när världen faller samman

  2009-06-30 / 21:30:49 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
livet går ut på att lösa problem, sa min pappa en gång
jag tyckte det var klokt sagt
en del problem går inte att lösa dock
jag tror det är då man dör

om det ändå vore så nu

  2009-06-28 / 22:56:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag haft en helt underbar söndag. uppenbarligen lever jag på helgen, veckorna är bara transporttiden där emellan. ett nödvändigt ont. men som sagt - underbar dag!

för vem skulle inte för en dag vilja få känna att allt var precis som när man var liten? vem skulle inte vilja få en heldag med sin äldsta kompis, sin kumpan som man gjorde allt tillsammans med när man var liten, vännen som bara bodde nio meter bort och som alltid kom hit efter skolan för att äta nudlar och se på sunset beach. vem vill inte åka tillbaka i tiden med denna vän, leva exakt som vi gjorde då, men många år senare.

en heldag på gaddis, hem för att städa undan vodkan innan föräldrarna kom hem (okej, sånt gjorde vi inte förr), käka sig mätt på smultron, bli biten av mygg och pissmyror och plocka blommor vid sjön. sedan tillbaka till gaddis för en grand finale med en liten fin folkkvartett och kortspel i solnedgången. kvällsdopp och revbensspjäll.

det låter perfekt. och det var det också, ganska så perfekt. :)

dagarna rinner så brått förbi

  2009-06-27 / 22:49:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

...för att citera en liten låt text. den stämde bra kände jag. för jag ligger här ensam i mitt hus, i lilla gröna soffan med en bok bredvid mig och ett dunkande huvud. alltför snart är det söndag, och då är det bara en dag kvar till måndag och arbetet. jag är inte pepp... för det är liite för långa dagar och liite för långa veckor. om gud vore rättvis skulle det varit 50/50 mellan arbete och ledighet.^^

på byrån i hallen står minnet från igår - friskisflaskan fylld till bredden med vodka. det blev bra även utan spriten igår, men jag ska nog inte arrangera något mer på ett tag nu. för jag behöver en paus. som värd blir man så engagerad, det är på dig det hänger om det brister för du är anledningen till att alla är där. så jag känner mig tvungen att ha tänkt igenom allt innan, att ha svar på sånt alla frågar, att ta hand om alla uddisar och få det hela att lyckas. usch, jag bryr mig så mkt hela tiden förstår ni. och det är väldigt utmattande. jag orkar inte planera planera planera längre, jag vill bara kunna komma dit och ha kul, vara mig själv och jobba på det sociala istället! :D 

men det är ju det här med att ge och ta. om jag ska börja ta krävs det att andra ger, och det kan man inte bara begära. det är sånt som ska komma av sig själv tycker jag, man ska ge för att man vill, inte för att någon säger att man måste.


och molnen de skingras när du håller mig kär

  2009-06-27 / 14:12:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


snörvel. jag hatar allergier, för de ger aldrig upp.

min dag, som ingen fattar

  2009-06-27 / 01:28:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
stress - tristess - stress - tristess.

roligheter - roligheter - roligheter - tomhet.

god natt!

hej bloggen

  2009-06-27 / 01:15:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
du är allt bra fin du
du finns där i ur och skur
du förstår allt
du dömer inte

du kan inte svara mig
men det gör inget
det är okej
det räcker att du bara lyssnar

för du låter mig slippa
de tomma blickarna
de inbillade dissarna
och pressen att alltid behöva underhålla

extracts of my new idle life

  2009-06-25 / 21:45:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
trött. punkt. astrött. punkt.

jag försöker änna understryka något här, förstår ni?

iaf... världen låter mig inte vara idag. mina underbara vänner hör av sig (och det är sjuukt härligt och bra!!) men jag vill egentligen bara sova...! eller helt ärligt: sova, skolka jobbet och vara med vänner resten av sommarlovet, men realistiskt nu madde - det går inte.

och nu så ringde jordgubbsodlingen nyss också. tydligen FÅR jag komma dit och jobba när jag har slutat på näl om två veckor, om jag vill. jo tjena, som det känns just nu: HELL NO!  om två veckor kommer jag vara död och begraven, thank you very much!

och sist men inte minst så ringer familjen. tydligen telefontimmen mellan åtta och nio..? 

gråsparven när hon sjunger

  2009-06-22 / 22:22:06 / Allmänt / 3 KOMMENTARER



jag har gett upp mina planer på att gå ut och springa. god knows I need it, men det tar emot. vill av ngn anledning inte komma för långt ifrån huset. kanske skulle prova att springa i cirklar runt det..?
äh, jag har rockat loss lite till håkan hellström istället. dansat runt i huset i min svarta bikini och pappas stora vita skjorta, och praisat gud för att jag inte har några grannar (...att tala om).

att dansa gjorde mig grrymt sugen på fest - folk, prat, skratt, dans, mys..! jag ska nog ta och fixa ihop ngt till helgen.. ngt litet iaf. jag har ju trots allt ett stort tomt hus plus en liten lägenhet helt för mig själv. det kommer nog inte bli så igen, kanske någonsin, och därför måste jag verkligen passa på! men jag blir lite hispig av att tiden går så fort.. snart är veckan över.
sad.


skuggornas långa brokiga fingrar kommer närmre och närmre

  2009-06-22 / 20:02:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu sitter jag ute på gräsmattan istället, på en tjock och go luftmadrass och med datorn i knät. jag har det gott :) 

vänner går på tv just i detta nu, men jag orkar inte gå in och sätta mig där och kolla. jag vill för den delen inte heller, för jag känner mig så fast där. jag har inte lyckats se ett helt tv-program på länge utan att samtidigt ha antingen datorn, läxböcker, sudoku eller mat i knät. det går bara inte längre.

skuggorna är långa nu. jag har flyttat mig tre gånger sen jag kom hem och äntligen kunde få lite sol på näsan, för solen är så låg. men det är mysigt. kanske blir man inte brun, men man blir varm. och inte svettvarm utan bara sådär lagom rodnande varm i ansiktet, och det är då det är som allra bäst.

men nu måste jag flytta mig igen

15.05

  2009-06-22 / 19:59:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
40 minuter kvar innan jag får gå hem!

jag sitter i ett rondrum här på näl, någonstans i mitten av huset tror jag. ett rondrum, jag tror det är typ som ett konferensrum ungefär, för det finns flera datorer, en whiteboard och ett stort ovalt bord i mitten. jag målade en död gris på whiteboarden förut. nu är den inte längre död, utan blundande, för jag kom att tänka på att jag ju faktiskt var på ett sjukhus. någon kan ju ta illa upp av en död gris på tavlan... men en blundande gris på tavlan har väl aldrig skadat någon? :D

iaf, det här rummet ligger ganska avlägset, bara ibland går någon förbi, och än har ingen frågat vad i hela friden jag gör här. jag vet inte vad jag skulle svara.. att jag gömmer mig? eller att jag sitter här och skriver blogginlägg på ett papper under arbetstid men kanske kan jag få lön ändå...?

faktiskt så har jag böcker bredvid mig, ifall någon skulle komma. vad sägs om "etik i basal omvårdnad", "kirurgiboken" eller "anatomisk atlas". vilken vuxen skulle inte bli imponerad om jag helt frivilligt satt och bläddrade i såna böcker^^

nä, nu ska jag ta och gå en runda, se om någon behöver mig... vilket jag inte skulle tro, men jag kanske kan smyga ut och sätta mig ute i solen halvtimmen som är kvar? :D

tumbling down

  2009-06-22 / 19:18:25 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
sitter och kollar på en liten youtube-slideshow. paolo nutini.

thaaaa han är hot^^

no 1

  2009-06-21 / 21:41:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag har nog haft den bästa helgen i mitt liv tror jag. det kanske är svårt att förstå hur mycket det kan betyda, men för mig.. att få bo här hemma tillsammans med någon man kan skratta och ha kul med, men att samtidigt kunna vara så trygg att det inte spelar någon roll att man går omkring ful som stryk, är guld värt.

men jag sörjer min kamera! jag sörjer så det gör ont i magen faktiskt. j*vla familj som snor med BÅDA TVÅ till italien!

jag är grymt sur.

I got soul but I'm not a soldier

  2009-06-21 / 01:53:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

ensamma i den kalla sommarnatten

  2009-06-21 / 01:46:14 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

mina kinder är varma och röda. de är skrattröda, och lite daiquiriröda också^^ 

livet är underbart! en av världens mest fantastiska människor står i min dusch just nu och det låter väldigt fel men är egentligen bara fint. för kvar sitter jag bland tända ljus, urdruckna coktailglas och godmorgon-juice. livet är fint och klockan är mitt i natten, men vi har vänt på dygnet och ingenting spelar längre någon roll.

och även om jag trots de sju midsommarblommorna inte drömde om min framtida make inatt, så mår jag bra på egen hand. för jag har blivit småkär i hela två killar på fyra dagar och hälsat på cirka hundra personer under samma tid, haft skitkul och lärt mig massor. 

så livet leker, och nu vill jag bara få alla andra att må lika bra som jag.


midsummer's eve

  2009-06-19 / 14:52:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag vaknade jag halv två. det krävdes tre klockor för att övertyga mig, men okej, det var sant. jag hade sovit bort min första dag ensam... jag som hade så stora planer.

ibland är jag en besserwisser, sad to say. ibland kommer jag med mina erfarenheter, som får plats i den allra minsta ryska dockan gjord av trä, och försöker ge kloka råd åt vänner med erfarenheter som fyller den fyra storlekar större dockan. 

om ni inte vet vilka dockor jag pratar om, så var det såna där som min farmor hade och som var kul i cirka tio minuter, sen aldrig mer igen. en bild säger mer än tusen ord....




och förresten. jag är inte avundsjuk.

studiostudiostudio

  2009-06-19 / 00:30:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag har nu avklarat två och en halv timme helt själv i huset! och det går bra! jag lever! det värsta som har hänt än så länge är att datorn inte fungerade ( sätt i sladden ) och att frysen börjat pipa ( stäng dörren ). så det kommer nog gå bra det här..!

men min kropp gör ont. stå och gå en hel dag, sedan spendera fyra timmar inne i studion, på en hård stol och med en stor träklump mellan knäna. vi spelade en låt cirkus 50 gånger och fick en halv pizza på köpet, värt det? ja, jag tror det faktiskt.

ibland är det bra att göra saker man inte vill, för man vet inte alltid bäst själv, det kan bli bra ändå.

nältimmar är extra långa

  2009-06-17 / 21:56:43 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
nu sitter jag här och kollar på miss marple och våndas inför midsommar. jag våndas inför sommarlov, med vännerna spridda för vinden och familjen nere i italien. de åker imorrn... förövrigt.

jag känner mig så ensam och det är svårt, svårtsvårtsvårt, att tränga sig på. så jag antar att det kommer vara me, myself and I ett tag nu... plenty of time for dip shit..



men vet ni!

på byrån när jag kom hem idag låg det ett brev. det var adresserat till mig, från nils ericson. med andra ord - betygen...!
och så HIMLA GLAD blev jag! tåraglad till och med! mvg både i idrott och i etik! :D
jag - mvg i idrott. hmm, låter konstigt. men kanske lite logiskt ändå...

jobbet var fett jobbigt

  2009-06-16 / 21:44:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


inte för att vi gjorde så mkt men ändå.. kanske var det t.o.m just därför..
men det fanns två helt okej snygga läkare där iaf (eller ja, st-läkare resp. underläkare). det hade jag inte trott! och all personal var faktiskt inte över 40, samt att det fanns en "altan" där, så det var inte helt fönsterlöst heller..

och nu känner jag att jag har en sak att berätta men jag kanske inte får.. så jag borde nog läsa sekretesshäftet först. 

men..! jag har glömt nämna en kul sak som hände häromdan!

för påväg hem från louise i fredags körde vi på velandavägen, som är en vääldigt krokig liten idyllisk väg. och sittandes i baksätet märker jag och johanna efter ett tag att malin girar en himla massa hela tiden. när jag frågar vad det är, vad tror ni hon svarar?
"men det är grodor på vägen.."
tahaha :D
underbart att kunna säga det till mamma och pappa när bilen sen ligger i diket, tycker ni inte?

(malin, förlåt om du känner dig påhoppad liite för ofta.. jag älskar dig och det vet du nog, men ibland är du bara så himla kul ;)

två dagar tills familjen dumpar mig för venedig

  2009-06-15 / 19:04:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jobbet kommer bli läskigt och krävande. nio timmar per dag instängd i en byggnad utan fönster med gravt sjuka människor och samtliga "kollegor" över 40 år. sedan köra hem i egen bil till ett tomt hus mitt på landet. 

handla mat själv, laga mat själv, skjutsa mig själv överallt och så även underhålla mig själv....

jag är riktigt. jäkla. rädd.

won't give it all away at once, but little

  2009-06-15 / 17:04:09 / Allmänt / 8 KOMMENTARER

fifteen minutes of fame

  2009-06-14 / 22:48:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har jag äntligen fått tillbaka ansiktet! smink kan vara väldigt snyggt, väldigt praktiskt, väldigt kul, men och också väääldigt jobbigt. jag har haft ett tjockt lager beige och massa annat gojs på mig i typ sex timmar och gaaaah, jag blir tokig!

hela dagen har varit en väldigt annorlunda upplevelse, men ganska påfrestande då vi fick vänta så sjuukt många timmar. och inte fick man något att äta där heller, så det blev frukost, frukt, frukt..................... mat!! 
(........ = mkt efterlängtat!)

och imorrn börjar jobbet.

hm.

ingen ro ingen vila

  2009-06-14 / 12:09:26 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
himlen är blåblåblå! :D
men jag ska till göteborg... och stanna inomhus. så jag kommer inte få ngn sol på näsan idag. istället ska jag bli plåtad av vilt främmande människor under fyra timmar. "modell för en dag" jo tjena, det känns ju verkligen jäääättelockande att springa runt och leka modell framför kameran när man har en fet finne på hakan... nä, jag är inge vidare pepp.

men ibland gör man saker man inte vill... och jag får ju i alla fall får åka tåg dit och hem! not. världen tog ifrån mig den lyckan också, tågbuss blir det.

snällare än snällast i världen

  2009-06-14 / 00:38:03 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
nu känns det bra igen! prat löser allt, skratt löser allt. jag fick offra vad som kunde blivit en kul och ganska snurrig kväll, men det var det värt. för ibland måste man se till att laga det som gått sönder, och då.. vad gör en kväll eller två? :)

mmm, gosig känsla i magen inatt, för vänner är allt bra fina!

kommer du ihåg alla dagar då det var vi två

  2009-06-13 / 17:53:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag hatar det.
saker som kommer närmare och närmare i tiden men jag vet inte hur jag ska tackla dem när de väl kommer, för det får jag inte reda på. så därför får jag bara sitta här i lugnan ro och vänta på stressen jag vet kommer komma. och hela världen känns konstig, alla människor så avlägsna att jag inte vet hur jag ska nå dem. för sommarn är här och framtiden oviss.

det känns som om jag vore ensam kvar i en tom tom värld och jag vet inte hur det hände riktigt. men jag gillar det inte. det är så mycket som händer, så mycket jag vill göra. och så lite tid. 

och det känns som att det här kommer bli en svikarnas kväll. gånger två. men jag vet inte än, jag hoppas.

den lilla röda fyrkanten med 27 knappar och en skärm håller inne med svaret. eller så susar det just nu genom luften, osynligt och obegripligt, för att sedan stå klart där på skärmen. i hårda ord. då när tiden nästan är ute...

jag har ont i magen. om du bryr dig.

hier soir / aujourd'hui

  2009-06-13 / 15:32:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag har nog aldrig varit så bekymrad förut.
och så rädd för vad som kan hända, utan att ens veta varför.



men just nu är jag trött och magen är smockfull av skorpor, 
så jag ska gå och sova lite tänkte jag.
efter det ska jag försöka att inte tänka.. att helst sluta helt.
och ikväll vill jag bara glömma.
jag vill bara ligga på en säng,
titta upp i taket och förundras över hur mysigt suddig och snurrig världen kan vara ibland.

jag och paraplyet mot hela världen

  2009-06-12 / 16:48:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
här sitter jag i min systers rum.. i den nyinköpta supermjuka sängen som hon lämnade kvar i flytten, men som nu bara står här i det övergivna rummet. jag tänkte det var bortkastat. 

det regnar utanför fönstret, och det verkar aldrig ta slut. liksom tårkanalerna behövs det väl tömmas ordentligt någon gång då och då. men jag tänker bara på min pappa som har bestämt sig för att cykla 30 mil i det här vädret... och tycker nog att regnet kunde väntat lite grann. gett oss en fin och solig skolavslutning, kanske ett årets första bad och torra fina landsvägar åt min far. så om du hör mig gud, så finns det fortfarande tid^^



gaah!
jag säger det igen; snälla! påminn mig om att INTE vara med och sjunga i kören nästa år, vad per-inge än säger. för jag orkar inte mer.. orkar inte stå på scen igen och igen och aldrig stå för det jag gör. det gick an när jag var liten och inte förstod bättre, men nu ser jag det från omgivningens ögon och därför borde jag bara sluta. låta dem slippa höra.

jag antar att jag gör det mest av plikt, och av hopp att det någon gång kanske kommer att låta bra. jag önskar det kunde göra det... så jag kan få sluta tycka synd om publiken, få sluta skämmas och få sluta brottas med mina egna ansiktsmuskler för att inte visa min obekvämlighet.

(men som vanligt.. ta mig med en nypa salt hörni ;o)

nä, nu ska jag köra hem till corre, och sen till louisen! :D och det slog mig förut i bussen hur himla kul det är att köra bil! så jag var bara tvungen att säga det, även om jag redan är långt över min egen skrytgräns..! taha, ysch på det!

inte sovmorgon imorrn

  2009-06-11 / 22:12:43 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

vrid volymknappen tills gitarren känns i hjärtat, då är det rätt.
sen.. lyssna..!


intestine subjection

  2009-06-11 / 19:40:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min mage kräver mycket för att hållas nöjd. och jag bugar mig för dess välde för om inte magen mår bra blir allt svårt. som att gå upp för trapporna till kemin, som att le och socialisera sig bland vänner och fiender eller som att sitta på en stol och bara anteckna lite grann, allt blir svårt. 

bara att ligga ner i en säng kan vara fruktansvärt äckligt smärtsamt om magen vill dig ont. jag kommer ihåg.

det rostade brödet, den salta saft-medicinen, krokodil-filmen på tv:n, jonas gardell-boken jag läste i brist på annat, papperskorgen nedanför sängen, och minen i de stackars små thailändarnas ansikten på restaurangen då de inte förstod varför jag grät.

jag blir trött på det ibland, allt som staplas på hög...
 
och vet ni. nästa inlägg ska vara muntert, jag lovar^^

there's more to it

  2009-06-11 / 18:09:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kemin gick dåhåhååligt.

och det var jag, bara jag, som sabbade det. vilket är en tröst, eller nä, eller jo, eller jag vet inte... men det finns inget att göra åt't, jag kommer max få vg i slutbetyg, vilket är okej, och jag slipper göra labbarna under sommarlovet, så jag antar att jag till och med borde vara glad..! men helt ärligt så bryr jag mig väldigt lite om hela alltet just nu.

det finns viktigare saker än betyg i världen, och kämpar man inte så kan man inte heller förvänta sig att vinna.
så är det bara. det säger sig självt.



midnight u-turn

  2009-06-09 / 00:00:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
borde sova, men kan inte sluta. tankarna har vänt, för lycka smittar av sig, om än kanske bara för en stund..

men det kan bli bra det här! :D

the fear / fuck you

  2009-06-08 / 22:58:09 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
det kommer alltid tilbaka. allting kommer alltid tillbaka. mer eller mindre.

jag ser mig själv bli större och starkare för varje dag som går. jag växer bokstavligt talat på bredden, vilket jag förövrigt ska ta tag i alldeles strax, och bildligt talat på längden. för jag har kommit närmare mig själv och lärt känna det som finns där inne, jag låter det komma ut allt oftare och ger andra chansen att se det också. jag finner inga ord som kan beskriva skillnaden på mig själv då och nu, för precis två år sen var jag en helt annan människa. en mindre människa. 

jag var en liten människa med ett litet liv.

men trots mina jättekliv upp mot toppen blir jag rädd, rädd för framtiden. rädd för att inte må bra och för att aldrig få bli riktigt jäkla lycklig. rädd för att få ett tråkigt liv, och att det går så långt att jag inte ens märker det själv, så jag blir en sån man tycker synd om. jag tycker jag gör vad jag kan, men ändå så klappar det aldrig!! och om jag slutar skjuta det ifrån mig ens för en liten stund, så kommer det alldeles intill och då blir det jobbigt. så lek inte med mig, snälla. ja eller nej.

jag klarar mig alltid.

sloppy second

  2009-06-08 / 20:04:46 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
I'm telling you.

wry, wonky, lopsided, askew

  2009-06-08 / 19:57:30 / Allmänt / 1 KOMMENTARER








don't brake the mirror

  2009-06-08 / 18:31:40 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
det är inte klokt vad vuxen jag känner mig.

för jag har åkt bil till och från skolan idag, jag har ringt två spontana samtal samt lagat en nyttig måltid till mig själv. igår var jag och röstade, och där på bygdegården förde jag ett långt och vääldigt intelligent samtal om arbetslöshetskrisen med en mamma till en gammal skolkamrat. de är förövrigt väldigt lika varandra, mamman och dottern... och mormorn, som var där hon med. och jag förstår nu varför dottern är som hon är, för de var lika läskigt falska alla tre. lätta att prata med men den totala avsaknaden av leenden och muntra tongångar gjorde att hela rummet försänktes i en deppighet som jag rent spontant kopplar till stämningen på skeppet "the flying dutchman" i pirates of the caribbean. ifall ni undrade.. x)

imorrn ska jag på inskrivning till sommarjobbet, och iochmed det har jag insett att jag verkligen måste börja öva på min signatur, för alla bara vill ha den hela tiden..! suuck ;) och på pass/körkort/id-kort som man ska ha i sju år eller vad det är vill man ju inte att det ska stå med barnsligt perfekta kråkfötter, det ska vara hafsigt när man är en mogen kvenna. man ska inte nödvändigtvis ens kunna läsa vad det står förstår ni. 

för att förstärka allt vuxen-skit jag hållit på med i dagarna senast har jag även dragit på mig en väldigt proper svart tröja, som sitter åt i halsen och liksom gör att jag känner mig lång. lång och ståtlig. lite top model-hals får jag nästan. tröjan hade nog passat att ha på min och louises lilla photoshoot som aldrig blev av. men eftersom jag så vackert hintar om den nu här så kanske den blir det ändå ;)

det funkade nästan

  2009-06-07 / 23:57:48 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
louise peptalkade mig förut till att börja blogga igen, och jag kände det! jag hade feelingen inom mig..! men ack.. den försvann igen.
 
för jag orkar inte skriva mer idag, jag har chattat hela kvällen och hela dagen också känns det som, och skrivit ett skolarbete, och sett treornas bal, och fikat, och röstat till eu-parlamentet, och kört massa bil. det kommer bli ett väldigt produktivt sommarlov om det fortsätter såhär..!

men nej.. nu ska jag sova, jag tänkte bara att jag skulle föreviga lilla malins citat för kvällen;

jag: malin, vi borde kanske gå och sova nu? ;)
malin: ja, jag vet, men jag sitter här med honung i ansiktet och vill inte att det ska bli kladdigt på kudden....

23.23

  2009-06-06 / 23:23:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
igår var en vääldigt lång dag. och nu sitter jag här i sängen, eller halvligger snarare, iförd en tröja som luktar amanda och mjukisbyxor.. som bara är väldigt mjuka! :] och trots att jag är riktigt sjukt trött så sover jag inte. svaret till varför är msn... och facebook. men i grund och botten är det egentligen kompisarna som håller kvar mig, för utan dem vore datorn ungefär lika trist som samhällsboken. men iaf..

livet är gott! för jag är en ny människa, jag känner verkligen att jag är det idag, men jag undrar om folk märker det? för bara igår (både hos eldin och på studentkalasen) träffade jag dussintals människor från olika håll och kanter som jag inte har sett sen jag var riktigt liten. och det var jättekul att snacka så mycket, och det är fullkomligt underbart att kunna cruisa genom livet och bara vara sig själv! för inte länge sedan var det bara en dröm. men jag vill inte glömma den tiden ändå, den känns fortfarande. den känns när den kommer för nära, när den hotar om att komma tillbaka, och just därför kan jag hindra den från det. för att vara instängd i sig själv är hemskt, man vänjer sig fort, men det är hemskt. så jag ska simma i min egen motström tills jag kommer ut på öppet hav. där ska jag sedan segla mot horisonten, med väärldens finaste människor omkring mig.

trimmade nerver

  2009-06-04 / 21:57:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
som jag sa tidigare - jag är grym på förnekelse. på regression också för den delen (ni vet, fly från jobbigheterna och istället till exempel spela king.com tills handen värker).. så denna veckan har jag varit lite nedstämd, men inte alls speciellt nervös... när jag åkte till körprovningen idag var jag bara liiite orolig för att jag skulle komma för sent, så väl förtryckta är mina nerver. eller ja.. när jag väl körde sen svettades jag floooder och var kanske lite skakig, men huvudet var läskigt klart. ni skulle sett mitt stoneface när han så åt mig att kolla styrservon och bromsarna... jag hade noll koll på vad jag skulle göra, men tänkte på det corre sa igår och började pröva lite grejer... xD

gaah, jag tror fortfarande inte att det är sant!?

update

  2009-06-04 / 16:35:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hehe, jag hittade inte kikaren.. xD och dessutom är körsbärsträden ivägen. meeen! jag ser iaf deras klarröda skylt - lichron. så jag kan kolla upp dem sen om jag får lust xD hahaha, shiit, jag vet inte vad jag ska hitta på.. har lyckats sluta småäta, men jag lär nog börja snart igen..  i brist på annat.. :)

känner mig flimmrig

  2009-06-04 / 16:08:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

tahaha, jag står just nu och spionerar på sju stycken killar som står utanför mitt hus och väntar på min pappa. de ska låna hans kärra till studenten imorrn nämligen.. och mmmhmm^^

ska nog hämta kikaren....! mohahahhaa! xD


4 juni 2009

  2009-06-04 / 15:39:48 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
jag tror aldrig förut att jag har fått ett skrattanfall alldeles ensam, och jag har nog aldrig gråtit samtidigt som jag skrattat heller,

och i spegeln ser jag någon jag aldrig har sett förut - en oerhört lycklig liten madde. en skrattande, gråtande, näsvingeviftande(!) unge med världens störta smajl!

men nej, jag är ingen unge längre, för det känns som att jag plockar nya vuxenpoäng varje dag, så snart kommer potten vara fylld och jag kommer vara en av dem där.. en sån där.. vuxen.

okej, blablabla...! JAG FICK KÖRKORT IDAG! ..med ingen vidare större marginal (enligt mig själv) MEN WHO CARES! I FREAKIN' RRRRRROCK!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwiiiiii
iiieeeeeääääääääääääääääoooooooooooooaaalalalalalaaaaaaaaaasschhhhaaaiiiiissssseee :D

farväl jordelivet

  2009-06-03 / 22:33:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
gaaaah. det känns som att jag ska dö imorrn.

inte för att jag är nervös, men  för att det är nu eller aldrig. det är en big deal and it's happening tomorrow. och jag vill inte komma hem och säga att jag har misslyckats till de cirka hundra människor som kommer fråga hur det gick. jag vill inte det. det spelar ingen roll hur vackert folk tar det, hur snälla de är, jag vill ändå helst inte att ngn vet om det för jag vet redan nu att det kommer gå åt skogen. men det är försent nu.. snart vet alla.

vi syns i nästa liv..

failvecka, three down

  2009-06-03 / 19:54:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag sitter och försöker föreställa mig lyckan om jag skulle klara mig imorrn.. men det tar emot, för det gör jag nog inte, om jag inte har en jädra massa tur vill säga, för det har jag ibland... men nej. det känns bara inte så.

det har varit en äckligt jobbig vecka, alldeles för mycket press. och även om jag inte låter det bekomma mig så mycket, jag är grrrrrrym på förnekelse, så är det mentalt väldigt påfrestande. kemin, matten, etiken... och så detta här. vilket är en ganska big deal, till och med en vääldigt big deal, men eftersom jag inte vill skylta med den så är det svårt att få folk att förstå varför jag känner som jag känner.. som om lungorna har krympt till hälften, som om tiden accelererar och som om det inte finns någon väg ut. så känner jag. usch vad jag kommer längta till skolan imorrn! till vad som helst egentligen!

..en soffa, en klädaffär, en flygplansstol eller bara en liten bit trottoar... det går också bra.

nä. 19 timmar kvar nu...

wow, sånt händer faktiskt

  2009-06-02 / 19:20:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
på ynka 15 minuter har jag idag blivit två shorts, tre töjor och en klänning rikare! :D jag trodde inte att sånt hände mig, men se, idag kom mamma hem med en kasse kläder och ropade upp till mig att jag fick komma ner och ta om jag var intresserad. och tro som f*n att jag var!! 

och även om det var en del väldigt skumma kläder, och andra inte satt så bra, så var de absolut helt totalt och fullkomligt GRATIS, så det gör inget. ;)

STORT TACK TILL MIKAELA PÅ JOBBET! :D

failveckan; two down

  2009-06-02 / 17:27:38 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag är en svag människa. okej, nej det är jag inte... snarare kanske ganska stark. för jag har haft en fin barndom, fina vänner, bra familj, och jag bor i ett stadigt hus á la den lilla grisen nummer tre. men viljemässigt, disciplinsmässigt, är jag svag. väldigt svag.

men nu ska vi inte prata om det. jag skiter i kemin. 



igår var jag alltså i halmstad på riskutbildning, med andra ord gjorde jag halkan. vilket var ganska tråkigt, men lite intressant ändå, och det är alltid kul att köra bil :) men det var varmt! föör varmt. visst, sol är jättehärligt på ett sätt, men jag är en isbjörn, så värme gör mig seg, äckligt svettig och lättirriterad. så vi får hoppas på mulet väder nere i europa i sommar, annars blir det inte så kul med både det, mat- och sömnbrist! 

det är verkligen ruskigt kul att köra på motorväg..! det är ju konstanta filbyten och omkörningar eftersom lastbilarna m.fl kör långsammare. och på vägen dit körde vi, hmm, lite för fort och då var det ännu roligare(!), för då dundrade jag förbi de flashiga rikemansbilarna en efter en, och allt de såg när jag kört förbi var skylten därbak - övningskör. ^^

yeah, i'm cool ya'll

RSS 2.0