du ska inte tro så mycket du

  2009-08-31 / 22:01:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej, jag ger upp. det blir inget djupt inlägg ikväll trots mina väldigt djupa funderingar förut när jag vandrade omkring i skogen och letade svamp.

jag besökte en ny liten skogsklunga idag, har aldrig varit där förut trots att den bara ligger tre hundra meter bort, trots att jag åkt/gått förbi där varje dag i kanske 14 år. det var mysigt, bara liten stämningsdödare att 44:an ligger 20 meter bort. men iaf, djupa funderingar..! jag gick igenom allt från bildredigering till översjälvsäkra personer till skollagstiftning (heh..). 

meen, easy entertainment såsom legally blonde 2 får en lätt att tappa alla tankar på seriösa business, så det får bli en annan dag. dessutom gör mitt huvud ont och halsen fortsätter tönta sig med retliga meshostningar.

så efter en liten skål blåbär med mjölk ska jag bädda rent min säng och sedan sova som ett barn! :)

men det kanske kommer snart

  2009-08-31 / 17:17:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
asså. igår hade jag flow

idag - not so much

faan att jag alltid gör de enklaste läxorna först

  2009-08-30 / 22:21:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sen tröttnar jag. och ja, ni förstår - verksamheten avstannar.

DEEP sigh.

jag läste förut i min nya kokbok för 25 spänn

  2009-08-30 / 21:13:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
att linfrön måste krossas innan man äter dem för att få ut något alls av näringsämnena, annars åker de bara rätt igenom systemet precis som de är. så det vet jag nu. synd att jag inte visste det innan jag alldeles på egen hand smällde i mig ungefär två kilo av de där små rackarna. 

inte en mr darcy vid dörren direkt, men oh så bra!

  2009-08-30 / 20:09:16 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
ojojoj! mitt i min smoothie-tillverkning nyss (just bara för att jag är en liten härmis och det är vääldigt gott) ringer ma portable, även kallad mobiltelefon. genom kent-musiken hör jag amy whinehouse gnälla noo, noo, noo! så jag springer till soffan, kollar på displayen, ser ett vansinnigt komplicerat telefonnummer och svarar; hej det är madeleine...?

hej det är johanna! hör jag som svar. och trög som man är ibland tar det en stund innan jag inser storheten i den meningen, för hus i helvete det är ju canada som ringer!! HEEEEEEJ! men GUUD! hur är det???

jag rusar ut på altanen och sätter mig på trappen, sticker huvudet mellan knäna och håller för vänster öra. men ändå måste jag lyssna vääldigt noga för att höra vad hon säger. så, eftersom folk säkert kommer fråga hur det är med henne tänkte jag skriva en liten rapport om vad jag (trodde jag) hörde för en stund sedan.

fröken broddelina befinner sig just nu i Walton's Beach, WB, hennes canada-familjs sommarstuga, där det tyvärr är så snålt om datorer att det faktiskt inte finns några alls. tydligen har det nyss kommit ytterligare några utbytesstudenter dit, varav en är en skiitsnygg fransman och en annan en liten japan som knappt kan engelska och som också lyckades missa flyget i Toronto men lyckligtvis ändå kom fram till lilla staden Sackville.

Tisdagen den åttonde september börjar Broddelina skolan, dagen innan är Labour day och då är man lediga för att kunna lägga ut en korg utanför dörren där folk får lägga i pengar och som sedan skänks till fattiga(?). jaa, är det tradition så är det! Hon planerar dessutom att börja i en universitetsorkester där fransmannens blivande bror (som förövrigt jobbar i glasskiosk och enligt broddelinas canadensiska kusin också är skiitsnygg) spelar viola.

nu tycks resten hon sa ha försvunnit ur mitt minne, så jag avrundar med att vidarebefordra hennes varma hälsningar till alla här hemma i Sverige! puss!

bland slöjmoln och änglar

  2009-08-30 / 18:41:04 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag ligger i soffan och tittar på finnkampen, christian olsson gör sitt tredje hopp, eller tar sina tre steg och sen hopp om ni fattar vad jag menar. ett urdrucket mjölkglas står på bordet och mobilen ligger bredvid mig, tyst. min mamma ligger och vilar på övervåningen och min pappa är ute någonstans som vanligt, kanske skördar han? jag vet inte. jag reser mig för att gå till köket, för att öppna kylskåpet för femtielfte gången och se om där finns något att äta, när det knackar på dörren. min nyfikenhet gör att jag glömmer bort maten och jag styr mina steg mot hallen istället. genom det räfflade glaset i dörren ser jag en lång mörk skugga avteckna sig på andra sidan. onda aningar hugger till i magen, men de försvinner igen lika snabbt som de kommit. jag öppnar dörren försiktigt och höjer långsamt blicken tills jag stirrar in i ett par stora blå ögon. en man, som hämtad ur 1700-talets england står med svagt nedböjt huvud och fötterna ihop och ler mot mig. han har en vit skjorta gjord av alldeles för mycket tyg och den är slarvigt nedstoppad i de mörkblåa byxorna. skorna är svarta men täckta av fuktig grå lera och över axeln hänger en militärgrön packsäck. jag har tappat hakan för länge sen och när han sträcker fram handen mot mig lägger jag bara automatiskt min i hans och han för den till sina läppar för en lätt kyss. sedan tittar han upp och säger ett simpelt "hello", med brittisk accent förstås. fortfarande med handen i hans tar jag ett steg mot honom, ut ur dörröppningen, och precis då byts mina svarta mjukisbyxor som i ett trollslag ut mot en lång gräddvit klänning med korta genomskinliga ärmar och ett ljusblått sidenband i midjan. i håret har jag vita pärlor och under klänningen kan jag känna korsetten smita åt, men den gör inte ont. han ser på mig uppifrån och ner innan han ler igen, jag själv är alldeles för chockad för att göra annat än att fortsätta hålla munnen lite svagt på glänt. när han sedan tar ett steg åt sidan ser jag att det på grusgången bakom honom står en stor mörkbrun häst med vackert vildvuxen man och stampar otåligt. mannen lägger en hand på min korsrygg och för mig mot den, sedan hjälper han mig upp på hästryggen som saknar sadel. jag sätter mig med båda benen på en sida, för helt ärligt hade det inte gått på något annat sätt med den flådiga, men samtidigt enkla, klänningen. snart känner jag hur han hoppar upp bakom mig och med en arm på varje sida om min rygg greppar han manen med händerna, klickar med tungan och säger åt mig att inte vara rädd.

vinden mojnar när hästen långsamt börjar röra sig framåt, min hals gör inte längre ont och näsan har slutat rinna, luften känns varm och när vi färdas längs med grusvägen är det som på film. man ser inte allt runtomkring, det är som om han och jag, vägen, de gröna dikena och åkrarna är det enda som finns. det enda som så att säga får plats i rutan. och jag känner ingen rädsla, ingen oro.. bara lättnad. och jag nynnar lite svagt till musiken i bakgrunden - en klarinettslinga följd av jazztrumpet typ, när vi i stilla mak skrittar mot solnedgången.

järnspöken

  2009-08-30 / 18:39:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag vill skriva, men herregud.. mitt liv står still. finns inte ett skit i min omgivning som är värt att präntas ner, så vad gör man då? hittar på?


sunk!

  2009-08-30 / 12:35:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
men nu ska äcklet duscha!

38.28

  2009-08-29 / 22:22:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det enda negativa med att ha feber är att jag nu uppfyller sju av nio symptom på svininfluensan..

bajs 2

  2009-08-29 / 22:18:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
förresten, som fortsättning på att min mormor försvann häromdagen var det idag min systers tur. hennes kompis kicki ringde förut och undrade om jag visste vart hon var då de skulle mötas för två timmar sen.

självklart svarar hon ingenstans.

jag vet inte om jag ska sucka eller bli orolig?

38.28

  2009-08-29 / 22:11:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
idag har jag feber. och det känns bra. eller inte bra, men ändå.. bra. för jag kan inte minnas när jag senast hade det, men det var länge sen. och jag har saknat det lite grann.

för jag menar.. den där känslan av att verkligen kunna säga att man är sjuk. att ha ett riktigt argument som är mätbart till och med, så att ingen kan förringa det och säga; äh, du är ju bara förkyld! big deal..

att vara förkyld är inget som direkt väger tungt, eller hur? för även om vi alla säkert är det i olika grader, och olika förkylningar ger olika svåra symptom osv osv, så är det inte lika illa som typ att ha brutit ett ben.. heyy! jag har ju totalt glömt bort felix! jag har ju inte ens sett filmen! 

...men nu har jag det. och den tål att ses igen för han så himla korkad ibland x)
http://www.youtube.com/watch?v=Z_ktrjPS_s4&feature=related


hail hail spit n'drool

  2009-08-29 / 15:12:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag är rastlös! rararararastlös! och idag är det tydligen en jättestor junkyard-fest på överby, med kända skateboarders och artister och de har till och med skeppat hit 3 lastbilar snö för att åka snowboard på! sen är det fest på swania för alla medverkande och allmänheten.

det hela låter i alla fall grymt coolt och jag fattar inte att jag har missat detta! hade jag vetat lite tidigare hade jag ju kunnat undvika the germs och varit fit for fight nu.

men jag ska sluta ångra saker jag missar och fokusera på morgondagen istället.

:)

vad annars

  2009-08-29 / 12:12:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag har haft en hemsk natt. en riktigt utdragen panik-hemsk natt. låg och vred mig från klockan tio till fyra, sen släppte det lite och jag fick sova några timmar. hela golvet nedanför min säng är fullt av snytpapper men näsan är trots det lika igengrodd som ett suprör fullt med löv. och som sagt, jag hatar att ha ont i gommen - värsta sortens ont. typ.

nu sitter jag och äter solrosskott (inte så goda) och kollar på robin hood, och mår faktiskt lite mindre piss än inatt :)

jepp, det är väl vad som är nytt i mitt liv




blåslagen, snuvig och allmänt schleten

  2009-08-28 / 21:21:41 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
jag hatar att vara snuvig så där så att det svider ända ner i gommen, vad som helst är bättre än det! för nu kan jag inte göra någonting som är roligt just därför att det inte kommer vara speciellt roligt. jag kommer få sitta här hemma ensam hela helgen, med regnet piskandes mot fönsterrutorna och med ett snabbt sinande förråd av näsdukar. och såklart en fin hög med läxböcker att roa sig med om man skulle råka få en topp på sjuk-kurvan. kuuuul.

nä usch, whinewhine. jag hade i alla fall himla kul igår! har aldrig blivit så svettig på ett dansgolv förut, kände mig galet sunkig och äcklig men var ändå lycklig. och så sova i lägenheten med danspartnern för kvällen - jaydee, ladies and gentlemen, var också underbart! sen idag efter skolan hade jag och louise en efterlängtad tre timmars-fika på strandgatan, och hon bjöd mig på lite pinsamhetsskvaller samt en störtskön trippande språngmarsch till bussen, I liked it! ;)

men just nu mår jag skit och det blir bara värre och värre. jag vill helst bara halshugga mig själv och kasta huvudet i älven.

in fair verona where we lay our scene

  2009-08-26 / 22:20:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


bajs

  2009-08-26 / 20:07:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

hemtjänsten i huskvarna ringde precis och undrade om jag visste var min mormor var, för hon svarar inte i dörrn och de har ingen nyckel.

jag sa som det var, att jag inget visste.


love is a losing game.

  2009-08-26 / 20:03:50 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

under skolåret känns känslorna sammanpressade, som om de inte kan upplevas fullt ut. så jag går på automatik och försöker mest bara genomlida allting.

men jag får rent ut sagt panik i skolan! jag kan inte hålla mig vaken och vill (inte bara nästan) strypa alla de som får tiden att gå så långsamt. jag trodde att jag var en sån som gillar att lära, men inte fan på det sättet, och jag trodde att jag var en sån som kunde lyssna, men nej, inte längre. jag önskar vissa lärare kunde tänka till lite innan de kom till lektion, kanske skulle de då faktiskt veta vad de skulle säga. och kanske skulle det då gå bättre att lyssna.

och jag önskar att vissa andra människor kunde tänka lite innan de säger saker också. jag vet att det inte är helt lätt att veta vad som sårar någon, men tänk lite extra så kanske ni kommer på det innan det är för sent. för jag behöver inte veta alla fel och brister jag har från er, jag behöver inte få veta hur patetiskt det hela egentligen är... 

jag vet redan.


när det blåser på månen

  2009-08-24 / 18:00:16 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
jag trivs med att gå i trean. rent ut sagt passar det mig perfekt! för det där med att vi måste gå catwalk förbi cafeterian med dess långa glasvägg flera gånger om dagen, det rör mig inte på samma sätt som det gjort förr. kanske gav det mig perspektiv att träffa så mycket folk ute i europa? för jag känner inte längre lika mycket att jag behöver imponera på någon, vi är alla bara människor i olika former och storlekar. och det som finns inuti oss är lika bra att släppa ut det också, för censureringen av vad som är värt att säga tar i stort sett bort allting.

jag brukar sitta och lyssna lite på folk när jag åker buss (men säg det inte till någon), och helt ärligt - hur lite av det som sägs är egentligen nödvändigt? det är nästan bara skitsnack, förklarande av livssituationer, prat om väder och vind, beklagande över skolan och läxor samt små intelligenta anekdoter som "hur fan stavas jonathan?! ett hå? vart då? innan t:et? jahaa efter, fan vad dum jag är!". men så bor resten av bussen också i grästorp ;) kanske är det galet intressanta samtal om religion eller livsåskådningar på strömslundbussen? eller om politik och organisk kemi på den mot sjuntorp? vad vet jag, men nä, jag tror inte det. jag tror helt enkelt bara att vi alla har ett inre driv som säger åt oss att prata, konversera och på annat sätt interagera med människor omkring oss så fort vi får chansen, för det är ju precis vad vi alla gör. automatiskt. 
tänk vad vore livet om vi inte kunde prata? jo, galet tråkigt!

förresten pratar jag precis likadant med mina kompisar som de på bussen gör, jag vet det, men det är annorlunda när man hör andra för det låter så mycket mer patetiskt då^^

in a world of golden kiwi

  2009-08-23 / 22:55:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
mmmhm, jag har haft en mycket fin helg! jag har bott på kollektiv i göteborg - sovit på soffan hos ett gäng esteter och bidragit ytterligare lite till lorten där. jag har shoppat några få kläder, en dassbok, lite ögonskugga och en kokbok. så nu har jag recept på limoncello! :D och på pinnbröd, så det måste vi göra nästa gång vi grillar.
     sedan gick jag runt ett tag själv i stora staden, satt en kvart på en av tågstationens många bänkar och glodde på alla människor som vandrade förbi (bättre än alla tv-program i världen) samt plockade upp min syster ur hennes svinstia till hus (;P) och åkte hem. så nu sitter hon här med sin matteläxa från chalmers och jag "hjälper till". för fastnar man på ett tal så fastnar man, då är det inte mycket att göra. jag hade änna glömt lite hur det var.. det där med skola.

det blir jag nog påmind om imorrn.

sov sött alla mina tre läsare! :)

alla dessa vackra människor

  2009-08-20 / 22:18:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
det var en fin tjörn-resa med 29 grader, sol och bad. bussen var kul, museerna lätta att uthärda och badet iskallt men underbart på alla sätt.
      helt ärligt känns det rent ut sagt SKITBRA just nu, med alla planer på filmkväll, kräftskiva, skidresa och kebnekaise-bestigning. jag längtar fortfarande efter att få prata mer med alla fina människor dock och ja, det där med skåpen grämer mig lite. vi kommer bli som främlingar, som rastlösa andar hägrandes i korridorerna utan ett riktigt hem att gå till på rasterna... det var inte så det skulle vara ju. men okej, tillbaka till friidrotten. blanka vlasic har precis tagit vm-guld och ska hoppa på världsrekordet nu...

okej, det gick inte idag heller. men äh, jag hejar på dig ändå, bara för att du stod på den där busshållplatsen för tre år sen.
      höjdhopp är helt ärligt en väldigt vacker sport, och även om det här låter som världens fjäsk till en viss så är det faktiskt en allvarlig tanke ;). för hela den där grejen med att graciöst flyga uppochner över en ribba liksom, och att EN centimeter kan göra så mycket, det är stort. det är imponerande.

jag är imponerad.

...

  2009-08-19 / 22:41:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fast alltså. det får gärna sluta göra ont.

jag är glad idag

  2009-08-19 / 22:40:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
alla på nätet känns väldigt negativa idag
men jag är glad ändå
min mage är knas och slutar inte att göra ont
men jag är glad ändå
mitt te har kallnat och påsen låg visst i för länge
men jag är glad ändå



ibland kanske man duger bra ändå

  2009-08-19 / 19:32:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

idag var första skoldagen i trean
jag fick äntligen träffa amanda
och alla andra saknade människor

det var galet många ettor där
så många att vi blev petade från ordinarie skåpslängan
istället är vårt nya crib borta vid matsalen
hejdå gemenskap

nu ska jag gå och läsa cosmo
imorrn blir det tjörn
och jag tror det kan bli bra
i annat fall är det ju iaf kul att åka buss

:)


en dag ska jag lära mig hur man sätter på helljuset

  2009-08-18 / 01:48:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
okej, lite pinsamt att jag sitter här bara tio minuter efter att jag gått ur bilen, och det är mitt i natten. men allvarligt talat så kände jag att jag var i stort behov av lite tröstande artificiellt ljus i fejset innan jag skulle gå och snusa. för sjuntorpsvägen i mörker alltså..
- okej, jag kör snart in i en häck men vart faan svänger vägen??
mm, lite adrenalin i blodet där ja.

och louises sista ord var som grädde på moset;

- men du, är det inte läskigt att köra bil i mörkret helt själv?
- näädå det är ingen fara, det har jag inte ens tänkt på förr!

två minuter senare; heh...

lite mysigare blev det i alla fall

  2009-08-17 / 15:00:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
se vad som kan hända när man är på sånt humör^^

lay down beside me in the quiet night, darkness pressing on the windows

  2009-08-17 / 13:37:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
åh jag känner mig kreativ idag! men jag vet inte vad jag ska göra av alla känslor. jag har nyss provat en massa kläder, kommit fram till vad jag ska ha på mig första dagen i skolan (sen när började jag planera sånt?!) och kommit på att jag verkligen borde börja träna. men här skulle jag vilja lägga in en protest. en protest mot att det inte finns EN ENDA sport där man inte behöver tävla, visa upp sig eller något liknande. för jag ogillar att tävla förstår ni, jag ogillar det starkt. så vad gör jag? tar en cykeltur till stan? eller en springtur här hemma? nej, lägger in protest mot det med. för springa är så jäävla tråkigt, ursäkta språket, och jag saknar allt vad motivation heter för att pina mig igenom det. jag lovade mig själv att springa igår och jag höll löftet, en stund. när jag inte längre fattade varför jag sprang så slutade jag, det var inte värt det.
    så vad ska jag göra?

utöver träna hade det varit himla härligt att få gå ut i skogen och plocka svamp eller fota lite blad och barr just nu. tyvärr finns det ingen svamp här hemma, eller kamera heller för den delen.

antar att jag får nöja mig med att äta färska fikon och ha filmmaraton i härstorp istället ;P

now I know why it's good to keep away

  2009-08-16 / 20:19:38 / Allmänt / 1 KOMMENTARER




- genuine swiss sunset

I never was a doer

  2009-08-16 / 14:02:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
det där med svensk sommar.. det är ju någonting som alla alltid bara säger. jag har själv sagt det, men aldrig riktigt hållit med. för ibland är det ju faktiskt fint här, ibland har vi värmeböljor på flera veckor och majoriteten av dagarna är himmelen iaf delvis blå.

men okej, nu vet jag att allt är relativt så jag ger mig. 
svensk sommar är skit.

jag gillar mina ärr men är rädd för att de ska försvinna

  2009-08-16 / 13:58:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag vill ha kvar alla de där småsakerna - typ saltet i håret, den brunbrända huden, tatueringen på fotleden och ja, alla ärr, som minnen. men allting bleknar, så även minnena. jag är glad att vi skrev dagbok (trots att det var det jobbigaste på hela resan), jag är glad att jag tog 800 bilder och jag är glad att vi är tre om minnena. annars kanske allt lika gärna hade kunnat vara en dröm.

snart igen kommer ni se mig på en fjärran perrong, gud vet vart och gud vet när, men snart

  2009-08-16 / 00:27:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag gillar den här tiden på dygnet. det är tyst och lungt och även om jag hör klockan ticka så känns det inte som att tiden går. det känns som att stunden just nu är bara min, och som att framtiden börjar imorrn. jag kan nästan känna lukten av framtiden nu, så nära känns den. jag känner lukten av en egen lägenhet med nymålade väggar och staplade kartonger med nyss inhandlade ikea-möbler, nyinköpta blommor står i fönstrena och eftersom de fortfarande lever gör de luften sådär härligt lätt att andas, som om man vore utomhus. och jag kan se framför mig hur jag går omkring i främmande korridorer med ljusa pastellfärgade kontorskläder och byter ord med arbetskamrater till höger och vänster, sådär som jag gillar :)

jag vet inte vad jag kommer att vilja arbeta med i framtiden eller var jag kommer vilja bo. men jag tror att sånt ordnar sig med tiden, det kommer bli bra till slut. och förresten ska jag ut och resa en massa innan jag bestämmer mig för allt det där, jag är definitvt inte färdig med världen än. no sir!

nu är det sova. imorrn ska jag springa. det lovar jag.

ursäkta inlägget, skrivet framför fängslande actionfilm

  2009-08-15 / 23:18:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej, hemma från tågluffen och jag är helt inne i vardagen redan. jag orkar inte skriva om tågluffen, helt ärligt. för jag har redan pratat sönder den här hemma, vilket är synd men sant. om någon frågar drar jag höjdpunkterna, eller rättare sagt stunderna som låter häftiga och är lätta att förklara. typ bada naken i medelhavet mitt i natten, slussa i schweiz, åka golfbil i Bardolino samt gå på nattklubb med ett gäng stockholmare i krotien. 
      känslan av frihet jag kände när jag satt på ett tåg i italien, utkastad i korridoren och sittandes mitt i ett stort gäng afrikaner och med bara ett ungfärligt mål att spendera natten på en camping någonstans vid en fin sjö var minst lika härlig, om inte ännu härligare, än allt det där som liksom låter bra. 

se, nu skriver jag om tågluffen i alla fall!
 
min egentliga mening idag var att få ur mig känslan jag har just nu. känslan, eller mer specifikt rädslan, för inget mindre än min egen lathet. jag vet hur det låter - patetiskt. lathet är ingen sjukdom, det är ett val för sjutton! precis som med det mesta i vårt liv så styr vi det själva, om vi vill sitta på rumpan dagarna i ända eller faktiskt göra det där som vi vet att vi borde. 
     jag är nämligen av uppfattningen att vi själva kan välja hur vi ska bemöta alla problem och motgångar, hur vi vill vara mot andra människor och hur vi rent allmänt vill må. jag beskyller inte dem som mår dåligt på något sätt, jag säger inte att de får skylla sig själva. det jag säger är att vi själva har kontrollen över våra liv, vi kan välja våra tankar och till viss del kontrollera våra känslor. och jag tror att vi gör det helt för vår egen skull. vi mår helt enkelt bättre av att styra våra tankar mot det positiva hållet, söka förståelse för andra människor och inte vara helt utelämnade till impulsiviteten, som annars lätt styr allt vi gör. eller nåt.

sheisse vad jag har spårat ut idag! det här brukar liksom hända, alla mina inlägg blir små halvtaskiga wannabe deep's, men inte orkar jag göra ngt åt det. nä, för jag är trött nu. jag har typ varit vaken i eeelva timmar nu. gosh!

RSS 2.0