när det blåser på månen

  2010-01-31 / 22:14:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag vet inte om det är meningen att man ska må illa varje gång man tränar, kanske betyder det att man har tränat bra, men det börjar hur som helst bli lite jobbigt. och jag till och med mesar ju varje gång, ändå är det inte långt från spygränsen. vad gör jag för fel?

aja, spinning är åtminstone kul. nio-minuters låten var kanske lite extrem men åh, vad grym Michael Jackson är, så det gör inget.

för övrigt har jag äntligen valt ett ämne till de muntliga presentationerna! och jag är nöjd! 

men jag borde nog bli bättre på det där med inledning och avslut..

kan inte riktigt få nog

  2010-01-31 / 15:13:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ännu en helg med noll motivation till att göra allt det man måste göra. men okej, jag ska åtminstone välja ett ämne till de muntliga framställningarna idag. borde inte vara så himla svårt.

aah, jag vill dra till göteborg och shoppa snart! överby funkar la för all del också.. så länge jag bara får nya fräscha kläder att matcha mina nu svagt framträdande muskler på iaf ena vaden! träningen ger trots allt lite grann, även om jag kanske inte kommer kunna göra en chin-up och gå ner i spagat förrän i höst.

nä, nu åker h&m-katalogen fram, adios


the catcher in the rye two

  2010-01-29 / 22:39:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

jag orkar inte skriva om idag..
skrev ju lite om idag igår.

dock tyckte jag det var lite fräckt när boken jag recenserade igår kom på tv idag, för den var inte ens bra. och dessutom över femtio år gammal. det googlade jag fram nu, men hade jag vetat det när jag skrev recensionen igår hade jag kunnat skriva så mycket smartare saker. bais.

och bara för att statusuppdateringar inte finns kvar på facebook för alltid så vill jag bara åter poängtera malins klingande klockrena kommentar idag:

"jag kan inte fatta att hon inte blev caught!"
(måste läsas högt)


resurrecting the champ

  2010-01-28 / 21:09:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
äntligen hemma och med magen full av efterlängtad mat, från mcdonalds faktiskt. vid drive in-en bytte jag och mamma roller för en stund när jag för ovanlighetens skull satt på passagerarplatsen och förvånat skådade alla moderniteter de installerat för smidigare kundbetjäning medan mamma bara vant beställde alla våra burgare ur den smala fyrkantiga lådan där hon sa att det faktiskt satt en person i. jag vet inte om jag riktigt tror på henne..

ytterligare en dagens anekdot hände på väg hem från skolan vi halv sex-tiden, efter det långa men mysiga ek-mötet med alla olika sorters ballerinakex som finns, då jag gick nynnandes på en snöklädd bakgata när det plötsligt sköt upp fyrverkerier ur marken en bit bort. en två tre små puff med ett litet sprak på toppen lyste upp som små stjärnor i mörkret några tiotals meter längre fram, och inte en människa förutom jag själv syntes till på gatan. man bara måste gilla sådana små ögonblick, ödets nyck eller vad man nu vill kalla det.

resten av dagen har gått i ett och de 60 sidor som återstod i min bok efter att jag satt klockan på halv sex imorse för att läsa (kom iaf ett kapitel innan jag däckade), lästes under miljöpolitiken och lunchen. provet gick okej.

imorrn är det dock nytt prov, rektor-snack och överrraskningsfest!

catch ya latae

jisses

  2010-01-27 / 22:44:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jag hinner inte med i svängarna nu längre. vill helst glo på tv och läsa ikapp lite bloggar just nu, men istället måste jag upp och läsa klart min engelskabok, 100 sidor kvar och det är bokredovisning imorrn. jag vet, ni behöver inte säga nåt. the blame is all mine.

men jag har iaf börjat träna på allvar nu, så tiden som försvunnit är inte bortkastad om ni trodde det.

GO SPYKER förresten!

med väskan dunkandes mot höften och halsduken i vinden

  2010-01-25 / 18:38:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
mycket rännande idag men äntligen är sömnexperimentet igång och aah vad jag hoppas att det blir lyckat! för varje gång någon ifrågasätter något i formulären eller gnäller över att det kommer bli jobbigt tar jag det väldigt personligt och eftersom jag själv tycker det hela är smått onödigt så kan jag inte stå upp för det.. eller jag vet inte. jag hoppas bara att det blir bra helt enkelt.

från bussfönstret på väg hem nyss satt jag länge och såg förundrat på de underbara dimslöjorna över landskapet, de skar av träden mitt på så att bara kronorna syntes som små grågröna öar i ett vitt luddigt hav. solnedgången färgade himlen röd, orange och rosa och vid saab bolmade det rök ur de höga skorstenarna, men det var vackert. industriellt vackert, så som också rostiga metallskjul ibland kan vara, fina men på sitt eget lilla sätt.

snart är det träning igen. ja, igen. känns som att jag tränar hela tiden nu, fast ändå inte. men tiden räcker liksom inte till längre.

gosh vad jag längtar till imorrn kväll

the catcher in the rye

  2010-01-24 / 21:54:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
chiiill dag blev det, jag fick inte alls mycket gjort innan jag var tvungen att åka och träna. men träna gjorde jag bra idag! för när man mår lite illa vet man tydligen att man har tränat just bra, så jag ska tom vara stolt!

asså, jag har verkligen försökt ladda upp de där jäkla bilderna till fb, men aargh vad trögt det går. eller a, de är uppe, men att flytta runt dem och tagga tar evigheter och man måste tydligen göra alla på samma gång annars sparas det inte så hej då 30 minuter av meningslöst fipplande. fuuuck *går upp i falsett i mitten*

ah well, night y'all

it aint whimpering no more

  2010-01-24 / 13:01:13 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
familjen har flytt sin kos och kikar lägenheter i göteborg. kvar här hemma är jag. sysslolös och oinspirerad.

dagens förslag om jag skulle orka mig ur sängen:
- bryta ner klädberget
- skriva/skapa/öva/spela musik
- publicera facebook-album
- läsa engelska
- göra geografi
- plugga svenska
- baka
- äta framför tv:n

jag tror förslag nummer 8 vinner, såvida jag inte kommer på andra tankar någonstans mellan mitt rum och köket.

evan taylor

  2010-01-23 / 21:42:58 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
August Rush - damn good movie. fylld av underbar mysik lämnar den mig med rysningar längs med hela ryggen och med en känsla av nyförälskelse. samtidigt som den kanske mest gripande scenen var klickade jag dock in på en hemsida med underbara balklänningar (samma som vi var inne på faktiskt pand), och nu känner jag mig rent ut sagt desperat. vissa saker (oftast naturen) är bara så vackra att jag aldrig vill sluta titta, och vissa av klänningarna var just så fina. vill ha dem! allihop.. 

samtidigt har jag en enorm lust att skapa musik just nu. lär som vanligt inte göra något åt det, utan bara låta känslan passera medan jag letar upp något ätbart i köket. igen.

förresten louise, jag vet hur du kan ordna det där du inte gillade med din klänning :)


iiiihi

  2010-01-22 / 11:11:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

min örsnibb kliar (?) och benen gör ont. känner mig som om jag vore 70 så fort jag ska sätta mig på en stol. det kallas träningsverk. sen cirkelfysen. och jag sörjer att ingen vågar gå på det passet med mig. förutom malin, som istället måste sparka på en boll, och corre som numer bara får gå på typ.. rehabiliteringsgym?

synd äre. 


ma POMPkin

  2010-01-22 / 11:06:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hewltimme då - biblioteket ett självklart val.

vid tio-tiden hade jag precis satt mig vid en dator för att börja på geografiarbetet, men in walks Ali och stjäl uppmärksamheten i typ en halvtimme. vilket iofs var riktigt najs. nu vet jag en massa om Dubai (sjuukt land på alla sätt), lite om hans pappa, plus att han påminde mig om projektarbetesloggboken, vilken jag nu har uppdaterat.

imorse rann jag runt hemma likt en iller on speed för att hinna med snabbstädning, multi-outfit-planning, dusch och packning. väl i skolan hade vi en chill miljöpolitiklektion (skräll) där jag satt och strök under lite text med min limegröna penna, redovisade en halv a4-sida och ja.. inte så mycket mer.

och nu blir det väl bara till att sitta här och vänta på någon som vill äta mat med mig.. undrar vart alla (typ tre) andra miljöare är? aja..

son of a

  2010-01-21 / 21:45:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
vid fem-tiden blev vi återigen utkastade från Cassandra, så vi called it a day och skiljdes åt. ungefär tio steg efter att louise vikit av kände jag mig ensammast i världen, men tröstade mig med att min syster kanske skulle vara i lägenheten idag. men nej. när jag öppnade dörren slogs jag istället av en stark parfymdoft (hon har waaaay too much parfym) och ett rum fullt av kläder, väskor, hårfön, plattång, hudkrämer och plastpåsar. väl inne i köket (kokvrån..) möts jag av disk högt och lågt, tre skrumpna korvar i en flottig stekpanna, en slask full med mjukkokta morötter och i kastrullen simmade ngnting konstigt brunt omkring på vattenytan.

you can imagine my rage, or well.. no you can't.

för visst. jag städar efter mina kompisar varje fest (ibland hjälper någon till), och jag är inte alltid glad över det. men när josse kommer också, flyttar in i min kära lägenhet och på ungefär en dag gör den till ett bombnedslag, då tappar jag hoppet.


i'll keep doing it my way

  2010-01-20 / 18:21:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ouch, vad ont det gör att se människor gå ibland. lite galet hur mycket jag tar åt mig, hur det verkligen snörper till om hjärtat. och trots att det är löjligt kan jag inte riktigt skratta åt det. men det kändes bra att prata med malin. jag behövde det. 

känslan av att prata om totalt triviala saker så som problem á la kamratposten, om tiden då man var liten eller om fina underkläder är underbar. livet känns så enkelt då, för en stund. jag behövde det också.

miljökunskapslektionen var inte så jobbig trots allt. kent pratade om lite saker vi redan visste och sen fick vi jobba hur vi ville och var vi ville med biologisk mångfald. då gick jag och pand till stan och provade lite balklänningar. en var riktigt snygg (speciellt i ryggen), men passade inte my ass så bra! en annan var tråkig men satt som en smäck, och resten såg bara rentav fula ut där de hängde på galgarna. så jag har fortfarande inte blivit så mycket klokare på vad jag egentligen letar efter.

snart är det träning. med pappa. bara han som vill följa med mig. 
gosh, vad jag saknar lagsporter..!

well, busy day

  2010-01-19 / 22:01:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

och återigen går det inte att ligga i sängen utan att somna. devine är vad den är!

idag var min syster hemma en sväng för att kolla på lägenheter i göteborg. hennes nuvarande hus i strömslund har problem med vattnet, det liksom kommer inte så mycket ut ur kranen.. och de måste ändå flytta eftersom jimmy inte har något jobb längre. eventuellt kommer hon då beslagta lägenheten ett tag. crap, säger jag. svårare att leva dubbelliv utan den. så hmmm.. kanske betyder det att någon annan helt enkelt måste hålla fest för en gång skull? ;o

mm.


hey positive!

  2010-01-18 / 20:57:02 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ikväll har jag faktiskt pluggat flitigt, endast sovit i en och en halv timme, men jag var verkligen trött så det var okej. kommer det räcka för provet imorrn då? nej. för hur bra jag än är på att ordbajsa ibland så kan jag inte prata mig runt historisk fakta ett helt prov. I wish though..

uh, det känns tungt nu. för var är alla framtidsutsikter? vad har jag att se fram emot nu? studenten är för långt bort, rhodos lika så. och att b:arna ska dit samtidigt också. dammit! så som vi kämpa för att inte åka till samma ställe som halva samhäll, och så bokar istället b:arna samma som oss långt senare. 

surt är det. för kommer vi då att tappa michael och viktor? svar ja. kommer vi lära känna de oh så coola människorna i den oh så mycket bättre b-klassen? jag vet inte, kanske. det vore ju bra kanske, men äh, jag vet inte. hur som helst är det i en avlägsen framtid. 

historiaprovet är desto närmre. fan. 

haajrå

  2010-01-17 / 17:15:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
så! typ klar med fetingfacebookalbumet! orkar och hinner inte lägga upp det nu dock, träning alldeles strax och jag har en massa att packa. men det är klart och innehåller löjligt många bilder trots att jag har sorterat hårt. jag önskar andra kunde skapa så roliga album också bara, det här ger ju inte mig så mkt, jag gör det heelt för andras skull! not.

aja, nu måste jag schynda.

därför att så är det bara

  2010-01-17 / 11:16:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tänk om man efter en spontan tanklös natt blev med barn och efter många om och men och kanske depressioner så födde man barnet. men så älskar man det inte.

visst, kanske inte är så älskvärt när det ligger i magen och är en odefinierbar klump med celler, men från den stunden då man ser det med egna ögon för första gången så ska man älska det. så är det bara. vad händer om man inte gör det?

och tänk om man som barn inte älskar sina föräldrar. en helt vanlig kärnfamilj med älskvärda människor, men man tycker bara inte om dem. klart att det händer. men vad gör man då? vad gör man om ens känslor går emot samhällets tabun, om ens tankar inte egentligen får tänkas och om man inte kan få någon att förstå?

helt plötsligt tror jag att jag föll ner i en svacka för det känns inte helt bra nu

  2010-01-16 / 23:19:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

och jag har för övrigt tänkt en del på min nyårsafton. på vad som egentligen hände under den tiden jag inte kommer ihåg. för när man är full händer det att man säger saker man har funderat över men som kanske egentligen inte borde sägas. jag har själv tänkt på det när jag liksom hört dem komma ur min mun men ändå inte gjort något åt det. och kanske berättade jag då för någon om känslor och tankar jag inte ens själv vet om att jag har?

jag är iaf glad att malin berättade om en grej jag sa, hade inte känts bra att inte veta att folk vet även om jag fortfarande önskar att jag kommit ihåg svaren också.

men lite orolig är jag fortfarande för vad som hände den kvällen, och jag vill inte bli så full på länge nu. jag gillar verkligen inte att jag inte kommer ihåg..


en långsam frustration

  2010-01-16 / 20:04:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

pluggandet går inte framåt längre för min matpaus blev några timmar förlängd när malin ringde, vilket hon alltid gör om smsandet går för trögt, hihi. men nu är det så att jag inte alls är pepp på plugg utan har mycket större lust att följa Carinas råd och bara skita i betygen, för vad spelar de för roll om fem år? just det, ingen som helst roll.

dessutom tänker jag alldeles för mycket idag, som alltid när jag antingen borde höra av mig till någon eller sätta igång med pluggandet. för det ena är orsaken till andra, som är orsaken till det ena och det slutar tyvärr alltid med att varken det ena eller andra blir gjort. jag mår bara dåligt av allt samman och unnar till slut ändå mig själv att se en film, fruktansvärt oförtjänt som alltid.


inspiration från h&m

  2010-01-16 / 17:52:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER














jag vill ha sommar :)

the feather men

  2010-01-16 / 16:20:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har jag läst 30 sidor engelskabok och 7 sidor historia, samt en engelska novell. som viktor sa hade novellen ingenting med rubriken att göra och föga förvånande handlade den om våld. i och för sig läste jag aldrig boken om kvinnan som brutalt mördade alla våldtäktsmän, men denna berättelse om en stackars kille och en hund som helt random blir genomborrade av armbortpilar under en promenad genom parken men sedan lyckligtvis räddade av en karatekid, räcker gott och väl för att jag ska börja undra över lärarens syfte med att, av allt som finns att välja mellan, just låta oss läsa historier om brutalt våld...

men aja!

the beginning

  2010-01-16 / 13:49:03 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jaja, jag ska läsa engelskan. och engelskan. och historian. samt göra geografin.

och de andra tre sakerna jag har glömt.

hon är schå schnygg

  2010-01-15 / 22:02:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER


<3

let it all out

  2010-01-15 / 21:48:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lipz igår igen! premiär för lewise! och jag kan dricka igen!

idre var ju helt nyktert för mig, vilket funkade riktigt bra, men det känns bra att inte vara äcklad av sprit längre (sen nyår you know). för hur kul är lipz utan sprit egentligen? i längden? eh.. inte så, speciellt när där inte finns så mycket folk, som igår.

just nu glor jag på let's dance, dreglar över alla vackra klänningar och masserar samtidigt nacken. för är det inte bakfylla så är det 'dagen efter headbanging'-pain. men jag ska inte klaga. åt fruuktansvärt god mat nyss - tabbouleh och lövbiff. att sätta namn på en rätt gör det inte rättvisa men vad ska man göra?

satan vad trött jag är.


kap 2 och 4

  2010-01-13 / 20:38:11 / Allmänt / 2 KOMMENTARER


äh, han sover. du kan lika gärna passa på att plugga då ju?
hm. okej då.

dagens ämne: engagemang

  2010-01-13 / 16:03:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
så mycket prat och teater vi fick se på miljökonferensen i Götet för ett tag sedan, om endast engagemang, och fortfarande är jag helt vilsen på hur man egentligen får folk att engagera sig. jag förstår fortfarande inte hur jag ska få folk att verkligen hjälpa till med det praktiska och inte bara att hålla med det jag säger eller diskutera problemen med mig. för så är det hela tiden - mycket prat och liten verkstad. det har blivit många passionerade argumentationer då alla har åsikter om allt, verkligen allt, men när det sedan dyker upp tillfällen till att faktiskt göra något så är det så mycket enklare att inte göra något, att bara hänga med i flowet, göra som alla andra. alltså ingenting. 

jag tänker mycket på ek just nu. ek, den där jävla stenkolossen som jag oftast känner mig tvungen att ensam dra på uppför berg efter berg. jag älskar den dock samtidigt. ek hade kunnat vara så himla roligt och givande på många sätt, jag hade kunnat känna att jag verkligen tillförde något till skolan och att jag tom blev någon som folk lade märke till. så hade det kunnat vara.

istället är det mest jobbigt. istället är det så att vi bara pratar skit om hur lite andra folk egentligen tillför, men sedan tillför vi lika lite ändå.

fan, snart trycker jag upp egna lappar om möten, ställer mig ensam på scenen i aulan och dirigerar ut folk till sina jävla poster så att vi för en gång skull faktiskt får någonting gjort.

benjamin syrsa

  2010-01-12 / 21:43:27 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
vi har äckligt mycket läxor/prov/inlämningar nu. och kvällen idag har gått bort pga träning, matshopping, matlagning, ätning och nu snart måste jag liksom sova. men mitt samvete gnager. konstant. och jag gillar det inte. har dessutom aldrig haft sämre motivation till att gå i skolan än nu. idag var jag respektlös och störde för lärare och alla andra mest hela tiden (louise hjälpte såklart till), och när jag väl var tyst höll jag på att somna istället. likadant igår. jag tror inte att det kommer finnas mycket kvar av den tysta ambitiösa flicka jag var under grundskolan snart, för jag blir bara mer och mer nonchalant mot allt.

och dessutom är det underligare än jag trott, och jag känner mig missnöjd. vill inte känna mig missnöjd..

tyken morsa va

  2010-01-12 / 21:26:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
efter träningen förut, lille mum och jag:

"förlåt att jag är sen"
"hmm..."
"jag var på stan en sväng för att köpa grillad kyckling, tänkte du ville ha mat fort"
"åååååh, grillad kyckling!! jaa, vad snällt!"
"... men den var slut. det blev blodpudding istället."

oj vad hon skrattade åt det! men sen gick hon även med på att åka till jätten och kika. det fanns ingen kyckling där heller, men jag fick ändå köpt en massa gott såsom tacos, torkade tranbär, frysta blåbär, lutfisk, fruktmusli med mera med mera!

så nu är jag mätt :)


rocking the denver

  2010-01-12 / 09:48:37 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Vill bara sova vill bara sova vill bara sova

Varför kom jag till skolan tidigare för att plugga när jag kunde ha sovit istället? Kanske hade jag iofs pluggat om inte lewise suttit här bredvid.. mm, det är hennes fel.

Fast nä :)

Helt seriöst så är hon nog nästan mer min syster än min egen syster. För igår bråkade vi järnet över en tallrik tacochips, i idre var det mest ord av hatkärlek vi sa och när det i vanliga fall inte är ironi så är det sarkasm istället. Men oh vad kul vi har! Och oh vad bra hon är!

Jag gillar att du sitter här bredvid mig louise. Vi kan vara dåliga pluggisar tillsammans.


dra mig

  2010-01-10 / 20:31:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hemma från idre och jag är trött ända in i märgen efter en hel vecka av bristfällig sömn och en seg åtta timmars resa i bil.

summa summarum så älskar jag fortfarande att åka skidor, trots alla liftar som pajar och trots alla plana vägar till höger och vänster där man fått stakat sig fram dragandes på snowboardare för att komma till nästa seega knapplift. jag älskar fortfarande kyla och snö och jag älskar alla er människor som bodde i stugan, även ni som gjorde mig galen. jag älskar numer att basta och såklart att se på film, fast nästa gång skippar vi triologierna okej?

väl hemma känns min säng faktiskt läskigt tom och väldigt stor, mitt hår plattare och mer elektriskt än någonsin och axeln gör fortfarande ont. ja, jag körde in i ett träd förstår ni. rätt komiskt faktiskt! för tack vare hjälmen har jag iaf inte hjärnskakning, det hade nog inte varit lika lätt att skratta åt det då..

nu ska jag kolla facebook för första gången på en vecka.
antal händelser: 21
dåligt asså
var inte ens något kul :(

IDRE

  2010-01-02 / 23:51:21 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
okej. nu har jag packat i en hel dag och jag är galet oeffektiv som vanligt. för till skillnad från louise så har jag bara tänkt outfit á la åka skidor, därför har jag packat redigt med underställ, vantar, tjocksockar, termobyxor, rånarluvor, skidglasögon, polotröjor och snusnäsdukar. dock har jag inte ägnat så mycket tankeverksamhet åt att vi faktiskt inte kommer åka skidor hela tiden och vad ska jag då gå omkring i för kläder? och vad ska vi hitta på att gööra under den tiden? jag vet inte.

nä, nu ger jag upp. sovdags!

och bloggen går ner sig mer och mer för varje dag, eller hur? :D

:D

  2010-01-02 / 18:41:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu har jag snart packat klart och badet står på tappning. ehh? jag ska i vilket fall som helst ta mig ett bad, vilket var väldigt länge sen sist, men idag väldigt välbehövt, för jag tror att jag stinker lite grann. hihi.

:D IDRE! :D

just a little longer

  2010-01-02 / 14:20:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu ska här packas, för scheisse, imorrn åker vi! om typ 14 timmar ska jag alltså gå upp och duscha, packa tandborsten och kudden och sen åker vi liksom bara. till fjällen. i en vecka. resan jag har drömt om i tre år. åh vad det kommer bli bra!

och så kan det gå

  2010-01-02 / 00:25:19 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
wow. en och en halv timme nagelbitande spänning och jag är alldeles matt. filmen hette promnight, och jag vet vad ni tror - chick flick, men nej. filmen kommer nog inte direkt vinna en oscar, men jäädrar vad spännande!

men nog om det. DET HAR JU FÖR TUSAN VARIT NYÅRSAFTON! nyårsafton samt en viss persons födelsedag ;) en viss väldigt fin, underbar, snygg och älskad person. och nu när hon är arton får jag bland annat, men framförallt, ÄNTLIGEN ha henne där när vi går ut på lipz! :D

min nyårsafton i stort var för övrigt riktigt riktigt bra! början kunde gått lite smidigare, men väl hos louise var maten underbar, sällskapet awesome och guud vad jag älskar det gamla huset också! hos oscar blev det party på riktigt, och det var jättekul att det blev åtminstone två halvnya ansikten där för särskilt social blev inte resten av kvällen för mig ;) när vi skulle gå ner mot stan runt elva fick jag plötsligt för mig att shotta, och jag undrar om det inte blev ungefär fyra stycken på sisådär en kvart? efter några groggar.. nä, det var inte så lyckat för efter detta är det bara svart. men jag tror att jag iaf (yeey) kommer ihåg att någon gång mitt i natten var viktor och louise där och skrattade åt mig, och jag tror att jag grät? x)

aja! dagen idag har i alla fall varit hur chill som helst, med det som nu är standard-umgänget: ligga i sängen i lägenheten i hur många timmar som helst och prata med de andra (vilka det nu råkar vara) som ligger uppe på loftet eller nere i bäddsoffan (beroende på vart jag ligger). asmysigt är det iaf!

men usch. jag har nog aldrig känt mig sunkigare än idag. dagen efter-andedräkt, stelnad spray i håret, begynnande finne, spyhinken bredvid sängen, tjockt med snor i näsan och slem i halsen.. och det var bara för att nämna något.

men nu ska jag sova gött och läänge!