätt, jag undrar hur jag har gjort förr...?

efter konserten har jag blivit övertalad att ha fest, och det kommer nog bli kul :D ..fast jag är lite nervös över att vara värdinna för okända folk, och att kanske inte så många av mina nära kompisar kan komma :(, men jag tänker iaf hålla klart huvud, eftersom jag ska plugga imorrn..
       usch ja, matte c-slutprov.. bläää!

nä, nu måste jag gå o duscha! hejs

what goes up..

  2008-11-27 / 18:34:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Herre gud!

Herregudherregudherregud. jag vet inte vad jag ska säga, utom just - herregud.

ena sekunden är man hoppfull och ganska säker på.. en viss grej.. men i nästa så tänker man att det är precis tvärtemot.. sen går man över till att tänka att det nog är något mittemellan...
 
usch! upp och ner som en jävla bergochdalbana, fast den här är inte rolig.. eller egentligen så är den väl det, på något sätt, för jag vill inte heller att den ska sluta, speciellt inte när den går upp och man blir hoppfull :D i vilket fall som helst så har iaf.. detta.. upptagit mina tankar ett bra tag nu..

haha, jag är så kryptisk! XD men seriöst, ibland är det tvunget..

no internet

  2008-11-24 / 15:50:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Att inte ha Internet suger verkligen.
Bara därför har jag suttit hela dagen i skolan idag framför datorn - och jag har faktiskt lärt mig en del trick! för alla datorer är knäppa - word-dokument går inte att öppna och bilddagboken hänger sig stup i kvarten. :(

Och inte är det speciellt nice när man upptäcker att alla andra har skrivit mycket längre franska arbeten än en själv, två dagar innan det ska in! Nej, livet är inte överdrivet kul just nu.. skolarbetena hänger över mig som mörka ovädersmoln..


Jag är hungrig, irriterad på två av de tre lärare jag har haft idag, och jag kommer inte att vara hemma förrän om över en timme, trots att vi slutar om fem minuter..


Men sånt är livet, jag gillar det ändå.

Nästan i alla fall..


sent en lördag..

  2008-11-16 / 00:30:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Idag är det lördag och det verkar inte som att jag kan sluta skriva ikväll, so here comes more..

 det känns som om någonting saknas i mitt liv, någonting viktigt. någonting som skulle ge mitt liv mer karaktär och kanske också mer dramatik. Vad jag menar är att jag till exempel skulle vilja ha mer att avslöja i leken "jag har aldrig".. inte för att jag vill avslöja pinsamma grejer, men på tjejkvällen sist gång upptäckte jag att i stort sett ingenting hade ändrats på nästan två år. Mitt liv måste vara skittråkigt..!
  Fast det tycker ju inte jag att det är.. ;) men vem vet - kanske är det en sån där grej som man inte visste att man behövde men när man väl fått det kan man inte leva utan det..

  så, för att skapa mer dramatik behöver jag nog jobba på att våga mer, släppa lös och få lite ADHD som min nya cellolärare säger. (Och på tal om honom - Äntligen ska jag få lära mig att skapa musik!!! fast missförstå inte, all heder åt georg (lilleeen XD) verkligen, men det var dags för förändring nu.. kanske var det dags för några år sen redan, men nu har det iaf hänt..)
  åter till dramatiken - hur i hela helskotta ska man kunna lära sig att släppa loss?! det är liksom så djuupt ingrott i mig att alltid ha kontroll på läget.. anledningen till att jag inte råkar ut för massa pinsamheter är för att jag hela tiden undermedvetet tänker på konsekvenser, risker och på alla de "om" som alltid finns.. hur släpper man allt det?
  men jag vet att jag har gjort lite framsteg iaf. I nian var jag extremt blyg, eller nej förresten, det var jag inte. Men jag var helt klart en observatör, och jag trodde att jag var nöjd med det. Men när jag sedan kom till gymnasiet tvingade jag mig själv till att prata med allt o alla, hellre för mkt än för lite, för jag visste att det var min chans till en nystart. Och det gick bra. :D Fast på köpet blev jag nog lite hispig, jag var liksom alltid på min vakt - när jag gick i korridorerna gick det runt i mitt huvud av alla intryck. för jag kände mig tvungen att se alla, jag ville se alla, för jag ville vara en del av allt.

  Nu går jag mitt andra år och jag har förändrats. Jag har insett att det är för mycket folk i skolan för mig att hålla reda på, och att det inte är bra för mig att hela tiden ha halva uppmärksamheten på omgivningen och inte leva i nuet och umgås med mina vänner. Mitt nya förhållningssätt har förstås inneburit att jag fått avstå från något jag tycler är väldigt kul, nämligen att titta på folk. ;D Och jag missar nog säkert också att hälsa på många jag känner :(, men jag tror det måste få vara så. För det var psykiskt jobbigt att vara så kluven, och jag tror även att det gjorde mig mer medveten om mitt utseende och vad andra kan tänkas tycka om det, att jag mötte så många folks blickar hela tiden alltså. Så - att ignorera folk har underlättat mitt liv. ;D dagens slutsats.

Jädrar, vad långt inlägget blev! oups XD

nu är det redan söndag, så godnatt! :)