En hyllning till tre fina människor

  2012-04-25 / 22:47:10 / Bilder / 1 KOMMENTARER
När jag hela dagen har legat i sängen däckad av matförgiftning, passade jag på att skapa små hyllningscollage åt mina tre fina vänner! Tanken är att bilderna representerar personen, något så när i alla fall.
Louise - gillar engelska, har bott i england och tycker om mat, speciellt mango. Hon har en passion för katter och är väldigt fotogenisk!
Johanna - den okrönte charmdrottningen som har svärmar av män efter sig. Hennes stil kännetecknas av örhängen från indiska och hon dricker te ofta, men aldrig utan att spilla.
Malin - kontrasternas tjej. Hon spelar fotboll och tränar som en tok, men syns ändå alltid med långa avancerat målade naglar och massor med smycken. Gillar att sjunga, spela piano och allt som är rosa!

Matförgiftning och servitris för en dag

  2012-04-25 / 17:08:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Klubbad utav matförgiftning ligger jag nu här och pinas för att jag åt den där kebaben igår. Lyckligtvis blev jag inte sjuk förrän idag, det hade varit väldigt olägligt om det hade slagit till tidigare med tanke på att jag provjobbade på en sportbar fram till halv två i natt. Att sitta i en sketen källare tillsammans med en stor rastlös rottweiler och kaskadspy hade inte varit så lyckat, och troligtvis heller inte gett mig jobbet..

Vad gäller jobbet så tror jag dock inte att jag vill ha det. Får man säga så? Får man vara så bortskämd att man tackar nej till ett jobb i dagens lågkonjunktur? Grejen är att jag kommer få tillbaka så mycket på skatten att jag klarar hyran för hela sommaren, och jag har sparat under årets gång så har nog råd med en liten semester också, och så mycket slit för 85 kr/h är helt enkelt inte värt det. Då kan jag lika gärna jobba på MAX och få 20 spänn mer i timmen, för samma slit. Trots att de gång på gång varnade mig för stressen inne på sportbaren och gav mig komplimanger i slutet för att jag klarade den så bra, så var mitt problem snarare att det inte fanns nog med saker att göra. Jag sprang runt där, ständigt ivägen för de enthusiastiska fotbollssupportarna som ville se på tv-skärmarna, och bara längtade efter att få komma ut därifrån, eller efter att kunna gömma mig någonstans. För en servitris får aldrig någonsin stå stilla, sa de gång på gång. Så därför fortsatte jag springa ivägen för tv-skärmarna, och åtminstone spela upptagen.

Det är fysiskt jobbigt att inte veta vad man vill

  2012-04-18 / 23:56:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mitt i natten. Sitter och väntar på tvätten. Tvättstugan är läskig så här sent, kanske mest för att jag har sett några avsnitt Alcatraz precis, men ändå.. Häromdagen valde jag kurser inför hösten, och därmed inriktning på min utbildning, vilket kommer att bestämma vilket typ av jobb och liv jag kommer få. Fan vad svårt. Nu ska jag istället bestämma mig för om jag vill ha ett stressigt skitjobb eller kanske inget alls i sommar.

Jag borde egentligen vara lycklig nu. Vi ska till Halmstad i helgen ett gäng människor, för Calle har huset för sig själv. En visit som säkert kommer bli kul, men som lite förlorat sin tjusning i mitt överflöd av fritid.. Ni vet, tårta är jättegott, men när man får det varje dag under en lång tid så kan man inte njuta av det.. Lite så är det med mitt liv nu. Vi har så mycket fritid, att allting har börjat gå långsammare för att fylla ut dagarna. Så egentligen har jag inte alls mycket tid över, vilket är lite ironiskt.