sky

  2006-11-19 / 14:56:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sky

oh yeah.
Jag har suttit klistrad framför tvn lite för mycket nu. Så därför har jag flyttat hit till datorn. =)
Nej, men, snart tänkte jag ta o gå ut en stund. Sedan är det cello, musikprov, kemiprov och spinning som gäller.

Genocide. Nytt ord som jag har lärt mig idag. Det är engelska och betyder folkmord för de som inte vet. Jag såg bl.a. på filmen shooting dogs idag. Den handlar om folkmordet i Rwanda 1994. Det året var jag 3 år, men det känns som att det är omöjligt att en sådan sak kan ha hänt under min levnadstid. 

Det är inte rätt. Det är så fel det kan bli. Jag kämpar ofta med att bli ännu mindre rasistisk än jag är, för det är så ootroligt idiotiskt att jag inte finner ord.

Men nu. Solen går ner så jag måste gå nu. But I'll be back.

moi et demie []

  2006-11-18 / 14:28:27 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
86037-13

Moi.

Well, well. Vad ska man säga? Låång tid har gått sedan jag sist skrev här. Men det får bli så, för det är så. ? . Jaha, här sitter jag på (vid) datorn och gör jag vet inte vad. Om typ några timmar kommer Olivia hit och så ska vi ha en liten filmkväll. :) Och jag vet inte om Julia skulle komma också, får ringa och kolla när hon kommer hem.. eller nåt!

 

Himlen är grå, luften är grå. Åkern är brun, skogen är brun. Det är dagens utsikt från fönstret. :(

 

Jag är trött, igen. Alltid. Man ska inte vara trött när man har sovit nästan för mycket de senaste nätterna. Man ska inte vara det då. Men det är jag.

 

Och jag borde spela cello idag också.. hmm.. Om exakt 20 minuter ska jag påbörja nedbrytandet av mitt klädberg inne på mitt rum. Jag hoppas att det hjälper att jag har satt en tid som jag ska börja på... För den måste bort. Annars får inte Olivia plats i mitt rum nu när hon ska sova över.

 

Mamma och pappa ska bort ikväll, till någon i Sjuntorp. Och Josse med sin Stefan kommer säkert att vara här med mig och Olivia. Damn.

 

Öhm…just det.. Jag har fått en ny mobil också. En mycket vacker röd Sony Ericson K610i. En sådan som måånga andra har. Och kameran har 2 megapixlar! Yey! Goodie J