-->||<--

  2006-07-24 / 17:21:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tjoho.. kl. är fem och jag börjar undra om vi verkligen kommer att komma iväg idag.. jag o min faamilj ska campa som jag sagt tidigare..  kan nog bli helt okej faktiskt, jag känner mig mera optimistisk nu än jag har gjort andra år.

Elena igår var vild på scenen och den enorma publiken var faktiskt bra, de uppskattade liksom det som hände på scenen! Jag har ångrat mig lite ifråga vad jag sa tidigare om att all övning var ganska bortkastad.. den kändes verkligen så då men igår på konserten var det ganska skönt att inte behöva tokstirra på noterna hela tiden.. Men det var fortfarande jobbigt när man väl satt där inne och ugnstektes, vätskebrist o allt.. Nä, men det blev bra till slut!

Och när vi (cellotrio) ska spela på ett bröllop precis när jag kommer hem, jag var ju så stressad över det men det blir nog bra det också för vi träffade anders idag o fick noter! det var bara en låt och det var barnsligt enkelt, vilket jag är mycket lättad över!

Förresten, förut blev jag fruktansvärt arg på pappa för han struntar i om jag kommer i tid till allt vad det är när han ska skjutsa mig.. jag menar; han ska skjutsa mig in till stan, troligen inte ens lämna bilen, och ändå måste han duscha, byta kläder, raka sig och borsta tänderna! Och det börjar han göra när vi måste åka, och det är det han fortfarande håller på med när vi verkligen måste åka! He is as annoying as a pile of shit sometimes!

Jag åt just upp godiset i mitt påskägg, eller i alla fall det jag ville ha, och medan jag åt kom jag på att jag har godis i hyllan också, så det får bli färdkost när vi nu åker!

Men nu får jag packa klart så att vi kanske kan åka sen!   tjing"'!


först inget, nu allt!

  2006-07-21 / 23:26:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Okej, nu ska jag skriva här igen.. känns lite som en plikt att skriva men egentligen vet jag inte om det är ngn som läser.. iaf.. Jag har väl nämnt tidigare att jag spelar cello, och att jag spelar i thn:s symfoniorkester... och vi har övat med symfonin nu i tre dagar i sträck, tre timmars pass.. Idag var vi faktiskt helt lediga, förutom att vi satte upp affischer på stan. Men imorogn så blir det mindre kul. Då ska vi spela från 10-15 vilket kommer att bli sååå jobbigt. Och sedan skaulle vi visst gå ut och äta tillsammans också.. Och sedan kl. 19 så ville mamma att vi skulle gå på en konsert med Aurora-tjotahejtet! Jag kommer behöva minst två timmars massage och ca 15 timmars sömn efter allt det!

Idag, eller egentligen igår tror jag, blev min cykel stulen. Eller min o min, familjens.,.
För igår vid 13-tiden så cyklade jag typ den kilometer man beöver cykla extra för att expressbussen inte stannar vid vår närmaste hållplats, och sedan gömde jag cykeln i skogen... Och nu är den stulen!
Det var FÖRSTA gången jag cyklade dit för att ta den bussen, och den blev STULEN!   :(

Igår var jag, Olivia o Julia på utomhusbio på innovatum.. Det var roligt att gå dit trots att filmen var riktigt dålig.. Sex, hopp och kärlek hette den, svensk.. Deprimerande om något..

Iaf, sedan sov jag över hos Olivia...

Bär, bär, bär. Jag vill plocka dem o äta dem, men när?
På måndag eftermiddag åker vi till Grebbestad för att campa i två veckor och efter det finns dt väl inte speciellt mkt bär kvar eller? Imorgon är jag ju upptagen, och på söndag troligen ännu mer upptagen eftersom vi då inte ens har några tider vi ska spela på utan bara repa hela dagen.. För det är på kvällen
kl.22 typ som vi ska spela på tunet med Elena Paparitzou.. Och alla dessa övningar känns lite jobbiga mest därför att man kan låtarna. Vi övar och övar men vad är det de tror kommer bli bättre, och vem är det som inte kan sitt? Nä, jag vet inte.. det kommer att bli jobbigt!

Och sedan på måndag så ska vi öva med vår musiklärare (skoltid) för vi ska spela på hans brors bröllop.. Då är vi bara tre celli och en fiol tror jag. Men vi har inte fått noterna än för Anders har inte kunnat ge oss dem eller nåt och efter övningen på måndag så ska ju jag åka o campa och vi kommer egentligen hem den sjätte men eftersom bröllopet är den femte så får vi väl åka hem tidigare.. Och när är det meningen att jag ska öva?? Det hinner jag helt enkelt inte!   

I will survive! ((den har vi för övrigt spelat i symfonin förr)) :)

Känner mig blåst..

  2006-07-13 / 22:27:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är jag hemma igen.. efter en 4 dagars segelsemester.. inte för att vi seglade så mycket men jag levde ändå segelliv! Det är så mysigt, och jag tog alldeles för lite kort, men men.. Första dagen låg vi kvar i Lysekil för det blåste kuling. Istället gick vi runt där, o inne bland husen märkte man inte vinden så mycket så där var det riktigt varmt.. Jag, Amanda o Rebecka köpte jättefina biggaråer (körsbär) och blev typ förälskade! I smaken alltså..

Nästa dag seglade vi till Hasselön tror jag den hette, typ Smögen/Kungshamn.. Då tog vi också en promenad till själva Smögenbryggan, där vi såg crocs (?) överallt! (Gummiskor som typ ser ut som träskor.) Jag köpte en urfin liten skål av snäckskal, kanske visar den någon gång..  Vi kollade på alla de enorma snobbåtarna där och gick tillbaka till båten med en påse räkor.

Nästa dag seglade vi vidare till Hunnebostrand och låg o chillade (amandacitat) ett par timmar, sedan badade vi vid femtiden, mysigt mysigt! :D.. Typ vid elva tiden kom vi på att vi skulle klippa Rebeckas hår! så det gjorde vi.. vi tog en kökssax, lite vatten o en handduk och satte oss på en klippa.. Klippningen blev ganska fin, men att ta med i beräkningen är att det troligen blåste ca 8 m/s, vi satt inte i lä, klockan var närmare midnatt så vi såg ytterst lite av vad vi höll på med.. + att jag o amanda inte brukar klippa hår om man säger så.. ;D Tur är att Rebecka både var modig och positiv till sin nya frisyr :D 

Sista dagen, d.v.s. idag vaknade vi som vanligt mycket långsamt till liv.. Sedan packades det och allt knöddes in i bilen.. Sedan åkte vi hem. Vid fyratiden lämnades jag av här hemma och istället tog de med två ryggsäckar tillhörande dem.. Amanda körde lite på min moppe för att visa Nisse att hon borde få en egen. Sedan åkte de hem.. L

Nyss kollade jag på en film (!), 'into the blue' med bl.a. Jessica Alba. Den var hyfsad, men den var ganska ytlig, mycket bilder på deras perfekta kroppar när de dök.  :/ 
Min syster Josse o hennes kompis Johanna har sommarjobbat idag med att måla vår ladugård (?) och efter jobbet tog de en cykeltur till en mack för att hyra filmen.. Och trots att det redan är långt som det är så tog de en omväg så sammanlagt cyklade de över 2 mil tror jag... :D

Men nu ska jag snart sova, d.v.s. ligga o mysa i sängen ett tag o sen sova.. Kommer nog skriva snart igen, mycket möjligt att det blir imorgon eftersom jag är rätt så sysslolös nuförtiden.. :)


Vind i seglet!

  2006-07-09 / 11:37:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Ja, imorgon ska jag segla!! Det ska bli kul! Jag har bara seglat minibåtar förut, typ 2-krona o optimistjolle..
Jag vet inte riktigt när vi ska åka här hemifrån men det är lite beroende på vad vi tycker.. Vi ska åka idag i alla fall till Lysekil.. Sen seglar vi väl troligtvis imorgon, vilket är själva grejen med det hela.. och att vara med mandasson förstås! Hon är så kul! Så det kommer nog att bli bra.. Och inga maneter, säger nisse det är för varmt för dem.. Yey! Jag gillar inte maneter!

Igår var Julia här en sväng.. och vi satt o klurade på var vi ska träna till hösten. Vi jämförde Älvhögsborg med Friskis&Svettis.. Svårt val faktiskt och jag vet inte vad jag ska tycka! Men i alla fall, efter det så sprang vi en vända, sedan bollade vi lite, och så badade vi i Lilla Nordsjön!! Tills Julias mamma kom.. Det var så skönt! Så härligt! Jag vill bada mer! Men nu går det tyvärr utför för vädret lite grann..
Värmeböljan drar bort.. :(

 Men nu får jag nog gå o packa.. see you later!



Thunder!!!

  2006-07-07 / 12:16:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Boo!
Idag är det fredag.. och idag ska det bli åska och regn!!! mums! :D
Jag hade tänkt att jag skulle göra något kul idag , men vad?!
Jag kan be en kompis komma hit men då får denne antingen få skjuts eller ta bussen som går om 2 o en halv timme.. Och om jag istället ska åka till stan tar jag väl moppen, men det tar typ 45 minuter att åka och som sagt så ska det ju bli regn! Så jag får väl roa mig själv idag också..

Jag skulle ha klippt klart gräsmattan idag, eller egentligen igår men då glömde jag det, och idag segade jag tills det började regna och då vill inte pappa att jag ska klippa för gräset fastnar så på själva klingan.. Och min storasyster Josefin ska komma hem idag, hon har varit o seglat med en kompis i typ en vecka..

På måndag ska jag också få segla!! Med min kompis Amanda och resten av Widings.. Därför har jag grävt fram en bild på Manda...



Igår var jag o pappa o plockade jordgubbar, i Salsta.. Vi plockade en hink var, sedan åkte vi hem och jag  rensade dem och frös in dem medan pappa smet till stan..  Usch, det tog ganska exakt 4 timmar att göra iordning dem!! Fast i början var jag faktiskt ganska långsam, för noggrann liksom.. 

Så jag levde på jordgubbar hela dan i princip.. Jag åt i oför sig frukost och kvällsmat, men därimellan åt jag jordgubbar medan jag plockade, medan jag rensade och sedan också med farmor när hon kom o hälsade på.. Och så missade jag övningen med symfonin :( , jag hade faktiskt velat gå, när alla mina små kompisar är där, men pappa (d.v.s. min skjuts) kom inte hem förren det var för sent och innan dess bökade jag ju med jordgubbarna... Och sedan kunde vi ju inte lämna farmor hemma nu när hon äntligen får vara ute på riktigt på flera veckor.. Hon har ju brutit foten förstår ni och så har hon typ vätskesamlingar i kroppen så hon har varit på näl ett tag..   

Men nu ska jag nog klä på mig (!)... See you!


Värmebölja igen!

  2006-07-05 / 20:06:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag är det onsdag.. Jag kollade på sommarlovsmorgon i morse, i alla fall på hälften.. jag brukar se på serierna emblas hemligehet och flyg 29 saknas där.. och efter det så har jag klippt den jäkla gräsmattan.. den är så himla stor! Jag tror det tar ca 2 timmar att klippa den, och då är det en åkgräsklippare! Förutom det så har jag sett en film (:Dsurprise!)..



Imorgon tror jag att jag och pappa sak åka och plocka jordgubbar, kl. 8 ska vi vara där har vi bestämt. Lycka till säger jag, pappa är typ ökänd för att inte kunna passa tiden och för att ramla ner för stegar för den delen..

Det var ett tag sen jag skrev här sist. Och jag försökte faktiskt skriva två gånger men då blev allt raderat när jag skulle matcha en bild med texten och så fick jag ett nervöst sammanbrott och sen sket jag i det! Och förra veckan så var jag på en stråkkurs, så då var jag upptagen typ hela tiden med det! Det var en bra kurs, jag hade kul trots att jag är osocial och man lärde sig en hel del.. Men så måste man förstås öva för att det man lärt sig ska vara till nytta och det har jag inte gjort än... Jag gillar inte att öva, så jag skyller på att det är för varmt.. Eller alltså, det är inte så farligt att öva jag vill bara inte göra det för att jag måste hela tiden, bara för att man har en konsert eller lektion eller så!

O shit! Nu kom jag på att jag ju ska skicka iväg stråken på lagning! Ska jag skjuta upp det med tills imorgon? Jag skjuter upp allt tills imorgon.. Och jag ska spela imorong också, öva med symfonin klockan 3, men hallå, kan vi inte skjuta upp det en dag? För imorgon ska det vara strålande sol och jättevarmt som idag medans det på fredag ska bli åskväder.. Och i måndags när vi hade övning så var det helt olidligt varmt! Jag tror alla drypte av svett under hela de tre timmarna! Det gjorde jag i alla fall..

Nä, nu är klockan åtta! Gissa vad! Film!"!